לאילנה בהולללללל

לאילנה בהולללללל

לאילנה דיין שלום רב קודם כל רציתי להגיד לך שאני מעריץ מושבע שלך וממש מעריץ ואת האומץ שלך הלוואי שירבו אנשים כמוך כי חסרים לנו כאלו. אני יוגב מדימונה בן 23 מחכה להתחיל את לימודי המשפטים באוקטובר הקרוב בצבא ההיתי סמל מחלקה בגדוד 50 של הנח"ל ולאחר מכן טיילתי בהודו ובאנגליה ,במהלך התקופה שההיתי בארץ שבמהלכה חסכתי כסף לטיול אז עבדתי בתור קב"ט (קצין בטחון ) במלון בים המלח שנקרא "נירוונה" שהיום הוא הפך ל"לאונרדו" במהלך עבודתי גיליתי תופעה חמורה של התנהלות כללית של המלון בו עבדתי . התנהלות שאומרת לא משנה מה הלקוח עושה הוא תמיד צודק זה המוטו של המלון לרוב זה אנשים ברברים שמתנהגים בגסות רוח חוסר סבלנות וחוסר אמפתיה לסביבה (אני מדבר על אורחי המלון) אני ייתן לך כמה דוגמאות שנתקלתי בהן פעם אחת הגיע למלון קלוח שלא קיבל את הסוויטה שהוא ציפה לה הוא ירד לקבלה והתחיל לצעוק בסדר עד פה איכשהו לגטימי הבחור שילם כסף ולא קיבל את מבוקשו ייצא מתוסכל והוציא את זה על הפקידות הקבלה , אחד התפקידים של הקבטים במלון זה לשמור על סדר בשטחי המלון אז באותו מקרה אחד הקבטים עמד בקבלה ועשה את עבודתו ניגש לאורח וביקש ממנו לדבר יותר בשקט ושהוא לא יכול לצעוק האורח ה"הצודק" שגובהו היה בערך כ 2 מטרים לגובה ולרוחב ישר התנפל על חבר שלי הקבט והתחיל להכות אותו נמרצות ,באותו רגע הגיעו עוד כמה מהקבטים לארוע ועוד כמה מהאורחים להרגיע את הבחור . המנהל של קבטים במלון ישר התקשר למשטרה והמשטרה הגיעה בזמן שהמשטרה הגיעה האורח סיפר למנהלים של המלון שהוא מפיק בתכנית של רפי גינת , מנכ"ל המלון ששמע על כך התחיל המסע ליקוקים נרחבים כולל העברת הלקוח לסוויטה היוקרתית של מלון מרידיאן המלון הכי מפואר בים המלח וכל זה ללא תוספות תשלום מנכ"ל המלון ביקש מחבר שלי שלא יגיש תלונה נגד הבחור וכך הסתיים לו עוד מקרה של בנאדם ברברי חסר תרבות אלים שמקומו בכלא ולא בחברה שלנו שייצא "צודק" והלך לישון במקום מפואר במקום לבלות את הלילה במעצר כמובן שמנכ"ל המלון ביקש מהשוטרים לא לעשות לו כלום והוא היה מתוסכל וזה מובן ההתנהגות שלו . עזבי שאני לא מאמין לרגע שבנאדם כזה עובד עם רפי גינת אבל זה כבר משהו אחר. מקרה שני יום אחד מגיע אל העמדה של הקבטים זוג צרפתי יהודי חמוד שבא לביקור במולדתהבעל בא וסיפר לנו שהוא איבד את המפתחות לאוטו ושנעזור לו לחפש אותו כי הוא לא מוצא אותו ועוד מעט הוא צריך ליסוע אנחנו כמובן שמחנו לעזור לו בחיפושים אחרי המפתח שלבסוף עלו בתוהו לאחר מכן הוא התחיל לבדוק בקבלה כמה יעלה לו לילה נוסף כיוון שהוא לא מוצא את המפחלות של האוטו הם ענו לו שאלף שקלים הוא ביקש הנחה כי זה לילה רביעי שלו כבר במלון ואין לו יותר מדי כסף והוא צריך לחזור לצרפת יום או יומיים לאחר מכן הם בתגובה אמרו לו שהם מצטערים והם מבינים אותו אבל המקסימום שהם יכולים לעשות בשבילו זה 25 אחוז הנחה , אני שכל כך כאב לי על הזוג החמוד שבאמת היה פשוט מדהיםםםם נתתי לו לישון בחדר שלי (היה לי חדר באותו לילה במלון) הרגשתי שעשיתי צדק עם הזוג אבל סיכנתי את עבודתי ואני בטוח שאם היו תופסים אותי אז היו שלוחים אותי לעזעזל ואולי גם תלונה במשטרה או משהו כזה יום למחרת בבוקר שהזוג קם הוא רצה להביא לי ולחבר שלי את ה400 מתוך ה 600 האחרונים שהיו לו כאות הוקרה על מה שעשינו בשבילו לאחר מסע של שיכנועים הצלחנו לא לקבל מהזוג את הכסף בטענה שאם ניקח ממנו את הכסף זה סוג של שוחד ובסוף הם אמרו לנו תודה על מעשינו ונתנו לנו חיבוק חם ואוהב מקרה שלישי לילה אחד הגיעו לעמדה איזה זוג ערסים חמודים לא מזיקים אבל לא הוגנים במיוחד שסיפרו לנו (כמובן אחרי שהתבדחנו איתם והתחברנו) איך הם דפקו את המלון וקיבלו לילה נוסף חינם כי טענון שלא יישנו אתמול בלילה בגלל רעש שהיה . אהה וכל זה בפחות מחודש שעבדתי בבמלון,(אני לא כותב את המכתב מתוך נקמה למלון כי פיטרו אותי משהו כזה ,עזבתי כי טסתי להודו חשוב לציין) לסיכום ממה שעבדתי וראיתי במלון זה התנהלות חמורה מאוד של מנהלים שמצדיקים אנשים ברבריםם אלימים חוצפנים גסים חסרי סבלנות פשוט אנשים מגעילים ובמקום לעמוד מולם פשוט אומרים להם כן אמן על כל דבר שהם עושים וככה מעודדים את כל מעשיהם עי כך שהם נותנים להם פיצויים של עוגה חינם לילה מתנה יום כיף וכו במלון . האמת שאני לא מאשים אתץ אותם האנשים הברברים האלו הם רוצים להשיג כמה שיותר וזה החינוך שהם קיבלו אני מאשים את בעלי הכוח הההשפעה שפשוט מעודדים את אותם אנשים ברברים אלימים ומצדיקים אותם מקווה שתעשי עם זה משהו בנידון סומך עלייך את מספיק יצירתית ואם תצטרכי עזרה במשהו אני פה חחחח תודה רבההה יוגב

למעלה