לאלהלה(הגננת?) ולכולם אבקש רעיון

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
לאלהלה(הגננת?) ולכולם אבקש רעיון

עיצה בעבודת יד???? אמנם לא מתקשר להונגריה או לתרבותה אבל חברים תמיד אוהבים לעזור במיוחד הונגרים לא? ועל אלהלה חשדבתי מפאת היותה גננת שופעת רעיונות(אם אינני טועה) אז אני צריכה רעיונות ; יש לי יריעת בד ניילון קשיח במקצת כמו של מעילי רוח. עליו אני אמורה להדביק לוגו של קוקה קולה ,יש לי את הלוגו בגודל המתאים מנייר בערך 80 סנטימטרים. אין לי רעיון על איזה חומר להעביר את הלוגו איך להעביר שיצא מדוייק חוץ מהאפשרות להעביר לנייר פרגמנט ולהעתיק,קצת מסובך. מקווה שהובנתי ושלא הטרדתי את מנוחתכם אשמח אם הבנתם ויש רעיון.....?? תודה

אלהלה

New member
עיצה../images/Emo13.gif

תגזרי את הלוגו ותעתיקי אותו לטפט - נראה לי שזה צריך להיות טפט לבן כמו הלוגו של קולה הלבן, אבל את מעתיקה בצד ההפוך של הטפט וגם הלוגו יהיה מונח הפוך אחרת זה יצא לך הפוך בצד הטפט. תגזרי את הטפט ותדביקי על הניילון - נראה לי היעיל ביותר וגם ידבק הכי טוב לניילון ויראה כמו האמיתי.

orlu

New member
תודה,זה משחשבתי לעשות אם כי

הזכרת לי דבר חשוב חשוב לעשות זאת הפוך תודה לך ניראה שאולי אנסה לרסס בספרי מה דעתך?

אלהלה

New member
ספרי בעייתי במיוחד על ניילון

קודם כל את צריכה מגזרה של הלוגו ולהתיז לתוכה, ולהזהר שלא יעבור מתחת וחוץ מזה הצבע נוזל. אני ממש ממליצה על טפט - העבודה קלה והתוצאה יפה ונקיה

אלהלה

New member
סםרי נוזל ונמרח לאללה../images/Emo13.gif במיוחד על

ניילון וחומרים שלא סופגים, אם היית מתיזה ספריי על בד הוא היה נספג וגם השוליים לא היו חדים כמו בטפט. בקיצור - טפט

הילהל

New member
יש פורום לזה (אם כי לא הונגרי)

נדמה לי שקוראים לו אמנות שימושית או מעשית או משהו דומה. בטח יהיו להם תשובות. את מתחפשת לבקבוק קוקה קולה השנה?

orlu

New member
כן אני יודעת גם שם אני מנהלת

התיעצויות אבל למה לא להרחיב את היריעה כשיש גנת בסביבה ולתת קרדיט לאחרים כן תחפושת קוקה קולה וספרייט שני בקבוקים או פחיות אם תרצי

למעלה