לאישה ממנה הלכתי.

erezs

New member
לאישה ממנה הלכתי.

רוצה אותך מתחבקת במשרד ככה בשעת האפס שהכל התחיל רוצה אותך רושמת פרחים ופרצופים ובמקום לסכם, מגניבה לי מבטים רוצה אותך מעשנת בכל שעה עגולה רוצה אותך מוטרפת שאת קמה מהשינה רוצה אותך מתלהבת ומתמלאת חיים ככה סתם, כי עוד מעט טסים רוצה אותך עם הרגליים במים בסיני רוצה אותך מקלפת תפוז בשיער פרוע בקפריסין על המרפסת רוצה אותך ברגליים פצועות בכפכפים בברצלונה רוצה אותך עם התיק האדום על הגב בלובר בפאריס רוצה אותך ממול על המדרכה עם הג´ינס החדש שלך שעוד מעט ירד ממך ואז נהיה שוב לזמן קצר ונצחי, כמו איש אחד רוצה אותך עם השיער הגלי שלך כשאת שקטה רוצה אותך עם השיער הסתור כשאת סוערת וגועשת רוצה אותך באסוף כשכבר אין בך את הכח רוצה את הפלומה הבהירה שם מתחת לקו השיער שלך, בעורף זו, שרק אני ראיתי. רוצה את הגו הזקוף ואת השקע בין השכמות שכבר סיפרתי לך עליו. ורוצה את הידיים אלו שכל כך אהבתי ושאותן היית מותחת ככה במיוחד בשבילי כדי שאסתכל ואנשק את חסרה לי כשאני מתעורר את חסרה לי באוטו כשאין לי את מי לברך בבוקר טוב את חסרה לי בטלפון לעבודה לגנוב שתיים או שלוש דקות ככה באמצע היום ולברוח לתוך עולם מאושר ומלטף של שיחת חולין שגרתית את חסרה לי בדרך הביתה כשההגה מושך לי ימינה לכיוון העיר האסורה אך הרכב ממשיך לו ישר לכיוון העיר האפורה ואף אחד לא מחכה לי שם. ואת הנשיקה הקטנה של עוד ערב מתוק שרק התחיל כאילו אומרת "שלום אהובי, ברוך הבא הביתה" היא חסרה לי כל כך ומתגעגע לאותו צימר קסום בשישי שמשי נדיר, של יום חורף אופטימי על המרפסת עם המצלמה הכל היה מושלם, כמעט כמו חלום ומתגעגע אליך בג´יפ כמעט שוכבת וכל כך צוחקת וליד הסלע שם על יד המים מפחדת ולא נכנסת ומתגעגע אליך בגולף הישנה שלי מחליף הילוכים ביד שמאל כי לא יכול להרפות מלהחזיק את ידך בידי הימנית ומתגעגע ליום שישי שגרתי איתך לחנות איתך בסופר ואפילו בחניון המהביל ללכת יד ביד ומתגעגע לראות אותך מתענגת מהביס הראשון ומהלגימה הראשונה במקומות הקסומים שהיו רק שלנו ומחזיקה לי את היד אחרי שהזזנו את הצלחות ומביטה בי בעיניים מזוגגות ומלאות ברק מהרבה אהבה וקצת מהאדום האדום ההוא והכי לזה הקטן שלי ושלך שלא הספקנו עדיין להכיר לגדל ולאהוב למאושר בילדים ורואה אותך צוחקת ורואה אותך בוכה ורואה אותך מאושרת ורואה אותך ריקה ורואה אותך מצפה ורואה אותך מלאת אכזבה ורואה אותך חיה ורואה אותך על המיטה, מכונסת ומכווצת ורואה אותך אוהבת ורואה אותך שונאת ורואה אותך מתמזגת ורואה אותך נעלמת ורואה אותך עפה לשמיים ואז שוקעת למצולות ורואה אותך מולי. ורואה אותך מולי. ורואה אותך מולי. כל הזמן. את היית לי האור שהראה לי כיצד צריכים להיות החיים את הארת לי פינות חשוכות - שלא הכרתי ולראות