לאישתו של אחי הבוגדת!!!את אולי כאן?

לאישתו של אחי הבוגדת!!!את אולי כאן?

אני כותבת את המיכתב הזה בגלל שכואב לי מאוד. ועוד יותר בגלל שלא מזמן אמרתי לך שיש פורום בתפוז שניקרא "מכתב שלא נשלח"והוא מאוד מעניין אני מקווה שתעברי כאן ותקראי אותו. אני כותבת לך כי את מעלה בי בחילה . כן את אשתו של אחי כבר 18 שנים ביחד אוהבים עד לשמיים ליתר דיוק אהבתם, ולא בגלל שזה אח שלי בגלל שאני כל כך אהבתי אותך וסמכתי עלייך ואת במילה אחת את ב ו ג ד ת !!!! לא פלא שאת לוחצת על האחיינים שלי הילדים שלך לקום מהמחשב תמיד ילדים שבחופש גדול . את תמיד אהבת את הקטע של הצאטים במיוחד כשאחי לא בבית . למה את עושה את זה? לפני שנה לא ידעתי כלום לא ידעתי מה את זוממת כשאני באה לבקר ואת שמה יד על המסך ואפילו שניי ידים לכסות את מה שכתוב שם בצאט את בוגדת באחי שכל כך אוהב אותך ותמיד רוצה שיהיה לך טוב , שעובד כל כך קשה בכדיי לפרנס את שני הילדים שלכם את הגדול בן 16 וחצי ואת הקטן בן 10 וחצי. אני אהבתי אותך אבל מסתבר שאת אישה זולה!!! אין לך כבוד .מעלה בי בחילה רק מעצם העובדה לכתוב לך את אלו הדברים . לפני חודש כשבאתם אלינו וניכנסת לחדר שלי כהרגלך לשבת קצת על המחשב שלי להיכנס לצאטים (שיטה בטוחה כי אח שלי לא רואה ולא הילדים - טיפשה!) לא ממש האמנתי למה שראיתי . את קבעת איתו לשיחה בצאט והמילים ומסרי האהבה שנשלחו שם העמידו אותי בהלם רציני אבל שתקתי והפנמתי ולא אמרתי לך דבר. אחר כך הוא היתקשר אלייך לסולולרי ודברת איתו בשקט אמרת לו שאת תבואי לבסיס לבקר אותו את לא רוצה להיתפקח קצת? תפתחי את שניי הענייים שלך את מיתעסקת בבגידה בבחור בגיל שלי בן 25 כשאת בכלל בת 37 אישה נשואה ואם לשניים מיתחבגרים. שלא לדבר על זה שהבחור לא יהודי בכלל איך את לא מיתבשיית ? את נוכלת , מגעילה . אני שונאת אותך . אחי כל כך חתיך ואת כבר כמה שנים מקנאה ממנו מאז הלידה הארונה שלך קצת אחריי כבר 5 שנים שאת מקנאה בו את לבד אמרת שעצם העובדה שהוא בן 41 וניראה יותר צעיר ממך רזה מלא שיער גולש עם עינים יפניות כאלו מתוחות וחתיך ומרשים כגבר אוכלת לך את הלב. ניסיתי תמיד לעודד אותך שהוא אוהב אותך כי באמת אח שלי מאוהב בך כמו ילד , תמיד הוא אהב אותך וממקורות אני יכולה להעיד שאחי לעולם אבל ל ע ו ל ם לא בגד בך הוא אוהב אותך אהבהטהורה הוא לא מתאר לעצמו התמים והמסכן מה שאת זוממת לו מאחוריי הגב. תחשבי לפחות רק על הילדים שלך ותתביישי תרכיני ראש , ותרימי את עצמיך מכל הלכלוך הזה שלך, הבן הגדול שלך האחיין היקר שלי תמיד זורק לך מילים כמו "תפסיקי כבר להיות בצאט כל הערב" הוא מבין הוא יודע הוא מרגיש, הילד שלך לא טיפש מי כמוך יודעת את זה ? מגמת בגרות הכי גבוהה שיש ילד מוכשר ופיקח אבל כמו אחי כמו אבא שלו הוא ביישן ולא מדבר על זה אבל הוא יודע הכל תאמיני לי . אחר כך כשניתקתם את השיחה וה"מאהב" החדש שלך 0מי יודע כמה זמן אתם בקשר?) אז ביקשת ממני לשלוח לו מייל עם תמונות שלך שאת הצטלמת במצלמת אנטרנט שלי אמרתי לך מתוך ההלם שהיתי בו ולא הראיתי לך כלום שאני ישלח וקלחתי את הכתובת מייל שלו שאני ישלח,,,, כשהלכת מחקתי את כל התמונות שלך ושנאתי אותך כל כך. ניגעלתי ממך איפה הכבוד של אישה נשואה? איפה הכבוד שלך את בוגדת באחי וזה אוכל אותי את מלכלת