לאיריס שלי:יום הולדת שמח

לאיריס שלי:יום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

לנשמה האהובה שלי:
אוהבת אותך בלי סוף יקירתי, ומאחלת לך מכל ליבי כל מה שאני מאחלת לעצמי, ואת בטח מבינה מדוע... את אדם יקר , נדיר ומיוחד, ובורכתי כשהכרתי אותך, כוחות הנפש שלך נדירים ואת דמות ראויה להערצה. את חברה אמיתית, אמא נדירה ורעייה אוהבת ואהובה . הקומבינצייה הזאת גורמת לרצות לשהות במחיצתך בלי סוף. רק כשאת מתקשרת הילדים מעירים אותי משינה... לא מעיזים לסרב לפקודתך...
גם פה את המלכה... הכנות והיושר הידועים שלך נדירים-עד לא קיימים בעולמנו כיום... ורציתי שתדעי שאין עלייך בעולמים בעוד מיליון תחומים. טוב, זה כבר נשמע כמו ספירת מלאי וזה רע... כולה רציתי לומר כמה אני חולה לך על התחת כפרה.... מה לא ברור??? אז יאללה מזל טוב ודי !!! ותפסיקי לקטר שאין קישוטים כי לא הולך לי עם האייקונים בתוכן... יאללה ת'ראות וביי...

מזל טוב ../images/Emo140.gifעקרבית

איריס ? כמה עקרבים אתם בבית? מאחלת לך בריאות מותק
ושתמיד תהיי שמחה ותצחיקי אותנו תמיד
הרבה אושר ושתזכי לגדל את ילדייך בנחת אמן
אוהבים אותך ריקי וקטרין

יקירתי../images/Emo24.gifמזל-טוב ויומולדת שמח../images/Emo65.gif

היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לאיריס!!!!!!! חברה יקרה, אני מאחלת לך מכל ה
קודם כל המון המון בריאות
(פולני אבל הכי נכון) שכל מה שתאחלי לעצמך יתגשם,
שקלאודיו ואת, תמשיכו להיות החברים הכי טובים ומלוכדים באהבתכם
וכמובן תמיד אושר שמחה ואהבה עם ילדייך יעלה ערבה וראם.
עד 120 והמון שמחות

smo

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ממסיבה למסיבה.........איזה כיף! מזל טוב
אושר ובריאות טובה
מידי פעם גם קצת מנוחה
שיהיה לך אחלה יום
עם הרבה הפתעות ופינוקים
מהבעל והילידים

חני ח

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo168.gifלאיריס מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

הרבה בריאות אושר שמחה ונחת.

sho969

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo77.gif

אז מה ילדה, כבר גדלת בעוד שנה? הרבה בריאות ואושר, אהבה ועושר,הצלחה וכושר....... הגשימי את כל חלומותייך ומשאלות ליבך לטובה, שתמיד תהיי מוקפת באוהבים ושתמיד אהובייך יהיו מאושריים סביבך. מכל הלב שושי ויעקב

מיריאל1

New member
לאיריס הנשמה הטובה שלנו../images/Emo24.gif

איריס שלי יקרה, לפני איחולי יום ההולדת שלי אליך, אני חייבת להגיד לך שלמרות שאין בינינו קשר טלפוני ומפגשים (למרות הנסיונות של שתינו לתאם במודיעין), אני רוצה להגיד לך שאת אישה מדהימה, טובת לב ומיוחדת ועם כל התכונות היפות והטובות האלו את גם אישה יפיפיה- וכל הדברים האלו עושים אותך בנאדם שכיף להיות במחיצתו וזו זכות גדולה להכיר אותך. לעולם לא אשכח את הטלפון שלך אצלי בבית בשעות הערב המאוחרות שרום היה בתקופה נוראית- לדעת מה שלומו ואיך אני מחזיקה מעמד.- בשבילי זה לא ברור מאליו !!!!! אני רוצה לאחל לך יפה שלי, שתמשיכי להיות אמא כל כך מדהימה ומיוחדת, כל כך נלחמת ולוחמת, מלאת כוחות ואנרגיות חיוביות. מאחלת לך ולקלאודיו המשך זוגיות יפה עם כוחות משותפים יד ביד לנצח נצחים. מאחלת לך שסביבך יהיו רק אנשים שיש בהם רגישות ואהבה וכשם שאת יודעת לתת ולתת ולתת..... הם ידעו גם לדעת לתת לך. מזל טוב יקירה שלי, הרבה אושר והצלחה בכל והכי חשוב בריאות לך ולבני ביתך. שלך באהבה גדולה מאוד, מירי (הייתי מוסיפה אייקונים של לבבות ופרחים ובלונים וגיטרה- אבל האייקונים האלו עושים לי בעיות ואני חוששת שהברכה שלי לא תקלט, אז נשיקות מכאן ....)

רובי א26

New member
קולולוששששששששששששששששששששששששששששששש

היום יום הולדת. היום יום הולדת לאיריססססססססססססססס מזל טוב אישה יקרה! אושר! בריאות! הצלחה ! שכול מה שתרצי לו יהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת מ כול
!!!!!!!!!!!!!! ועוד משהוא קטן מקלחת אוו דוש אה באמא שלך
?סתם.. יאלה שיהיה במזל. רובי

וואי איזה מזל כמעט פיספסתי../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

חברה טובה ואהובה
עד 120 אושר, נחת, הצלחה, התגשמות כל משאלות ה-
לטובה. ובעיקר בריאות בריאות בריאות טובה אמן ואמן!!! מאחלת בהרבה אהבה
מימי.

דנוש11

New member
איריס יקרהה

איריס אישה יקרה המון המון המוו מזל טוב הרבה אושר הצלחה וכל שתבקשי לו יהי תמשיכי להיות אמא מדהימה לשלושה מתוקים אמיתיים אוהבת ושולחת נשיקות דנה

וואו תודה

הצלחתם לרגש אותי אני מאושאת מהחבריות החדשות שנרקמו לי מרגישה שכלאחד מכם מלווה אותי שנים תודה על המילים החמות אוהבת איריס

כוכבה48

New member
איריס ../images/Emo49.gifליום הולדתך../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

יום הולדת שמח
בריאות ונחת מהילדים
שיתגשמו כל משאלת

למעלה