את הפינות הללו כמעט שסנוור אותי לפעמים. לפעמים חשתי שאיני יכול להכיל את כל התחושות את כל הרגשות את כל האהבה את כל הגעגוע את כל המשיכה את כל האהבה את כל האהבה את כל האהבה הזאת! ואת כל הדברים הללו שלא ידעתי קודם שפרצו לתוכי ללא התראה וניפצו חלונות זכוכית שמנעו ממני מלדעת ואני לא ידעתי לא ידעתי שאפשר ככה לא ידעתי שכואב ככה לא ידעתי להיות ככה ואני כמו פרח קוצני שנפתח במלוא תפארתו אל מול האור הזוהר שלך כמו השמש אל החום והאהבה שהקרנת ועכשיו עם רדת החושך המאיים אני קמל ושוב נסגר ושוב מסתגר וזוחל אחורנית אל תוך החור השחור מן העבר וארבע שנים של חיים חיים נעלמו כלא היו והנה אני שוב באותה שגרה אפורה עכשווית דהויה מהוהה בודדה סגפנית חונקת כואבת לוחצת מבולבלת אבודה איומה שורפת מרוחקת ומייסרת ומייסרת. וזו השגרה שלי. זה כל מה שנשאר. וכל פגישה היא כמו מים חיים אחרי יום של שרב היא כמו ערסל של עלי שושנים להניח בו את הלב הכואב כמו משכך לכאבים בחזה כמו חמצן, בעומק מים עכורים רק לראות אותך לשמוע לחוש אותך לראות לך עמוק אל תוך העיניים להריח אותך לנשום אותך להרגיש אותך לבכות אותך להתחרט איתך להתבלבל ממך לעוף איתך לצלול איתך. זו הזריחה שלי. אחריה, הכל שקיעה. להרגיש להרגיש אותך להרגיש בגללך לחוש לחוש אותך מרחוק. ואני - שברתי וניפצתי וקלקלתי וחטאתי ופצעתי ופגעתי והכאבתי וברחתי והפרתי והרגתי ונטשתי והשלכתי ובגדתי וצילקתי בלי לדעת למה בלי שבאמת החלטתי בלי שבאמת הבנתי בלי שהתחשבתי כאילו אני חכם כאילו אני מבין כאילו אני יודע כאילו כמו שכתבו "בכלל לא ידעה שאני, מהסוג שנשבר" גם אני לא ידעתי אבל את השיעור המאלף והארור והשנוא הזה למדתי איתך ושנינו שילמנו את המחיר את המחיר של הבורות שלי את המחיר של הרגש שנעול אצלי בתוך מגרה והפציע רק לזמן קצר של 4 שנים טובות טובות ועכשיו חזר למאורתו המוזנחת ואת המחיר של ההיגיון ה"צרוף" שלי של הרציונאל הלא רציונאלי שלי של הלבטים שעייפתי כבר מהם של הפחד המשתק של הרגליים הנטועות באדמה הטובענית ללא יכולת לזוז. את חסרה לי. אבל אני חושב. את חסרה לי. אבל אני פחדן. אני צריך אותך. אבל כבר מאוחר. אני רוצה אותך כל כך. אך לא אשכח אותך לעולם. ולא יכול להגיד לך לחכות. סל השנים והחודשים והשבועות והימים והשעות ואפילו הדקות מזמן כבר אזל ואין בו ולו שנייה אחת נוספת של אולי של חכי! של אפשרות. ונשארתי בודד עם הסל הריק מנסה במילים חבוטות מוכרות, שחוקות אלו שעברו לי בראש אלפים של פעמים כמו חלוקי נחל שאיבדו מעוקצן והפכו חלקות ודומות מנסה להרוויח עוד קצת ממה שהיה. עוד קצת עוד קצת עוד זיכרון עוד כאב עוד חלום עוד דמעה עוד החסרת פעימה עוד כאב ועוד כאב ועוד כאב לחבק את הכאב הזה שיפצע אותי שייאש אותי שיהלום בי שיפיל אותי אבל שיישאר.