את המשפחה כולה ואף אחד חוץ ממני לא יודע ולא ידע את זה אבל אישה יקרה ו"תמימה" כמו פנייך התמימות שאת מעמידה פניי כבש תמים כל שקר לבסוף מיתגלה אני פוחדת מהרגע שאח שלי ידע את זה. אני חיפשתי את הבחור לפי הכנוי שלו בצאט לאחר כמה ימים, מצאתי אותו שוחחתי איתו כאחת שמכירה אותך ולא כגיסתך כמובן שלא ממש יהיה מורגש, הבחור חייל דרוזי בקבע הוא ילד בשבילך ובכלל שיהיה מי שלא יהיה אישה נשואה לא בוגדת את לא יודעת את זה את כל כך טיפשה ומטומטמת את ממש חולה !! משהו קרה לך בשנים האחרונות. כששוחחתי איתו בצאט לא לפני שברררתי שזה הוא ,וגם לי הוא נתן את הטלפון שלו ואת האי מייל אמרתי לו שאני חיילת ושיקרתי כדיי להוציא ממנו את האמת שזה הוא שבקשר איתך פשששש איזה קשר ממש סיפור אהבה....אמרתי לו בשפה קשה אך לא מלוכלכת שיעזוב אותך שאת אישה נשואה שלא אחראית למעשים שלה שאני מכירה אותך כל כך טוב ושאת מטורפת לכן אני באה להזהיר אותו בשמך , הוא קילל אותי גם את אמא שלי ז" ל ובקללות שלו ראיתי איזה הניבולי פה וכמה שאתם בעצם מתאימים. תספרי לאחי את הכל ותתגרשי כבר הוא כבר סיפר לי מה עשיתם ב יחד וניפגשתם בסתר וכשעשיתי אחד ועוד אחד מסתבר שביום שניפגשת איתו הייתי אצליכם והלכת לך ל "ריקודי עם " ואחר כך היה"פקק" נוראי לכן איחרת לחזור הביתה , זוכרת כמו אתמול איך אמרת , "איזה פקקים נוראיים מי המציא את הכבישים האלו בכלל" את שקרנית את בוגדנית , הכל ניגרם לך מחוסר הביטחון בגלל שהשמנת נורא אם היית מבקשת ממני עזרה תאמיני לי שהייתי עוזרת לך יותר מאשר לעצמי והייתי הולכת איתך לדיאטנית לאורך כל הדרך , מי כמוך יודעת שאני טוובת לב ותמיד מוכנה לעזור ביד רחבה,,, פגעת בי קשות אחי לא יודע כלום ואפילו לא חושד בך ואולי כן? את זה אני כותבת בתקווה אדירה שתעצרי ותקראי את המיכתב הזה ואולי תיבהלי קצת ותתעוררי ליתר דיוק ותפסיקי לשחק בליבו שלם אחי ליבו של גבר ניבגד. אני יודעת מה קורה אצליכם בבית כי אני גרה לא רחוק ממכם ואני תמיד אצליכם לחות פעמיים בשבוע ואני רואה את האהבה אחי מרעיף עליייך. לא פעם באתי אלייך וראיתי את הבית מבולגן ומלוכלך ואת הסירים שלך ריקיים קמתי ניקיתי וסידרתי לך את הבית, בעודך יושבת על המחשב וסיפרת לי שאת קובעת עם "ר " חברה שלך מאוז מתמיד לריקודי עם ,, תפסיקי עם זה תעזבי את הכל את מגעילה אותי וכואב לי על אחי ועל הילדים כשזה מתישהו יתגלה להם ובטח לעולם שלא ממני . הלוואי ותקראי את זה. זו אני ג יסתך הקטנה אם קראת ולא בטוחה שזה לך זו אני עם שניי הקעקועים והעגיל בגבה, זו אני ששיכנעת אותי לצבוע את השיער שלי מבלונדיני לחום דבש כן זו אני שיש לה הפרעות אכילה, אם תקראי והלוואי שתקראי כבר תהיי בטוחה שזו אני , לבטח תגידי שאני מטורפת אבל אני לא . אני רק רוצה שיהיה לכם טוב או עם יד על הלב ובכנות לאחי היקר והבכור היחיד כי זה מה שנשאר לי לא רוצה שידע את כל זה ,את יכולה להפסיק את הכל מתי תביני לעזאזל שמי שמשחק באש רק נישרף בסוף????!!!!!!!! ואם תמשיכי עם זה את תישרפי כמה שאת תישרפי יקחו לך את הכל את הבית את הילדים ואת אחי היקר !! ממני שלא יכולה לסבול את ההתנהגות הבוגדנית והגועלית שלך , ועם החתימה שלי בשם אלין את כבר מזהה אותי הכי טוב בשבילך יש רק אלין אחת. גיסתך הפגועה והמודאגת.

