לאיתמר לוי

pilot23

New member
לאיתמר לוי

שלום, לא יודעת אם אתה זוכר, אבל ניגשתי בקיץ לבחינה של 3 יחידות השלמה ל- 5 יח"ל.. ולצערי קיבלתי רק 90 .. לא שזה ציון רע, אלא שפשוט הוא לא מספיק לי. ולכן חשבתי אולי לשפר את היסטוריה ב'. הבנתי שאני חייבת לעשות זאת על פי תוכנית הלימודים החדשה. השאלה היא האם יהיה ניתן לעשות שכלול של הציון שלי מהתיכון עם היסטוריה א' ששייך לתוכנית הלימודים הישנה? תודה

ari1818

New member
המצב שלך עוד סביר

אני גיליתי הבוקר שקיבלתי 77 בבחינה ל-3 יחל. אמנם למדתי עצמאי לגמרי (עם סיוע מהאתר) אבל ציפיתי ליותר להשקעה שלי. :(

pilot23

New member
ל- ari

קודם כל אני מצטערת בשבילך שלא קיבלתי את הציון שרצית, אני מבינה את התסכול... תנסה שוב בקיץ הקרוב? גם אני למדתי לבד לגמרי.. זה היה סיוט.

השילוב בין התכניות

אני לא יודע מה המדיניות לגבי שילוב התכנית הישנה עם תיקון של אחת היחידות ע"פ התכנית החדשה. בעבר היו מקרים של המרה, אך אני לא יודע אם כך הוחלט גם הפעם. היום הועלה באתר מפמ"ר היסטוריה בלוח המודעות המזמין לפנות בכל שאלה לגב' גיטה רוקח במייל הזה: [email protected] כדאי לפנות אליה כדי לקבל את התשובה המוסכמת ביותר. אשמח אם תשתפי בתשובה. אגב, לגבי התיקון, משקל התיקון של כל נקודה בבחינה של ה-3 יח"ל הוא פי 2.5 מכל נקודה בבחינה של היסטוריה ב'. עוד עניין שכדאי לקחת בחשבון.

למעלה