אחינו ולכולם - איך להאכיל בלי לפגוע
שיהיה לבריאות לא חייבים לתת אוכל צמחי לכלבים, כדי לא לפגוע בבעלי חיים אחרים. תשמע על הכלבים שלי: כידוע לך אלפי שנים כלבים חיו מזה שאכלו שאריות של אדם. כשלקחתי כלב, אמרתי, אני רוצה כלב כלב ממש: כזה שאוכל גם עצמות. איך יודעים: כלב אחד שלי קיבלתי שהוא היה בוגר, ושאלתי את הבעלים הקודמים אם הוא אוכל עצמות. כלב שני, אמרתי ננסה. אם לא ילך, הוא לא מתאים להיות כלבי. ולא היו שום בעיות. כמובן כל שינוי תזונתי צריך להיות בהדרגה, ולא נותנים מיד שקית מלאה עצמות לכלב לא רגיל. והיום אני משיג שאריות לכלבים: מהגן אירועים הסמוך, ומבתי ילדים בקיבוץ. יש לי 2 כלבים גדולים, ש90 אחוז ממה שהם אוכלים זה שאריות, שאלמלא כלבי היו נזרקים. כך אין פגיעה בבעלי חייים אחרים - לפחות אני לא תורם בכספי לעינוי והרג בעלי חיים אחרים, זה לא עולה לי כסף, כלבי מאוד אוהבים את האוכל, והם בריאים, כי כנראה כלבים שאוכלים עצמות, הם מהסוגים הפחות רגישים ומפונקים וכולם מרוצים. אז זה לא רק ענין של כסף וזה לא רק ענין שאם רוצים לא לפגוע בחיות - צריך להיות צמחוני. הינה יש שאריות (ואגב, יש לי לפעמים כל כך הרבה, שאני נותן גם לכלבים לא שלי, וככה כל כלבי האיזור אוהבים אותי וזה מאוד נחמד).