לאיש תמים-הודות לך אנחנו בשער ה|תפו

התמים שירשר שירשור די ארוך מלאך

אין שום סיבה לחזור עליו אתה מוזמן לעיין בדברי טעמו בעצמך ותשאיר לעצמך ברכות חמות לשנה מצוינת ממני בלי שום קשר

אלמרה

New member
אני אגיד לך...

את פשוט מתוקה! נטולת פוזה ובלי שום פאסון - אומרת מה שחושבת. קולה-כבוד לך! וגם לך האם של איתי שמפארת כל פורום בו את משתתפת.

אני חושבת שאני חייבת לאלמרה את

מחיר התשובה הנבונה שהוא הביא במיוחד עבורך ובא לציון גואל אני הולכת לבשל את המרק החדש שאין לי מושג איך הוא נטעם אבל אני שמה את מבטחי במרכיביו

אין לי כמובן מושג למה את חייבת לי

אבל אני קודם כל משקה את כל הגן, בזהירות, כל פרח לגופו. אגב, יקירתי, איך החיים ללא עשן ? בכל פעם שעוברת לי מחשבה של אומץ בראש אני נזכרת בך, ולצערי עדין מדליקה סגריה להרגע מהתעוזה

אלמרה

New member
כולי תקווה שהיא "גיבורה" ....

ואיימי היא האישה שהיא "אש ללא עשן"

אש אש

New member
חיה ללא עשן ../images/Emo9.gifועם קילו נוסף

לא מתכוונת לוותר לעצמי המלחמה הייתה להפסיק לחתוך בפעם אחת,זה היה הקושי הכי גדול עכשיו למרות הכול,לא אוותר לעצמי. תודה על ששאלת.
עוד אחד להשקייה חחחח

אלמרה

New member
זה הכל? 1 ק"ג?

אני יודע על כמה ואני ביניהם, המוכנים לקחת ממך ב"ביס" אחד את הקילו הזה (ולדעתי הוא לא מיותר בכלל - תאכלי משו איימי!)
ו -
החזיקי מעמד - את כבר אחרי כל המשברים של הגמילה והרווח? כולו שלך! הלוואי על המעשנים מקרב גולשי הפורומים שאני מכיר... שתפסיקו לעשן!!!

אני חושבת שאני מחזירה לך את כל הגן

במצב מצוין, הוא ריחני, פורח ונפלא. אצלך כל הפרחים יפרחו בכיף גדול אצלי יש להם המון עשן בלי אש בכלל

למעלה