לאישה שאיתי יום הולדת שמח

לאישה שאיתי יום הולדת שמח

לפעמים אני שוכח איך זה לחיות בלי אהבה כל השנים שלנו יחד ניראות כמו יום אחד עם הזמן שחולף אני שב ומיתאהב ורק רוצה להודות לאמר את שבלב לפעמים מרוב שטוב לי אני שוכח את הרע איתך הכל כל כך רגוע אין שום דבר נורא והעתיד מחייך זה הכל בזכותך ומה נותר לבקש מלבד אהבתך? תודה ליפה שלי לנסיכה שלי למהממת תודה שהבנת אותי כל השנים האלה ואין עוד אחת כמוך שתאהב אחד כמוני את בשבילי את כל העולם כל העולם.. את לא אחת שמוותרת את נילחמת בשבילי ולא נותנת לי ליפול תמיד את לצידי יודעת לאהוב וסולחת לי בלי סוף בלעדייך לא אוכל גם דקה אחת לחיות... וזה כבר אומר הכל.

מזל טוב ענת../images/Emo140.gif

לענת מזל טוב לרגל יום ההולדת עד 120 כ- 20 ים של בריאות וכל השאר יבוא אחר כך מאחלים אליס וניסו-היווני זורבה

12אניהיא

New member
ניססססססססססס../images/Emo51.gif

notis12

New member
נתוש מזל טוב מאמי ../images/Emo48.gif

ענת מזל טוב ליום הולדתך ה.......... בריאות אושר הצלחה בחיים לך ולמשפחתך , החלמה מהירה לאליקו . לשנה החדשה מאחל לכם אני רק בשורות טובות .

12אניהיא

New member
אוףףףףףףף אנג'ל

התמונה הכי לא מחמיאה שלי
אתה יודע הצלם הפרטי שלי יצא לפנסיה מוקדמת ליבי ליבי עליו בגעגוע

רוני 38

New member
מזל טוב והרבה אושר

מזל טוב ליום הולדתך והרבה בריאות לבעלך כל טוב

F a d i

New member
מזל טוב ענת ../images/Emo24.gif

עד מאה עשרים שנות בריאות,אושר,עושר וכושר וכמובן מוזיקה טובה שתתנגן אצלך תמיד אליקו,שמח לראותך פה ושוב המון בריאות לך פאדי

ענת מזל טוב ליום הולדתך

ענת מזל טוב ליום הולדתך אנו מאחלים לך עד 120 בריאות ואושר והחלמה מהירה לאליקו ריקי ובועז

מזל טוב לענת ואליקו

אין כמו להזדקן ביחד עם מי שאוהבים@@@@@ מאחל לכם הרבה אושר הרבה בריאות,ושמחה ואחוה@@@@

sony121

New member
מזל טוב לחברתי היקרה ענתי

מאחלת לך הרבה אושר ובריאות עם האיש שאיתך ולצידך
הרבה בריאות לאליקו היקר...האיש המקסים והסימפטי...בכלל לי יש אהבה מיוחדת לבוזוקאים....(כי אני פשוט מתה על הכלי נגינה הזה). אתם זוג מקסים...וסימפטי ומגיע לכם הכל
בשורות טובות חדשות טובות sony121

eyalnardiya

New member
ברכות גם ממני

עד 120 אושר ובריאות (עם יש חגיגה קחי אותי בחשבון.) ד"ש לאפרוח. ממני אייל נרדיה

למעלה