לאינטיליגנט שהחליט שדיאנה גולבי רוצחת ומסוממת

siv30

New member
לאינטיליגנט שהחליט שדיאנה גולבי רוצחת ומסוממת

בלי משפט ובהסתמך על סרטון שהביא הרכלן המקומי, כשבוחרים כותרות סנצציוניות צריכים לעשות את זה בשימת לב להשלכות ולמשמעויות שמאחוריהן. ומאחר ומדובר בבדיחה שנועדה לפרגן לגב' ואין כוונה לחשוף באמת את הנטיות הרצחניות של הגב' שברחה מהכלא ישר לזרועות כוכב נולד, היה מן הראוי שהעורך ישקול האם להשתמש באותה כותרת לא ראויה שבה השתמש בעל הבלוג. זה מטריד שמיצרים סנסציה בעזרת הצמדת כינויים שיש להם השלכות מרחיקות לכת בחברה האלימה שלנו היום.

תגובה

הפוסט הוא ציני שנרשם בצורה משעשעת בהתאם לתוכן הסרטון. בנוסף הבלוג מחבב מאוד את דיאנה

siv30

New member
ציני בנוסח ה"תקפצי לי" שענית לי ?

אין לי דו שיח עם אנשים אינטיליגנטים שעונים תשובות נוסח זו שבכותרת. צניעות היא משו שלומדים עם הבגרות. כמו העובדה שיום אנחנו למעלה ויום למטה.

לשונאי10

New member
הבעיה היא

שהוא מתחבב, בלשון המעטה, על האנשים הקובעים בבלוגייה, שמהופנטים ממנו כאילו היה אליל. זו אינה בעיה שלו כי אם של המנהלים שמהופנטים והולכים שבי אחריו בלי סיבה נראית לעין. יום טוב!

siv30

New member
מבחינתי אין שום בעיה

מצא מין את מינו ואם יש לאנשים צורך לקרוא את "רסקולניקוב חיון" שיבושם להם. הם מקבלים בדיוק מה שהם ראויים לו

לשונאי10

New member
הבעיה היא שמקדמים אותו על כלום

בחוסר כישרונו המשווע. שיכתוב כל שטות שירצה, בשגיאות כתיב ודפוס, בעברית עילגת וקלוקלת ובניסוחים בעייתיים, רק שלא יקדמו את זה כל יום. זו הבעיה - הקידומים התמוהים שעושים לו.

פנומן 72

New member
לטס פייס איט - זו הייחודיות של תפוז

תפוז הוא הפורטל להמונים, זה לא פורטל נישה כבד של בלוגרים עם ארשת חשיבות יוצאת דופן. את עמרי לא תמצא בקפה דה-מרקר או אתרים אחרים שיש להם סוללת כותבים איכותיים. מקסימום היו נותנים לו לחדד להם את העפרון ולפנות את הזבל. בתפוז כל אחד יכול לכתוב. עכשיו, בנושא הקידום ? אתה יכול להתרעם עד מחר - תפוז מקדמים את מה שלדעתם יועיל למסחריותו. בסופו של יום כל אחד רוצה להביא פרנסה הביתה. בעלי המניות והדירקטוריון לא מכירים את עמרי ובמקרה הטוב היו נותנים לו לשטוף את ה-BMW שלהם ולא יותר מזה, אבל יש מי שמופקד מטעם תפוז לייצר הכנסות וכנראה שהבלוג שלו מייצר הכנסות יותר מהבלוג שלי ושלך ביחד. איכות היא לא מילה גסה אבל עם איכות לא הולכים למכולת. הגולשים של תפוז אוהבים רכילות וזבל תעשייתי ולכן הוא ימשיך להופיע בעמוד הראשי גם אם יספר על הנפיחה שהיתה לו אחרי ארוחת הערב. זו האמת.

לשונאי10

New member
אכן זו האממת, ולכן זה עצוב, לאן הידרדרנו...

בקפה דה-מארקר היו בועטים אותו מכל המדרגות...

פנומן 72

New member
ואחרי הכל יש מקום גם לעמרי חיון

אי אפשר להיות תמיד רציני, כבד או אפילו חסר-שגיאות-כתיב, כי אחרת על מי נעיר ועל מי נצחק ? ערוץ 2 עשה תכנית שלמה על עילגים ("מונית הכסף") ותכנית שלמה על רכילות ("גיא פינס") - ועמרי חיון נותן לך גם מזה וגם מזה. הרווח כולו שלנו.

לשונאי10

New member
../images/Emo13.gif יש מקום לכולם, גם לריאליטי וגם לעמרי חיון

אבל במידה הנכונה, ברגע שהעניין גודש את הסאה זה הופך מוגזם ומבחיל.

למעלה