לאיש אשכולות

gil_e

New member
לאיש אשכולות

א. לצערי השגת את מטרתך בימים האחרונים והיא ליצור מעט תוהו ובוהו בפורום... אבל זה לא ימשך. להלן הסיבות שנמחקת: 1. חזרת ופרסמת ביקורת ``לכאורה בונה`` כשכולנו יודעים שהיא אינה - כי אם היא היתה הרי שהיית מעביר לי אותה אישית, כפי שטרחת לעשות בעבר. זאת בידיעה מפורשת ואחרי אין ספור אזהרות כי זהו פורום כ-ד-ו-ר-ס-ל. לא פורום ביקורת. 2. למרות שדרשתי להפסיק את הדיון בנושא חזרת ופרסמת הודעות מתריסות כגון: ``אילו הייתי יודע שאתם חובבנים``, וכיוב. לאור זאת זכית להתקפה של רבים מגולשי וכתבי סל ניוז. 3. למרות זאת המשכת. מחקתי והרחקתי אותך, חזרת בשלושה שמות נוספים. לבסוף החלטתי להתיר לך לחזור בתקווה שישתנו דרכיך. תוך יום אחד חזרת לדרכים הישנות, וזאת למרות שהתייחסתי להדעותיך החדשות בצורה יפה. 4. משך כל הזמן הזה התגרית בעידו, שאכן ענה לך בלשון הרבה פחות חדה ממה שהגיע לך. 5. אציין כי עוד הודעה אחת שלך בכיוון ואני מתחייב למחוק אותך וכל שם נוסף שתיצור לעצמך מדי ערב ובכל הזדמנות שיש לי- מבלי קשר לתוכן. אם יש לך בעיה עם זה תפנה להנהלת תפוז - נראה אם הם יקבלו את טיעוניך. וברצוני לציין שיש לי ארכיון של כל הודעותיך מודפס! 6. אתה בן אדם לצערי משועמם, שמחפש להעביר את זמנו ביצירת ריבים, ונסיונות עלובים לפגוע באחרים. אתה מוזמן להוציא את המרמור שלך על אחרים אבל לא פה. שים לב שרק אתה זוכה ליחס כזה. אולי משהו לא בסדר בך? עוד הודעה אחת ממך על הנושא ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שתמחק מדי יום. אתה מוזמן חופשי לדבר על כדורסל נטו! גיל

leeno

New member
תנו לי להבין משהו.

לא הייתי פה כל השבוע,נכנסתי עכשיו ביום שישי קראתי פה ושם כמה הודעות מהעמוד הראשון ואולי בכלל ההודעות שקראתי אולי ואני מדגישה אולי הוזכרה פעם או פעמים הנשוא של הפורום: כ-ד-ו-ר-ס-ל. אני לא ממש בקיעה ומה מו ומי אז אני רק ייצא בקריאה של: חבר`ה דברו כדורסל נטו!

roy_ma

New member
הבעיה היא מעבר לויכוח בפורום.

הבעיה היא סדרת השמצות נגד ``סל ניוז``.

leeno

New member
הבנתי את זה.

רק מה,שהם ישמיצו שיגידו מה שיגידו הרי אתה ואני ועוד הרבה והרבה אנשים טובים יודעים שכל ההשמצות האלו שוות ל... אני לא יגיד את המילה אפילו.

למעלה