לאיקו ושאר הכבשים שלום

לאיקו ושאר הכבשים שלום

מי שהורידדו לו 20 אחוז רווחי הון שילך היום לברוקר ישב במשרד וידרוש קבלה על השומה אם אין קבלה ללכת משם אחרי שהקלטתם אותם ישר למשטרת ההונאה וזה כי רווחי המרה אינם ממוסים במדינת ישראל זה לא בקטגוריה של רווחי הון למעט מקרה של יגיעה אישית ויש 3 מבחנים של בגץ לכך תדירות בקיאות וידענות ואופי המימון ראו הוזהרתם עובדים עליכם

תחשוב על המקרה הבא

הלכת לבנק ב 8 בבוקר קנית 10000 דולר כי אתה טס לחול אחרי ב 1600 בצהריים החלטת לבטל חזרת לבנק מכרת את הדולר ברווח של 50 שקל האם מישו ממסה אותך על זה??? הרי הנגיד מת למסות את שוק המטח והזהירו אותו מזה

ותחליפו כבר את הברוקרים דמיקולו שלכם

יש נציגויות בארץ של לפחות 3 חברות פורקס עם ספקי נזילות מאוד רציניים צאו מהביצה

אני מעיד על אלו

ואין בכך לאמור שמי שלא בעדותי לא טוב FXCM FXALL HSBC ויש עוד 2 או 3 אבל אני לא כאן ליחיס ציבור וזה לריטייל לא למקצוענים

אופציות נחשבות רווחי הון

כי בהגדרתן הן ממונפות ואשראי לכן נפלו ב 2 מתוך 3 מבחני בגץ זה גם ללא המרה הסליקה היא כספית ולא פיזית

איקו

New member
מה זה יגיעה אישית -מתי כן צריך לשלם

אם יש לך הסמכות בכתב למה שאתה אומר כדאי שאוכל להציג זאת תודה

איקו

New member
פתחתי דיון בפורום מיסים סביב השאלה הנ"ל כנסו

בכתובת http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=982&MessageId=153966833 התשובה הסופית והכי מוזרה . אתה חולק על דעתם של רו"ח חלקם לפחות ממה שאני יודע שזה המקצוע שלהם לסווג הכנסות. מאחר ואתה לא מהמקצוע אז אתה לא מבין את סעיפיו של חלק ה' לפקודה. סעיפ 88-91 ממסים כל רווח הון של תושב ישראל. גם אם תחפש טוב לא תראה בסעיפים האמורים כי מתי שחברה לדוגמה מוכרת מכונת ייצור נעליים יש רווח הון לא תראה בפקודה סעיף המפרט כי מכירת מכונת נעליים הנו רווח הון יש הגדרת נכס במידה ואתה נכנס להגדרת נכס (יש את הסעיפים הממועטים) אזי מדובר ברווח הון. יש גם אנשים שיוגדרו כסוחרים ואז המסחר במטח מבחינתם אינו רווח הון מאחר ואופי הפעילות שלהם מלמד שזהו עסקם ולכן ימוסו מכוח סעיף 2(1) לפקודה שזה בחלק הפרותי. לעיונכם ..

rafipips

New member
נו מה השאלה בכלל

במדינה שלנו גם אם אתה מרוויח מאכילת תפוזים , תשלם מס על זה . בפורקס = אני מאמין שהנושא יוסדר בקרוב עם הרגולציה שתהיה על זירות המסחר . ועד אז = פעם בחצי שנה \ שנה , צריך לגשת לפקיד שומה ולהצהיר על רווחיך ולשלם כחוק . או לחילופין להתעלם ולחכות שיפנו אליך .

למעלה