לאלה שיש ספרים בבית של זינה...

שלומית1

New member
לי יש שניים../images/Emo3.gif

זה לא ממש ספרים, זה מעין קומיקס כזה נחמד. זה סיפור בהמשכים בתור קומיקס ואפשר לקנות את זה בסטימצקי, שם אני מצאתי את זה. זה עולה רק 5 ש"ח... מתוך כבוד לזינה ציפיתי שזה יעלה הרבה יותר..

stephanie w:p

New member
איזה סטימצקי? איפה קנית?

אני קניתי בחנות של מגזינים מהעולם ועלה לי 15 שקל כל אחד קניתי 4 בסך הכל כי לא היו יותר . לא שזה מחיר גבוהה אבל יותר מ5 שקל.

שלומית1

New member
זה בחיפה, בגרנד קניון...

קניתי את כל העותקים אז אני לא יודעת אם נשאר שם עוד משהו.. אבל אולי הם הביאו..

מרויליה

New member
ספרים

אני קניתי את שלי חלק ב EBAY.com וחלק בחנויות ספרים רגילות. אם את מעוניינת בספרים שיש לי אז תודיעי לי.

stephanie w:p

New member
איזה ספרים יש לך

אם את מוכרת אז בכמה כל ספר? כי אני רוצה לקנות מאוד מאוד

hilabg

New member
ספרים

באילו חנויות ספרים רגילות קנית את הספרים ואיפה הן? ובקשר ל-ebay - זה בטוח לקנות שם? לא עובדים על אנשים? ומה הנהלים של המשלוח ושל המכירה הפומבית? please please please תעני לי על השאלות... אה, ועוד משהו: את מוכרת חלק מהספרים ואילו ספרים יש לך? סליחה על ההתקרצצות אבל... תודה, הילה.

cowgirrl

New member
שלום

אני די חדשה בפורום המקסים הזה אך יש לי הרבה מאוד שעות זינה ברזומה. בקשר לפוסטרים, ספרים וכל יתר הסחורה: האם יש סיכוי להשיג משהו מזה (פוסטרים, פוסטרים, פוסטרים!) פה בארץ?

hilabg

New member
בארץ - אין לי מושג אבל אני קניתי

מ-amazon.com את כל הספרים שיש לי וגם את הדיסקים שיש לי. אם הייתי יודעת על חנות בארץ הייתי בטוח קונה והלוואי שהיה לי מאיפה לקנות פוסטרים!!

מרויליה

New member
תשובות

לגבי ebay את האמת זה לא הכי בטוח, אבל הסתכנתי בכל זאת על דברים שלא מאוד יקרים. הספרים שיש לי הם: Xena: The Empty Throne Xena: Xena and the magic Arror of Myx Xena: All I Need to Know I learned From the Warrior Princess Xena: The official Guide to the Xenaverse Hercules: X-Posed Hercules: Hercules and the Geed of Greece Young Hercules מי שמעוניין שיצור איתי קשר באי מייל: [email protected]

למעלה