חיה 35

New member
אלין ילדה מקסימה שלי!../images/Emo23.gif

כמה כעס ילדתי! אני חושבת שהמכתב הזה בא מדאגה יותר ואיכפתיות! אבל אלין במקרה פעם גם אני היתי בקטע שלך . מי שבגד בישיבלי הוא מקרה אבוד, אבל לצערי אחרי שראיתי כמה אנשים שהםקרובים אלי ופתחו במערכת יחסים כפולה וידעתי למה הם עשו את זה אז הפסקתי לשפוט אותם. לצערי גם לאחי יש אשה שבגדה בו ובוגדת בו, כששמתי את זה פעם ראשונה אמרתי לאחי אני לא בעד המעשה שלה, אבל האם אתה יודע למה היא הגיעה לזה? תישב ותחשוב! אלין אנשים לא סתם בוגדים אחד בשני,את רואה את אחיך נותן לה אהבה , הוא נראה נפלא, יש לה ילדים מקסימים, אבל האם פעם ישבת לשאול אותה למה את עשוה את זה? אני מכריה נשים עשירות שיש להם בעל יפה מקסים ונפלא, אוטו, בית ועוזרת, אבל הן מחפשות בגידה , למה? צריך לשבת ולשאול אותן למה? אכן גם הפוך!! מאיפה את יודעת שאחיך לא בגד בה אף פעם? מאיפה את יודעת אם לאחיך גם אין חיים כפולים. יפה שלי את יודעת שאני מאוד אוהבת אותך, ותמיד נותנת לך עצה של אמא(הרי נתת לי את התואר הזה), אם זה כל כך כואב לך בנשמה , במיוחד שהיא שיתפה אותך בדברים מסוימים, אז תישבי ותדברי איתה כמו שתי אחיות כמו שתי חברות, ותגידי לה אכן מה כואב לך! למה היא הגיעה לזה? אולי היא צריכה עזרה. תשמעי בקולי יפה שלי אל תשפטי אותה . בבית משפט שומעים תמיד שני צדדים. את הכאב שלך אני מבינה ומרגישה טוב מאוד. חוץ מזה, אני חייבת להגיד לך לצערי עם כל האהבה שלי למחשב ואינטרנט, האינטרנט והצאטים הרסו להרבה משפחות את החיים, ויש כאלה שעשה להם גם טוב. אנא יפה אל תכעסי, ותשבי ותדברי איתה! אני שולחת לך כוחות כדי שתרגעי. אוהבת אותך ומחבקת אותך הכי הכי חזק. ממיני רויה

