לאלה שמדברים על באפי וכאלה

RoyalWizard

New member
לאלה שמדברים על באפי וכאלה

למה אתם לא כותבים בפורום באפי וכאלה ובמקום זה פה? לא שזה מעצבן אז אל תתחילו עם השיגעונות שלכם פשוט תגידו למה

לא עברנו על זה כבר? -_- ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אנחנו רוצים לדבר על זה אחד עם השני, וזה המקום היחיד. יש בעייה?

Kryptonite

New member
בפעם המיליון../images/Emo168.gif

בפורום באפי הם מדברים על עונות מתקדמות יותר, 4-5-6-7, עונות שאני אישית עדיין לא הגעתי אליהן. שם, הספוילרים לא מסומנים, פה טורחים לסמן. ברור?

HuGo Hell

New member
כמה דברים לאדון הנכבד. ../images/Emo1.gif

1. תתבגר. 2. לפורום הזה אין נושא. 3. אתם לא קהילה ואפילו אם אתם כן. הפורום לא שלכם. 4. אם זה לא מעצבן אז אל תגיב בכלל כי זה מעצבן את האחרים. 5. אנחנו נתחיל עם השגעונות שלנו איך שנרצה. היינו בפורום ניסויים ותפוז בקשו מאיתנו לעבור לפה. אז עברנו, שוב אני אומר, יש לכם בעיות? פנו אליהם. |הדגשה(נקודה!) 6. לא טוב לכם שהגענו? אין מה לעשות, מצטער, תצטרכו לחיות עם זה. ככה שעדיף שתפסיקו לעשות דווקא ולהגיב על זה שאנחנו מדברים על אנימה, באפי, אנג'ל, ספייק, יאוי, הומואים, ג'י רוק ועוד שיש להם פורומים משלהם. 7. אנחנו אוהבים לדבר ככה אחד עם השני ולשתף את החברים שלנו במה שראינו, קרה לנו וכו'. ולפעמים סתם משעמום אנחנו עושים שירשורי תמונות ככה שוב - לא טוב לכם, בעיה שלכם. 8. תפסיקו לעשות בלגן ולריב כי אנחנו נשאר פה לא חשוב מה תעשו. ולא חשוב כמה תהיו שנונים. 9. אנחנו מנסים להפסיק לריב איתכם ואתם ממשיכים עם ההודעות שלכם. 10. דיי עם זה. תודה רבה.

כמה דברים גם

1. למה להתבגר? לא כיף.
2. מה חדש? 3. ברור שאנחנו קהילה! מי אתה שתגיד לנו מה אנחנו?? הפורום גם לא שלכם. 4. ואתה אומר לו להתבגר?!?!? 5. טוב...רק בשביל השימוש במילה "שיגעונות" צריך לעצור פה מישו. 6. עדיף שלא אבל אנחנו מגיבים בכל זאת, "יש בעיות?" 7. אתה מתחיל לעלות לי על העצביםםםםם!!!!!!!! קח את ה*יש בעיות* שלך ותדחוף אותו! מי אמר שאסור לכם לאהוב לספר אחד לשני על החוויות הלא מעניינות שלכם על באפי????????? 8. מי עושה בלאגן??? בינתיים אתה היחיד שעושה בלאגן ומבקש מאנשים להתבגר. הבנאדם רק שאל למה אתם לא הולכים לפורום באפי?? מה אתה מתחיל לשייך אותו לקבוצות "אתם", "שלכם"....עושה מזה מלחמת עולם....בעעעעעעעע! 9. בעיות שלכם. 10. אין לנו בעיות! ארררררררררררררר
תודה גם לך ושיהיה לך יום נחמד

HuGo Hell

New member
נמנם ../images/Emo12.gif;../images/Emo1.gif

תראי, כבר הצענו לא פעם ולא פעמיים שנחייה בשלום ואהבה. אבל אתם משום התעלמתם.

RoyalWizard

New member
סליחה????

אני רק שאלתי! פספסתי את הקטעים של הלמה אנחנו כותבים פה על באפי! זה לא אשמתי! רק שאלתי והם כבר חושבים שאני מטורף!

למעלה