לאלה שניסו-איזה שמפו אתן חושבות שיותר טוב?

לאלה שניסו-איזה שמפו אתן חושבות שיותר טוב?

פנטן או הרבלאסנס? יש לי שיער מתולתל ממש..ומלא קשרים..אני כרגע עם פנטן ואהבתי ממש לעומת השמפו הקודם שלי:S קרליין:S הרבל אסנס יותר טוב?פשוט הוא ממש יקר|:

yawn

New member
אני לא אהבתי הרבל אסנס

הוא מאד מאד ייבש לי את השיער. פנטן מעולם לא השתמשתי לתקופה ארוכה, כי ניסיתי פעם אחת והוא לא הדהים אותי (לא לטובה ולא לרעה...). אז אם הבחירה היא רק בין השניים - אני מניחה שפנטן. אני משתמשת באלביב הצהוב, והוא עושה לי טוב מאד לשיער, ולי אישית הוא גם עוזר להתיר קשרים (אבל השיער שלי גלי עד מתולתל, ככה שאולי מקרה פחות קשה מזה שאת מעידה על עצמך). אולי כדאי לך לנסות? אני לא יודעת אם אלביב יותר זול מהרבל אסנס, אבל לדעתי תקבלי תמורה גדולה יותר לכספך...

מיכי7

New member
הממ

אני לא ניסיתי אף פעם פנטן, אבל אני משתמשת בהרבלאסנס ובינתיים הוא ממש מעולה! מוריד לי את הנפח, קל לסירוק ופשוט כיף
וכשהייתה במגה היה את ה300 גרם של הרבל אסנס ב2 + 1 מתנה.

קטקטXD

New member
ניסיתי את שתיהם תקופה ארוכה.

פנטן מנפח לי את השיער וגורם מראה יובש ןתחוש מגעילה, והוא גורם לנשירה (לא סתם שערה או 2 אלא ממש גושים) והיה לי ממנו קשקשים. אחרי טיפול נשירה וקשקשים בחומרים מיוחדם מבית מרקחת הכל נגמר והתחלתי להשתמש בהרבל אסנס ואני ממש מרוצה! השיער רך ונעים והריח נפלא. אבל את צריכה להתאים לשיער שלך את הסוג הנכון ולא ללכת לפי הריח. לך אני ממליצה לשיער יבש ועוד כמה דברים- זה אותו אחד וזה מה שאני משתמשת (הוורוד) ולגבי הקשרים תסתרקי כשיש לך את הקונדישנר (אני משתמשת גם בהרבל אסנס הוורוד האטום) וזהו. וכשאת יוצאת אני ממליצה לא לעתוף את השיער ככה שהופכים את הראש אלא ממש לא לגעת ולעטוף עם מגבת כמו שזה כמו אצל ספר.. וזהמים יספכו במגב ת ואז שהשיער רק לח להוריד אותה (מדובר ב10 דקות לכל היותר) ואז שיתיבש כמו שהו ואם לא מצליח תעשי קוקו עדין שלא יתבלגן. בהצלחה!

ממ תודה

אם למישהי יש משהו להוסיף בנושא אני אשמח..ובאמת יש לי נשירה ממש נוראית לאחרונה ונראה לי שזה בגלל הצבע אבל כשחושבים על זה הפנטן יכל להוסיף לזה.. פשוט השמפו והמרכך של הרבלאסנס נראו לי מצועצעים מדיי ושיש דגש על הריח ולא על הטיפוח של השיער.. מישהי עם שיער מתולתל ממש יכולה לענות על זה? או להיפך איזה שמפו הכי מומלץ אם יש משהו שהוא לא פנטן ולא הרבל.. לשיער מתולתל, יבש מאוד ועם נשירה:S..ולא עולה הרבה תודה:)

ירדנעע1

New member
ד"ר פישר

מסדרת צמחי מרפא,לשיער יבש/צבוע/פגום. הייתה לי התחלה של נשירה לפני שהשתמשתי בזה,בתקופת פנטן האומללה. ליובש הוא עזר אחרי שתי חפיפות(!) וגם הנשירה פחות או יותר הפסיקה.

כרמל26

New member
לי יש שיער מתולתל

ואני ממליצה על crema נסיתי כל מיני שמפויים למינהם הוא מרכך את השיער במיוחד אם את עושה צבע או שטיפות....

SummerSpirit

New member
שניהם עושים ניסויים על בעלי חיים אז... אף אחד

מהשמפואים שציינת. כנ"ל לגבי הוואי
.

למעלה