חיה יקרה שלי תביני דבר אחד נשמה

שאלתי אותה למה היא צריכה את זה בפעם האחרונה שהיא היתה אצלינו והאם חסר לה משהו בבית , יחס או סקס או תשומת לב והיא אמרה שיש לי אח מקסים אבל ככה במלים שלה "סתם משעמם לי , מה כבר יכול להיות" אז באותו רגע הייתי המומה גם לי היו חברים ולא נשואה ולא ילדים וגם לי לםעמים היה משמעמם כי לא הייתי רואה אותו כל יום , למשל היה לי חבר לפני כמה שנים ששירת בלבנון והייתי רואה אותו פעם בשבועיים, התגעגעתי והשתעממתי המון אבל לעולם לא העזתי לבגוד. לפי דעתי מי שבוגד פעם בוגד כל פעם. בקשר אלחי? זה כבר בדוק עשיתי לו לפני כמה חודישם תרגיל טלפוני מאוד אנונימי כדיי לבדוק את העניין המסריח שקורה שם בבית ומסתבר שהמילים שלו זה"אני נוש/י אל תתקשרי אלי אני לא מכיר אותך יש לי ידלים" לפי המילים שלו פעם אחר פעם וכל מני דברים כאלו, מלבד זה שאחי טפוז מ אוד סגור וביישן איך הוא יבגוד בה? הוא מטורף על אשתו מאז שהיו חברים לפני המון שנים הייתי ילדה ואני זוכרת את האהבה שלהם אז תגידי לי חיה? מה היא עושה מה יצא לה מזה נשמה??? ובאמת נתתי לך את התואר אמא כי מגיע לך את זה, כמו שיש לי כאן בפורום מסויים אחות וירטואלית.. אוהבת אותך תמיד ויותר מתמיד.

חיה 35

New member
אלין נפלאה שלי../images/Emo140.gif

שיעמום זה=חוסר במה שהוא. במה שהוא שהיא עצמה לא יודעת. לצערי הרב יש אנשים שלא מסוגלים לחיות עם הרגלים מסוימים, אז נפלטים לשעמום, אם משעמם לה שתעשה מה שהוא עם עצמה~ חסר? תשמעי אל תהיי אויבת שלה תנסי לעזור לה, אולי תשלחי אותה ליועץ נשואין או פיסכיולוג, כדי לדעת אכן למה היא הגיעה למה שהגיעה! תהיי את המושיטה לה יד! אוהבת אותך רויה

One lOVe

New member
מכירה את זה

האמתי שקרובת משפחה (רחוקה) היה לה משהו דומה הייתה לה ילדה קטנה וחמודה בעל אוהב והיא התכתבתה עם מישהו באינטרנט שקטן ממנה ב7 שנים משהו כזה.. הם נפגשנו והיא התאהבה בו היא עזבה את בעלה ואת הילדה שלה והלכה עם הבחור מהצאט אחרי משהו כמו חודשיים הוא זרק אותה אז אם גיסתך קורא את זה שתבין שתפסיק עם זה ואת רק פוגעת באנשים שמסביבך כי לא רק בעלך יפגע אלא הילדים

love אתה צודק בהחלט אבל מה הסיבה?

שהיא עושה את זה? היא אומרת זזה מתוך שיעמום מעניין מה זה תודה רבה על כל פנים על התגובה שלך אוהתב תמיד ויום מקסים.......

ה מוזה

New member
נושא כל כך כאוב ....בגידה ..

חיפוש סיבות ..... לבגידה ? אין סיבה שתצדיק בגידה. שני אנשים בוחרים במודע לחיות חייהם זה בצד זו חיי שיתוף,אהבה,חברות,הבנה ואמון אותה בחירה היא התחייבות כתובה ולא כתובה ההתחייבות הלא כתובה - חשובה פי כמה וכמה מזו הכתובה ונאמר בה : אמון הדדי עם השנים , כל קשר חווה את השגרה , שעמום , חוסר תקשורת ועוד קשיים אחרים -אך כל אחת מהסיבות הללו לא מהווה הצדקה למעשה הבגידה . איילין יקירתי , בהחלט את במצב קשה מנשוא מצד אחד אחיך שלו את מחויבת ,ואת אושרו רוצה ומצד שני גיסתך...ואת מחפשת תשובה לשאלה למה ה "למה" כלל לא חשוב , כל סיבה שתהיה לא תהווה הצדקה או תפחית מהפגיעה הרבה שיש לבגידה . פגיעה ישירה בכל המעורבים בעניין וכואב פי כמה וכמה כשיש ילדים מעורבים בעניין שכל עולמם יתהפך עליהם . ולך , אישה שבחרה בדרך הפיתוי .. אולי את חווה הרגע ריגוש - אבל הוא זמני לחלוטין והמחיר שאת וסביבתך הקרובה תשלמו הוא מחיר יקר . זו דרך ללא מוצא .. וגם אם ייסלח לעולם לא יישכח .

למעלה