למה אתה מחכה??????

אולי זה לא מאוחר....... תשלח לה את מה שכתבת אולי תוכל אח"כ לספר לנו על ההצלחה שלך על איך החזרת את אהובתך אליך....... מאחלת לך רק טוב, והכי טוב !!!!!!!

סיון b

New member
זה מדהים!

זה מרגש מאוד. תיארת במילים כל כך יפות וכל כך פשוטות רגש כל כך חזק. ויפה. תשלח לה את זה. יכול להיות שיצא מזה טוב. יכול להיות שלא. אבל לא תפסיד כלום. לא יהיה לך פחות מהמצב הנוכחי. תנסה, ויכול להיות שבסוף יצא רק טוב. בהצלחה! סיון

hugg1kiss

New member
תגובה לארז

ארז. חברה שלי התקשרה ואמרה לי שאני חייבת לשמוע משהו. אין מילים. כל כך הרבה כאב . בהתחלה כשהיא הקריאה לי את זה , חשבתי שהבחורה המדוברת מתה. כי אחרת מה עוצר בעדכם ? אח"כ חשבתי שאולי אתה נשוי, או היא, ואין מצב לגירושין. למרות שאין כזה דבר שאין כזה דבר. נשארתי תוהה מה הדבר הנורא שעוללת לה שהיא לא מוכנה לקבל אותך בחזרה. לא יודעת. גם אם בגדת בה, מה אני אגיד לך, קורה. אתה לא הראשון ולא האחרון. אני לא מצליחה להבין למה אתם לא ביחד. אלא אם כן כמובן אתה איזה בחור אובססיבי שלא קולט שהיא לא רוצה אותך יותר. בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שתהיה מסוגל להמשיך הלאה. אתה יודע, אומרים שמי שאהב פעם אחת, מסוגל לאהוב פעם שניה. בהצלחה.

black ross

New member
לפעמים.......

אנחנו לא מסוגלים להתמודד אל בקשת מחילה שכזו רק מפני שהיא מזכירה את כל הצלקות שמסתתרות בעצם מאחורי בקשת המחילה עצמה ...... איני יודעת מה קרה ואיני מתיימרת להבין מה היה אבל ...... אולי בעצם אתה רק מחמיר עם עצמך ? ואולי בעצם המעשה הוא אינו כזה נורא? אבל אינני יודעת ..... מבין השורות הצלחתי להבין קצת ..... קצת קיבלתי אינפורמציה שפירשתי אותה כראות עיניי ואם זהו הדבר ..... הדבר שאני הבנתי מכל זה אז...... טוב לא ממהרת לקפוץ למסקנות ...... אם תרצה תפנה אלי במסר פרטי ..... אני אשמח לדעת על מה מדובר ואילו רק בכדי לייעץ לך בצורה קצת יותר ברורה.

