לאילו דגמים של hp-compaq יש מקלד...

nadavP3

New member
לאילו דגמים של hp-compaq יש מקלד...

..מקלדת בעברית(מקלדת פיזית לא vrotal kebord) תודה

nadavP3

New member
מזו תומרת אין לאף אחד? מה אין מ..

...מקלדת מתקפלת עם עברית לאף אחד מהם?? (לפלם יש אז חשבתי שעולי גם להם יש) מה אין בכלל
איזה בסה עם אין אז אני כנירה יעלץ להסתפק בפלם (ואני די חושב שפלם חלש יחסית לipaq) אם מישהוא מקיר חנות שמוחרת מקלדת בעברית שבבקשה יגיד לי

castroman

New member
לא קיימתי מקלדת עברית לPOCKET PC

בכלל, סוף פסוק... אלא אם כן בא לך להכין איזה דרייבר שיתמוך...

nadavP3

New member
שית תגיד יש תוחנית לאחת כזות או ש..

... או שה חבל לי אל הזמן ואין מקלדת ולא תיהיה אחת כזות והעים שווה פשות לכחת מקלדת וללחת למקום שחורתים ושיחרתו לו עליה מקשים בעברית?

nadavP3

New member
בעצם שאני חושב על זה בכלל יש כף י..

... כף יד עם מקלדת בעברית?

castroman

New member
יש פאלם........

ובקשר לתוכנית, שמעתי משהו פעם שמפתחים אבל יצא מזה כלום...

nadavP3

New member
תגיד שווה לקנות את ה5455 ולחבר מ...

...מקלדת באנגלית ולקנות עברית ועז פשות לכתוב עם תוש לבן על המקשים(השחורים) של המקלדת את העותיות העבריות ופשות להסתדר עם זה כחה?

castroman

New member
תבין משהו ->>>>>

זה לא שיש בעיה להכין מקדלת עם אותיות עבריות, הבעיה היא המכשיר עצמו לא תומך, יש צורך בדרייבר בשביל זה ופשוט אין כזה...

mikeoreli

New member
אז ככה...

כמו שכתבתי לך מקודם, לדעתי אתה לא צריך מחשב כף יד. המכשיר, בצורתו הארגונומית לא מאפשר אפילו עם מקלדת מתקפלת כתיבה נורמלית בלי לקבל מחלת פרקים באצבעות. בכל זאת אם אתה מתעקש, אני הייתי ממליץ לך להמתין לתמיכת עברית בפאלמים החדשים, שכחתי את שם הדגם, אבל הם הוציאו דגם שיכול להתחרות די חזק בפוקט פיסי, וכנראה שיכול להתחבר למקלדת סטנדרטית בעברית.

castroman

New member
ממ..לדעתי ->>>>>

בינתיים אין שום פאלם שיכול להתחרות בIPAQ 5450 ובפוקט פיסי, מכיון שעדיין ואפילו בPALM OS 5, אין תמיכה בריבוי משימות שזה ההבדל המשמעותי היום בין פאלם לפוקט פיסי, בכל מקרה קוראים לדגמים החדשים ZIRE 71 ומשהו עם C אם אני לא טועה..

nadavP3

New member
בקשר לדגמים החדשים של הפלם

אז כחה קוראים להם zir 71 ו tungsten T\C\W בקשר ל zir הוא באה עם מצלמה מבנת ומסך די טוב בקשר ל tungsten הדגם של ה C אומר מקלדת מובנית ה T אומר שהוא מתקפל ו ה W אומר משהוא שאין לי מוסד (כול אותו זה דגם אחר) תמונה של זיר: http://www.palm.com/us/images/entry/billboards/bboard_zire71.gif תמונה של tungsten C: http://www.palm.com/us/images/entry/billboards/bboard_tungsten-c.gif תמונה של כןל הדגמים ביחד: http://www.palm.com/images/products/handheld-collage.jpg אחשב ה tungstenמים בים עם OS 5 וגם עם מעבד של כ 133Mhz בניגוד ל33 או 66 וגם יש לכולם מסך ממש טוב 16bit בקשר למחיר ה TT עולה כ3300שח בארץ הכודש (בחנות www.pandas.co.il) שזה מחיר סביר באיזורנו אבל באתר של palm אפשר לכנות אותו בכ350דולר מה שיוצא ארבה יותר משתלם (כמובון שעם רוצים עברית ממולץ לקנות בכלנית לאחר מכן את העברית, אני לא בתוח שכבר יש עברית של כלנית ל OS5 אבל ברגה שיהי אני כנירה אקנה את ה TT כי לא כמו ל PPC\IPAQ להם יש תמיחה בלה'ליד בעברית דרך מקלדדת (רק צריך לכתוב עליה את העותיות ואין בעיות משם...)

nadavP3

New member
w╪wirekess כי לכולם יש את שן הכחולה

זה לא כי לכולם יש את תחנולוגית השם הכחולה וגם IR...

nadavP3

New member
אני הבנתי שכבר יש תמיחה

תילחץ על קהילות בצד העליון של האתר ולך ל פלם דברו שם על התמיחה וכבר יש תמיחה אז אני עולך לקנות את ה TT בחופש הגדול (צריך לעבוד לפני שיהיה לי כסף גם ל TT גם למקלדת וגם לעברית (אני הרי קונה מחול))

למעלה