לאלה שלומדים בירושלים

ביש5

New member
ליוסי n

אנא רואה את השם שלך הרבה בפורום הזה .. אני אשמח אם תספר לי קצת על עצמך : בן כמה אתה ומה הסכם שלך וכמה זמן אתה נרשם לאוניברסיטאות ... אני מאווד רוצה להכיר אנשים כמוך

ביש5

New member
לאלה שלומדים בירושלים

יש לי שאלה שמטרידה אותי כמה שבועות... אני מתלבט לאיזה מעון ללכת בירושלים לגואטימלה או למעון שטרן ? את שטרן אני לא מכיר בכלל אבל שמעתי שמעון גואטימלה הוא מעון שמשקיף לרחוב ראשי בירושלים ושהקול בכביש מפריע להרבה סטודנטים שלא יודעים ללמוד ברעש יעני כמוני . האם גם שטרן אותו דבר ? אשמח לקבל הרבה תגובות דחופות כי אני ממש מתלבט ונראה לי שבסופו של דבר אני אלך לגואטימלה כי שם ישנו גם סופר סנטר והוא זה הכי קרוב לתלמידי רפואה !! תודה

in god we trust

New member
תראי ,בקצרה,

מעון שטרן היה אמור להסגר השנה פשוט כי הוא כל-כך צעיר והתנאים בו גם לא מי יודע מה (ככה לפחות מספרים), לכן כנראה מעון גוואטמלה עדיף ועם הרעש צריך להתמודד...אבל מצד שני מישהו צריך לגור בשטרן לא?! אז אם עניין הסאונד באמת חשוב לך -קדימה...

Regina Phalange

New member
מה?

הכביש ה"ראשי" הזה הוא ממש ממש למטה.. המעונות נמצאים על הר, הכביש הוא בתחתית ההר, לא באמת שומעים כל כך. אתה גם יכול לבקש את החדר הקטן, שהוא לא כזה קטן (יחסית לשאר הוא כן, אבל הוא מספיק מרווח), שם החלון משקיף בכלל לרחוב של המעונות, והרעש היחיד הוא מהפועלים התיאלנדים וממפני האשפה ב-6 בבוקר (לא קריטי) השמועה אומרת שהתנאים בשטרן לא טובים, אז בכלל..

dafmic

New member
אני אישית

די סובלת מרעש, והרעש מהכביש ליד גואטמלה לא ממש הפריע לי ללמוד. הוא לעיתים רחוקות במיוחד הפריע לי לישון, וגם זה בקושי. אפילו הרעש של השכנים הפריע לי יותר (האקוסטיקה במסדרונות לא טובה, ומה שיותר גרוע, בדירה מעלי היו כמה שבועות שכל יום ד' התחילו להזיז רהיטים מ-0615 בבוקר ועד שהייתי צריכה ללכת ללימודים
). בכל אופן, אני לא מכירה את שטרן, לא שמעתי עליו דברים מי יודע מה טובים, אבל לכל אחד יש שיקולים ייחודיים לו. אם יש לך אפשרות, כדאי לך פשוט לנסוע לעיר הקודש, לבקש לראות דירה בגואטמלה, לפתוח חלון, לעשות כנ"ל בשטרן (הם לא מאוד רחוקים אחד מהשני), ושיהיה בהצלחה. נ.ב. אתה מוזמן לקרוא מה אומר בחור שגר בשטרן שנתיים (אם אני לא טועה קדמו לכך שנתיים בגואטמלה) על המקום

ביש5

New member
תודה

תודה לכל מי שענה והתיחס להודעה במיוחד ל DAFMIC יוסיN לא הבנתי מה הכוונה בנשלח מסר!! אם תוכל לפרט

למעלה