פורים

New member
יש לך אוצר בלב

ללב האוהב שבך - זה שיודע לאהוב.. המכתב הזה שלך הוכיח לי כי יש עוד אנשים - ומעטים הם כ"כ, שיודעים לאהוב - נשמע מצחיק אולי, לדעת לאהוב, כן, אבל יש בזה הרבה מה לדעת.. מצד אחד כ"כ פשוט - אהבה ולב ורגש - ומצד שני רוב האנשים אינם יודעים מהו - אינם יודעים לתרגם אותו למעשים, אינם חיים אותו ביום יום ואינם מודעים לעוצמת הכוח שהוא מביא איתו לעולמם של אלו המקדשים אותו. אני חייבת לכתב כאן בפורום הזה משהו עליי, רק כדי שתדע ותבין עד כמה מילותיך לזו שהיתה, זו שאהבה, זו שנגעה, זו שהלכה, כמה מילותיך נכנסו אליי ללב מהרגע הראשון שקראתי את אשר בליבך... פעם הייתי עם כמה אנשים באיזו שיחה שגרתית, כל אחד ניסה להתפאר, להתגאות, להשוויץ, לרומם את עצמו באיזשהו תחום או עיסוק בחייו, משהו שאומר ומציין את הכישרון הכי נשגב ונעלה שלו,ואני בתורי בחרתי לומר - ובלי מחשבה מוקדמת או מאומצת, אלא פשוט באופן הכי טבעי ואמיתי, ואלו היו מילותיי אשר הותירו פיות פעורים, מבטים לא מבינים ואפילו מן הרמת גבות.. "אני יכולה לאהוב 24 שעות ביממה - כל החיים" זה היה המשפט שלי, קצר אבל אומר הכל! קצר אבל מספר ומגלה עליי הכל, ובזה אני מתפארת, גאה, ומוכנה להשוויץ, כי זה כישרון של הלב, וזה מעל לכל כישרון אחר, אני יודעת לאהוב, ולא סתם, אלא 24 שעות, אני נושמת, חיה, ניזונה מאהבה תמידית. היה לי חשוב לכתב לך את זה , רק כדי שתבין כמה מילותיך נגעו בי במערות עמוקות וקסומות בתוך הלב. אני אסיים תוך רצון לומר לך שיש לך את הכישרון הכי נעלה מבחינתי, הכי נשגב, הכי מקודש, מבלי להכיר אותך ולדעת על חייך (עבודה, לימודים, תחביבים), אני יכולה לומר בודאות שאתה יודע לאהוב.. ובשל כך ומכיוון שאני יודעת כי יכולת כמו שלך לאהוב ולהרגיש, נדירה היא, אני מאחלת לך מכל נים בנשמתי הכנה והאמיתית אליך, שזו שאהבת, זו שנגעת, זו שחלמת, זו שערגת, זו שבכית, זו שהיתה האור, תחזור ותביא איתה אליך את האוצר היקר והמיוחד הזה שהיא הביאה אליך בהיותה שם, את האושר, את טעם החיים, את המשמעות, את הסיבה, את החיוך! אני מאחלת לך מכל ליבי כאילו היית החבר הכי קרוב אליי, שלמרות מה שלא היה, כל טעות שעשית, כל פגיעה וכאב שגרמת, שהלב הזה שלך יתאחה אל חציו השני, וישלים מעגל אחד סגור אמיתי ומאושר של אהבה לנצח!

בל בל

New member
ארז במילה אחת וואו

אתה כותב מדהים........ הרגשות אמיתיים וכואבים והם ישארו כואבים אם לא תנקט צעד כלשהו. אני חושבת שאתה צריך להגיד לה לספר לה איך אתה מרגיש להיות לגמריי כנה איתה, ואם אתה מפחד או מתבייש להגיד לה הכל בפרצוף אז תשלח לה את זה, את מה שכתבתכי כמו שאמרתי קודם זה מדהים. אין לך מה להפסיד כי כרגע אתה תקוע בתחושה בהרגשה וזה לא יעלם עד שתגיד לה את האמת ואל לך להתמהמה כי מה אם פתאום היא תפגוש משהו אחר ואולי הם אפילו יתחתנו? אתה תאכל את עצמך על זה שלא אמרת לה , על זה שיכלתם להיות עכשיו ביחד. ואולי גם היא מרגישה בדיוק כמוך אולי גם היא מתגעגעת ואוהבת וחושבת ורוצה אותך יותר מתמיד אבל היא מפחדת להפגע, מפחדת לנקוט צעד. לסיכום- תפעל! אין לך מה להפסיד בהצלחה תעדכן אותנו מה קורה שלך ענבל

tairon

New member
אנחנו תמיד נזכרים

אחרי..אחרי שמאוחר מדי.. ושהיית שם איתה אולי קיבלת את הכל כמובן מאליו.. והנה עכשיו שזה איננו זה חסר ואתה מרגיש את זה בכל דבר.. ואולי היא צריכה לקרוא את המילים האלו אולי עוד לא מאוחר מדי... ואם זה מאוחר הרי ששיעור בחיים למדת לא לקבל כלום כמובן מאליו שיעור יקר אבל לצערנו רק ככה אנחנו לומדים..

erezs

New member
טאי. אבחנה חדה לך ידידי.

תודה לכולם. הייתי חייב לשתף.

ארז...

