לאיפה אני ממשיך מכאן (אחרי יב)

מצב
הנושא נעול.

plo koon

New member

אני תלמיד במגמת אדריכלות ועיצוב פנים (סוף כיתה יב) ורציתי לשאול עם כדי לי להמשיך ללמוד יג יד (לתואר הנדסאי) או\ו ללמוד אחרי הצבא בלימודים גבוהים יותר (לתואר מהנדס) או שיש אפשרות אחרת שלא ידעתי עליה

גולי מ

New member
כדאי לברר על מסלולים להשלמה

אני תלמיד במגמת אדריכלות ועיצוב פנים (סוף כיתה יב) ורציתי לשאול עם כדי לי להמשיך ללמוד יג יד (לתואר הנדסאי) או\ו ללמוד אחרי הצבא בלימודים גבוהים יותר (לתואר מהנדס) או שיש אפשרות אחרת שלא ידעתי עליה
כדאי לברר על מסלולים להשלמה
ז"א, לעשות תואר הנדסאי, לצבור ניסיון בצבא בקבע, ואז באזרחות להשלים שנה או שנתיים בלבד לתואר מהנדס. לידיעתך, אם תרצה ללמוד אדריכלות (ולא הנדסה) לא תוכל לקבל הקלות בעקבות תואר הנדסאי. בהצלחה.

לא כתבת את ההכי חשוב...

לא כתבת את ההכי חשוב...
בא לך עוד שנה שנה וחצי לימודים כעת? אתה סגור שזה מה שאתה רוצה? זה יפה שאתה כלכך מעשי...אבל מה החלום שלך?

neron13

New member
קח בחשבון

לא כתבת את ההכי חשוב...
בא לך עוד שנה שנה וחצי לימודים כעת? אתה סגור שזה מה שאתה רוצה? זה יפה שאתה כלכך מעשי...אבל מה החלום שלך?
קח בחשבון
שלא תמיד הצבא מעסיק אותך במקצוע שאותו למדת. אם כבר, אני בכלל ממליץ שלא לעשות צבא. אבל אני מניח שרוב המשתתפים כאן יחלקו עליי...

לדעתי..

לדעתי..
תמשיך ללמוד יג-יד' לתואר הנדסאי לאחר מכן,תקבל התנסות בצבא ולאחר מכן באזרחי יהיה לך נסיון.. אני גם מסיימת יב' אדרכלות השנה וממשיכה ללמוד להנדסאית..

מצב
הנושא נעול.
למעלה