לאישתו של מייקל

לאישתו של מייקל../images/Emo26.gif

2 דברים
רוצה כוס
את מוכנה לעשות עוד תרגומים
רבה כפרה עליך ועל מייקל

הינה

הוא היה כמו מכונית מהירה שמר על תדמית "נקייה" הוא היה הגבר הכי טוב שראיתי היו לו עיניים חסרות מבט לא שיקר לי אפילו פעם אחת הימם אותי עם המראה האמריקני הזה... לקח יותר ממה שחילק השאיר אותי חסרת נשימה אמר לי לבוא אבל כבר הייתי שם כי הקירות שיקשקו והאדמה רעדה בראשי סערה ואנחנו עשינו את זה ואתה... טילטלת אותי כל הלילה בואי חברה טילטלת אותי מותק אמרתי טילטלת אותי כל הלילה הינה אנחנו מתחילים טילטלת אותי עובד שעות נוספות כדי אותי לפתות היה אחד ויחיד שלי ורק שלי לא רצה שום מחווה רק עוד פזמון הוא טרף אותי כמו ארוחה ובא לבקש עוד היה צריך להרגיע אותי כדי לקחת עוד "סיבוב" עכשיו אני חזרה בזירה לעוד ניסיון של מכה עכשיו הקירות שיקשקו האדמה רעדה בראשי סערה ועשינו את זה ואתה... פיזמון....

שיר שאני אישית ממש אוהבת:)

youl never be alone לעולם לא תהיה לבד העולם משתנה והזמן חולף מהר זה כה מדהים איך שנכנסת לחיי אני יודעת שנראה שאין תקווה אני יודעת שאתה מרגיש ככ חלש ושוב הסיפור נגמר בי ובך כל פעם שתרגיש ש אתה לא יכול להמשיך רק תאחז באהבה שלי ותמיד תהיה לצידי החזק מעמד אתה יכול להתגבר ואהובי אני תמיד לצידך ואתה יודע אם בשמי פעם אהיה שם.. לעולם לא תהיה לבד לא יכולה לתאר איך מרגישה כלפיך לא משנה כמה אנסה מילים לא יספקו הסתכלתי בעינך למצוא שכל עוד האהבה ישנה אין דבר שעליו לא נתגבר בכל עת, ואם אפילו לזמן מה אל דאגה תביע משאלה ואהיה שם לראות את חיוך פזמון.... דרך האש לצידך אני אהיה שם איתך אז אל דאגה ואני נשבעת ששם אהיה לעולם לא תהיה לבד פזמון...

DIRRTY

New member
נשמה שלא תעזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה ענקנקית על תרומתך לפורום בקרוב במאמרים

למעלה