לאיש הקצה העולם :)

לאיש הקצה העולם :)

מה אתה חושב על לפתוח פורום? ? ? ? ? אחר משלך.... אתה בעצם מנהל את הפורום הזה ....כי אני לא רואה את החוקרת פה ... אם תרצה ויהיה לך רעיון למה ....אז אני יהיה הממליצה הראשונה שלך:) אוהבת ולא מתאהבת...... מיכל:)

זה הדבר הכי חמודששמעתי כבר המון זמן

אני עלול להתאהב...ויש סיבות טובות לזה...בקשר למהשאמרת.חשבתי על

על זה והייתי ממשרוצה אבל אני לא

יכול כיום לתת אתכל תשומת הלב הראויה לפורום.מגיע לכם יותר ממני...

לך מגיע יותר :)

ואני מאמינה שאתה יכול לתת את התשומת לב הכי טובה מבין כל המנהלים של כל הפורומים כאן (אני נמצאת בספרות ושירה......איזה יחס גרוע ! ! ) ואפילו כאן ! אני לא רואה את המנהלת עונה על כל בעיה אגב שלחתי לה גם אי מייל לפני שנסעה...... והיא אפילו לא התייחסה ! ! ! לא יפה ..... :) מיכל

אני יודע שמאוד אכפת לה.אבל זה מאוד

קשה לעזור לכולם.לפעמים זה לוקח עוד קצת זמן עד שאפשר לענות.האיש.

liran b

New member
אני מאוד כועס עליך מיכל!

אני לא יודע כמה את מכירה את ענת אבל אני מכיר אותה מהפורום השני שלה והיא עוזרת מלא לכל אחד שיש לו בעיה היא עוזרת! היא אחלה אישה..והיא תורמת המון את רק צריכה להכיר אותה!! ויש לי שאלה אליך..אתמול היא נסעה! אז איך היא יכולה להחזיר לך תשובה?

wildflower!

New member
מסכימה עם לירן!!!!!!!!!!!

ענת מאוד מאוד מאוד עזרה לי....! אני לא נמצאת בקשר איתה רק בפורום .אנחנו מדברות גם באיי סי והיא אישה נהדרץ שיודעת לתמוך ולדאוג! אני לא מבינה למה צריך להגיד דברים כאלה. כולנו פה תומכים ודואגים. אוהבת בר

לך מיכל יקרה

תראי חמודה הרי מנהל או סה"כ אדם שלא יושב כל הזמן מול המחשב יש חיים קצת מחוצה לו עבודה,משפחה, אני אישית משתדחת להיות כמה שיותר ולענות לכולם וקורה שיש מצב שאני עסוקה או לא נמצאת אבל זה טבעי הר אי אפשר להיות פה 24 שעות ביממה, הכל פה בהתנדבות ואני פה מכל הלב ובאמת לעזור לייעץ ולהקשיב לכל מי שצריך..... אבל חוץ ממני יש פה אנשים מדהימים שנמצאים פה ונותנים מעצמם לכולם אז הכל מתחלק שווה בשווה בין כולכם.... חוקרת

O.K ענת תוכלי לבדוק את האי מייל

שלך? אוהבת ולא מתאהבת... אולי הייתי צריכה להכיר אותך קצת יותר, סליחה :) מיכל:)

למעלה