לאלדרין-עוד על פנינו המכוערים

• פותח הנושא radm
  • פורסם בתאריך

radm

New member
לאלדרין-עוד על פנינו המכוערים

ואתה וודאי מוחק את זה מייד כי זה פורום לתלתממד דיונים על שאלות ערכיות אסור שיופיעו פה אתה מנהל שיודע לעשות ת´עבודה אבל גם יודע להתחשב ולהעלים עין (כמה שורות למטה יש אדם מאושר כי יש לו קראק לLW7 ושילכו לעזאזל חומרי הגלם לתעשיית הבשר) מחאה קטנה שלי ואם לא אתה מחקת כמובן התנצלותי

eldarinn

New member
דוקא כן אני ../images/Emo5.gif

ועם כל ההערכה אלייך כמשתתפת פה את יודעת שזה לא המקום. מי ששם את זה פה עוד יודע את זה יותר טוב משנינו ובכל זאת החליט לפזר את זה בכל הפורומים. זאת לא דרך.

eldarinn

New member
אה כן וכרגיל שכחתי ../images/Emo8.gif

אם למישהו יש את הקראק זה לא ענייני - אני לא שוטר ולא אלך אליו הביתה לרשום לו דו"ח ולהחרים לו את המחשב. מה שכן אם מישהו יפרסם כאן על גבי הפורום איך ואיפה להשיג תכניות לא חוקיות - זה יימחק מייד.

radm

New member
אוקיי אז עוד שאלה,בתום לב,באמת.

מה כל כך לא נכון בנוכחות ההודעה ההיא(אפילו שהפורום בהגדרתו הוא 3d)? כלומר למה למחוק? חושבת שכאנשים ואולי בעיקר יוצרים אפשר להתמודד עם ההיבט שהועלה. כלומר הפעלת צנזורה ושיקוליך לא ברורים לי. אשמח אם תשיב בכל אופן מפליגה חזרה אל מקס

eldarinn

New member
אם כבר שאלת...

הויכוח מבחינתי הוא בכלל לא הבעיה - מעבר לעובדה שאני גם תומך בדעה של מי ששם את ההודעה רק שהיא לא הוצגה בתמימות דעת. הרעיון פה היה פרובוקציה ביודעין לפרסם איזשהו עניין בלי שום קשר למהות הקהילות. לי מצד שני יש עניין שתהייה פה קהילה רצינית עם חברים מקצועיים. גם מתחילים מתקבלים בברכה להבדיל מבפורום עיצוב גרפי למשל, אני לא מוכן שיהיה בלאגן על חשבון החברים הקבועים ושימי לב שחוץ ממך שענית באמת בתמימות דעים אף אחד לא ענה, למעט חבר אחד שכבר התחיל לעשות מהעניין צחוק. אני מקווה שהבהרתי את עצמי ושהכל בינינו ברוח טובה!

rubaja

New member
התנצלותי הכנה

טוב - ראשית אני מתנצל הכוונה שלי הייתה רק לספר על הגירסה החדשה והשיפורים ללא קשר אם היא פרוצה או לא - ועיניין הפריצה לא היה הנושא ועל כך התנצלותי. אני לא מעודד שום דבר שקשור על עבירה על החוק. אני עובד בחברה שכמובן הכול חוקי והקראק הוא בביתי למטרות לימוד. אתכם הסליחה ומקווה לישמור על רמה גבוהה בפורום.

radm

New member
נסגר העיניין.לא הודעתך היתה במוקד

אלמלא קראקים למינהם לעולם לא הייתי יכולה להתנסות וללמוד. כיף שסוף סוף גם כאן מנסה קהילת תלת להיווצר,ושתוכנה מעוררת כזו התרגשות. מייד מצרפת קישורים לאמן תלת פנטסטי,בהודעה חדשה,דהיינו דף חדש.

rubaja

New member
יש לך ICQ?

יהיה נחמד לחלוק דברים גם ב ICQ כמו שאני עושה עם כפיר +

radm

New member
שואל אותי?כבר שנה לא,מאז האקרים

עשו שמות במחשבי אם אתקין מחדש אשמח(כל זה בהנחה שהתכוונת אלי) בינתיים מנסה לאזור אומץ ולהעלות משהו לביקורת.

eldarinn

New member
../images/Emo45.gif אין שום בעיה ../images/Emo13.gif

נכון, אין מה להתנצל לא היית במרכז הנושא ורמזתי קודם לכן ואומר זאת כאן בגלוי שלא יהיו ספקות - אם לא היתה לתפוז מדיניות של מחיקת לינקים לתוכנות לא חוקיות וכיוצא בזה, בלאו הכי הייתי מתעלם לגמרי. כמו כן מצטרף ל RUBAJA - אמנם אין לי ICQ אבל כולם מוזמנים לצ´וטט איתי בכיף דרך MSN MESSENGER תחת [email protected] . תמה המחלוקת, חזרה לעבודה כולם!

למעלה