לאלה שראו את הפרקים עם שילה קרטר.

sergew2

New member
לאלה שראו את הפרקים עם שילה קרטר.

קראתי באתר של צח"מ על עלילות שילה ולורן פנמור והתעניינתי מאוד!! כמובן שבאותה תקופה עוד לא ראיתי צעירים (כי הייתי רק בן 5) והייתי רוצה להבין עוד כמה דברים שלא היו לי ברורים(כל היתר רשום באופן מובן וטוב בסיכון באתר+הסרטונים על השריפה, החלפת התינוקות וכו כך שהתעדכנתי) אז ככה הנא השאלות: 1. מי זה סקוט?? לאיזו דמות היה לו קשר ואיזה
2. ל- איזו דמות היה קשר עם שילה
3. מי זו לורן(את זה לא הבנתי ממש מהסיכום)
4. האם שילה ולורן מתו
ואם לא מתי הן תחזורנה
5. מה הקשר של פול עם לורן
6.ואחרון: מי זו הופ(סליחה על הבורות)
ועם איזו דמות היה לה קשר(אני יודע שעם ויקטור, אבל איך זה התחיל?) ואיזה
אה ועוד דבר-אם מישהו יכול בבקשה לשים תמונה של הופ... פליז.. בתודה רבה מראש....

dviridit

New member
אז ככה:

עלילת שילה ולורן- סקוט היה בעלה של שילה שביצעה הפלה וגנבה את התינוק של לורן פנמור שילדה באותו זמן. היא הייתה אחות וכאילו על התינוק של לורן. כדי שלורן לא תחשוב שתינוקה מת (לא יודעת, היה ביניהן איזה קשר שהיה חשוב לשילה) היא גנבה ילד מאמא אחרת שאליה אין לה קשר והביאה אותו ללורן. ככה במהלך כחמש שש שנים ניסתה שילה למנוע בדיקת דם אך סקוט התעקש להכין לבנו ביטוח שכללל בדיקת דם. שילה כמובן התנגדה לזה אך הוא המשיך והתעקש. הוא עשה את כמדומני בלי ידיעתה והאמת התגלתה. סקוט איים שיתגרש משילה וינשא ללורן. במהלך כל הזמן שילה גרה הבעם אמה שרצתה כל הזמן לומר את האמת ללוורן אך היא לקתה בשבאץ ולא יכלה לדבר. אזס בקיצור שילה רתחה מזעם וחטפה את לורן ואמה ואיימה לירות בהן. לסבוף היא זרקה משהו ואז נוצרה השריפה המפורסמת. סקוט ופול הבלש הגיעו לאותו מקום והצילו את לורן ואמה. שילה נחשבה למתה אך האמת שהיא ברחה משם והגופה שנמצאה ושחסבו ששלה היתהשל מישהי אחרת. אם ראית היפים והאמיצים אז ודאי ראית את שילה וגם את לורן ששיחקו את אותן דמויות. שילה רצתה להינשא לאריק פורסטר שהיה ידיד של לורן וכשלורן גילתה שמדובר באותה שילה היא ניסתה להזהיר את אריק שחשב ששילה היא מלאך. גם שם כמובן היא עשתה בלגן ולבסוף היא גם נחשבה למתה לאיזה ץתקופה וחזרה לחטוף מישהי. מי שמת בבטחון הוא סקוט שהיה חולה אבל הוא לא מת בצעירים כי בהיפים והאמיצים וזהו. 5. איני יודעת גם. 6. הופ חיה בקנזס לבדה. ידידה המיועד להינשא לה באחד הימים שדאג לה, קליף, גר בסמוך. ויקטור נכנס לחייה במהלך מנוסתו השיגרתית ממשפחתו. הוא הגיע לביתה של הופ ונכנס כי הדלת לא היתה נעולה. היא נבהלה כי חשבה שהוא גנב. כשהיא נתקלת בכל מני דברים בלי לשים לב, הבין שהיא עיוורת. הם התחילו לדבר והוא התאההב בשקמ בשלווה של החווה. לאר שהכיר את הופ התאהב בה והם התקקרבו והתחנו והוא נהביא אותה לג'נואה סיטי וניסה לגרום לה להרגיש טוב בעיר הגדולה. היא הולידה לו ילד שנקרא אך לבסוף זה לא היה מספיק ההיא לא הרגישה מספיק עצמאית וגם היתה את בעיית ניקי כמובן. היא התגרשה ממנו ועזבה לקנזס שם היא מארגישה ונישאה לקליף. היום השלושה מתגורים בקנזס. מקווה שעזרתי ואם יש שאלות נוספות, שאל בבקשה ואשמח לענות. עידית

sergew2

New member
תודה רבה!!!

באמת תודה, יש לי עוד כמה דבריםשלא ממש מצאתי בתשובה שלך: 1. מי זו בכלל לורן?? ואיך היא הגיעה לג'נואה? 2. לאיזה דמות בסדרה הייתה קשורה שילה(בראד, ויקטור, ניקי, ג'ק) הבנת אותי נכון? 3. האם יש ל ך תמונה של הופ להראות לי?? והאם היא מת? תחזור? האם שילה מתה? או שתחזור? ושוב תודה וסליחה על הטרחה...

Dawn12

New member
עוד כמה תשובות ../images/Emo58.gif

לורן פנמור היא אחת הדמויות היותר ותיקות בג'נואה סיטי (משנת 1983!) והפעם האחרונה שנראתה על מסכנו היתה לפני חמש שנים בערך. בשנת 1995 היא וטרייסי ברגמן (השחקנית המגלמת אותה) עזבו ללוס אנג'לס ללבה של האחות הקטנה של צח"מ - "היפים והאמיצים". עוד דברים שחשוב לדעת על לורן:
בשנותיה הראשונות היא שרה בהופעות עם דני
היא וטרייסי אבוט היו אויבות מרות שהתחרו על כמה גברים ביניהם גם בראד
לורן ניהלה רומן עם פול (למורת רוחה של מרי כמובן), השניים נישאו אך התגרשו כתוצאה מפרשה שלא ניכנס אליה.
היא היתה בהריון מפול מבלי שידע על כך ולבסוף הפילה
היא תחזור אלינו בעוד קצת יותר משנתיים, לא על תקן של דמות מרכזית אך תופיע מדי פעם בחלק מהעלילות. שילה לא היתה קשורה לאף דמות מרכזית בסדרה, והסיכוי שנראה אותה שוב בג'נואה סיטי קלוש ביותר. לגבי הופ - אתה מוזמן להציץ כמה שרשורים למטה - יש שרשור שעוסק ממש בה (ואפילו יש תמונה).

sergew2

New member
תודה רבה לכולכם!!

תודה לעידית על המידע!! לצהובון על התמונה!! ולשחר על מידע ו"מיני" ספויילר!!

יוליקה

Member
מנהל
תיקון קל

לגבי כניסתו של ויקטור לחייה של הופ: ויקטור ניכנס לביתה של הופ בחווה בעיצומו של ניסיון אונס של הופ ע"י עובד בחווה של הופ. ויקטור הבריח אותו והציל את הופ ונישאר לגור אצלה ולעבוד במקום הפועל שהבריח. קליף השכן של הופ היה מאוהב בה כל השנים ולא גילה לה רק כאשר הקשר עם ויקטור התחזק הוא החל לקנא לויקטור וניסה למנוע את נישאי ויקטור והופ.

למעלה