לאילנה.

לאילנה.

אילנה, את יכולה לומר כשאת כאן? אני חייבת לשאול אותך משהו, וצריכה שזה יהיה כמו להתכתב אונליין. אני במצוקה קשה עכשיו בגלל משהו שחשבתי עליו אתמול. מקווה שאכן יהיה לי את האומץ לשאול כשתהיי כאן. אני בכל אופן היום אונליין עד 17:00. תודה זועקת.

המשך.

יש דרך להתכתב איתך דרך המעטפה שמופיעה למעלה שכתוב בה כמה מסרים יש? אני לא יודעת מה זה אומר, ואני צריכה התכתבות פרטית, וזו הדרך היחידה שלי להתכתב, כי האי מייל שלי חושף את זהותי ואני ממש לא רוצה. האם דרך המעטפה שנמצאת כאן למעלה האי מייל שלי וזהותי לא יחשפו, ואני אוכל להתכתב איתך לכמה דקות? אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי, לאור מה שסיפרתי לעצמי אתמול בערב.

זה אפשרי, אבל

יש שם תקלה בימים האחרונים, כך שאני לא בטוחה שזה עובד. מה שכן, כדאי לפתוח תיבת דואר עם הכינוי שלך, בחברה כמו הוטמייל למשל, זה חינם ואת לא חייבת לחשוף את זהותך. את ממלאה שם את הכינוי שלך במקום השם האמיתי ולא חושפת שום פרט. נסי להרשם כאן - http://www.hotmail.co.il/register.asp

כשאת מגיעה לדף הזה

יש שם לינק שעליו כתוב באדום "משתמש חדש - הרשם עכשיו", לחצי עליו ומלאי את הפרטים. בהצלחה! אחרי שתסיימי את זה, נמשיך הלאה.

את יודעת כמה ניסיתי...

מזמן כבר שהפנית אותי, משום מה אני לא מצליחה, ועד היום זה בלתי אפשרי, אולי אנחנו חסומים כאן בעבודה מלעשות את זה.

ניסית לכתוב לי מסר דרך התיבת מסרים?

זו עם המעטפה למעלה... כי לא קיבלתי כלום. אולי תנסי, נראה אם זה עובד.

למעלה