לאכול לביבה ולהשאר בחיים ../images/Emo6.gif
חנוכה מחר...ומי שבדיאטה (אני..
) לא מתכוונת לבזבז לפחות 450 קל´ על סופגניה.. מצאתי הבוקר מתכון של לביביות מתוקות אפויות...אני מתכוונת להכין אותן מחר ולהביא לארוחת ערב להורים של הבן זוג..שהם יאכלו סופגניות ..ואני יאכל לביבות... הנה המתכון: החומרים (ל-12 מנות- 70 קלוריות למנה) 4 תפו"א בינוניים 2 תפוחי עץ גרנד מוזהב חצי כוס קמח תופח כפית שטוחה אבקת אפייה 3 ביצים 4 כפות מים 2כפות סוכר ממתיק מלאכותי השווה ל-4 כפות סוכר (רק למי שאוהב לביבות מאד מתוקות) קורט מלח רבע כפית קינמון מעט זנגוויל טרי מגורר או טחון מיובש,למי שאוהב הכנה: מקלפים את תפו"א ואת תפוחי העץ.מגררים במגררת גסה או במעבד מזון בעל להב מתאים.מעבירים למסננת וסוחטים היטב את הנוזלים. מערבבים בקערה דגולה,קמח,אבקת אפייה וסוכר. טורפים את הביצים בקערית ומוסיפים את המים.מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה. מוסיפים את הממתיק המלאכותי,המלח ,הקינמון והזנגוויל.מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תערובת התפוחים לתערובת השנייה ומערבבים. ניתן לאפות בשתי דרכים: בתבניות אישיות קטנות ואז יש לשמן את התבניות במעט שמן או בתרסיס שמן,לשטח בכל תבנית כ- 2 כפות מהתערובת. או לשמן תבנית גדולה במעט שמן ולשטח את הלביבות במרחק של מס´ ס"מ זו מזו. אופים בחום גבוה בתנור שחומם מראש,עד שהלהבות משחיות. מגישים חם בלי יסורי מצפון !!!!!! חנוכה שמח לכולכן !!!!!
חנוכה מחר...ומי שבדיאטה (אני..