קוראת אותך ומתרגשת. מתרגשת מעוצמת-המילים, מעוצמת- הרגש, מעוצמת-האהבה שלך אליה, מעוצמת- הכאב, מהעוצמה שיש במילים אלו! חושבת... חושבת שגם אם אין לכם סיכוי כי...(כך נגזר) כדאי שהיא תקרא את אשר כתבת למענה וגם למענך, אתה תרגיש הקלה כשהיא תדע איך אתה חש והיא...היא תדע שהיא איבדה דבר יקר ואולי...(אם אפשר אחרת) עוד תתאחדו. זה כואב לאבד מישהו אהוב, זה כואב כשכבר מאוחר וחשים חרטה, זה כואב... אבל, למרות שלא מכירה אותך כלל, יש בי התחושה ש...אי-שם מחכה לך אושר אמיתי עם הרבה אהבה, ולמה? כי בך יש הרבה אהבה, יש בך יכולת לאהוב,להעניק ולתת בדרך נדירה, לפעמים הכאב והצער הוא משוכה בדרך אל האושר האמיתי! שיהיה לך רק טוב והרבה אהבה!

נער פלא

New member
ואווווו פשוט וואאאאווו

ארז יקר.. מדהים לקרוא את המכתב שלך . אבל כאן רק תקבל מאיתנו כמה מילות עידוד. את העידוד הכי משמעותי שלך . אתה יכול לקבל רק ממנה !!!! מאותה אחת שאליה אתה עורג.. גם אני פעם כמוך . חשתי שכל עולמי חרב עלי.. היא הלכה ממני . ואני הסכמתי. נתתי לה ללכת ... ואחרי כן . קלטתי איזו שטות עשיתי. אחרי חודש ימים .. הרמתי אליה טלפון .. לאמר לה עד כמה אני אוהב אותה. עד כמה אני רוצה אותה... אבל לא התעקשתי מספיק.. היא עדיין איתי.. במחשבות . בלב שלי... אבל רק בזכרונות .. לאחרונה הרמתי אליה טלפון שוב... . היא ענתה לי מאחורי הקו .... ושם שמעתי קול של תינוק מילל ... אמרתי לה מזל טוב...... אל תעשה את אותה טעות שלי... תתעקש.. תראה לה עד כמה אתה אוהב אותה . עד כמה אתה רוצה אותה... אהובתי משכבר הימים התחתנה . היא באמת לא ידעה עד כמה שאני אוהב אותה !!!!!! אל תטעה כמוני . אל תחזור על הטעות שלי !!!!!!

ה מוזה

New member
IT´S TOO LATE ../images/Emo35.gif

Stayed in bed all mornin´ just to pass the time There´s somethin´ wrong here, there can be no denyin´ One of us is changin´ or maybe we just stopped tryin´ And it´s too late, baby, now it´s too late Though we really did try to make it Somethin´ inside has died and I can´t hide And I just can´t fake it Oh, no, no, no, no (no, no, no, no) It used to be so easy livin´ here with you You where light and breezy and I knew just what to do Now you look so unhappy and I feel like a fool And it´s too late, baby, now it´s too late Though we really did try to make it Somethin´ inside has died and I can´t hide And I just can´t fake it Oh, no, no There´ll be good times again for me and you But we just can´t stay together, don´t you feel it too? Still, I´m glad for what we had and how I once loved you But it´s too late, baby, now it´s too late Though we really did try to make it Somethin´ inside has died and I can´t hide And I just can´t fake it Oh, no, no, no, no, no It´s too late, baby It´s too late, now darlin´ It´s too late זו ההרגשה שקיבלתי אחרי עשרות פעמים של קריאת המכתב שלך ... אני יכולה לומר לך .. דבר אחד ..כל עוד תיתן לפחד להוביל "את חסרה לי. אבל אני פחדן".. אהבה לא תשרוד .. קח את תרמיל האתמול ..עם האהבה שבו , עם הטעויות שבו..עם כל הכאב שבו .. קח אותו למחר שלך - ועשה בו שימוש .. זה תרמיל קסום שמלווה אותנו תמיד .. אם נדע להפיק ממנו את הטוב .. המחר שלנו יהיה אופק מאושר ומואר מלא אהבה . ברוך הבא למכתב ארז
תודה ששיתפת אותנו ,נגעת המילים שלך..

למעלה