לאלוהים שבשמיים

נועזת20

New member
לאלוהים שבשמיים

"שמע ישראל אלוהי אתה הכול יכול נתת לי את חיי נתת לי הכול" אלוהים כול כך כואב לי וחורה לי על מה שקרה לאריאל שרון וזה לא עושה לי טוב לא מגיע לו דבר כזה הוא בן אדם נפלא משכמו ומלא ואישיות מופלאה שאני מעריצה הוא התכוון להקים את "קדימה" ונקטע לו בדרך קשה שלא ציפתי לה במשהו רע אני מתפללת לך שם למעלה שהלוואי שיש סיוכי שהוא ייצא מזה בשלום כי לא מגיע לא ככה להיות אלהים שלי עם אתה שומע אותי תיסע תפילה לשרון שהכול יהיה בסדר הוא בן אדם הגון וטוב ולא מגיע לו דבר כזה אנשים תקראו תהלים בשבילו שהוא יהיה בסדר אפילו עם הוא לא יהיה ראש ממשלה לפחות שיהיה בחיים שנהנה ממנו אבל שלא יילך לנו בדרך כזאת שרון אני מאלחת לך רפואה שלמה ויודעת שתחזור כמו גיבור כי עם היית גיבור בדברים אחרים אתה הצלחת להתגסר אתה חייב על זה אלוהים תתן לו את הכוח בבקשה

אמן ואמן../images/Emo57.gif../images/Emo10.gif

אסור לו ללכת ככה...לא בצורה כזאת תתפללו ותאמינו..בבקשה!

תומרס1

New member
כולנו מתפללים ומקווים

ששרון יצליח במאבק ושיהיה בריא. רפואה שלמה!! כולנו אוהבים אותך וזקוקים לך... תקווה גדולה בליבי...

sarita19

New member
אמן אמן ואמן!

הוא יצא מזה הוא חייב כולנו מתפללים לשלומו תקראו תהילים! זה חשוב

kobra2003

New member
שיבריא ויישאר רחוק רחוק מהפוליטיקה!

מושחת = מושחת = מושחת! אסור לאפשר לשחיתות לשלוט במדינה. תקשיבו ליוסי שריד! התקשורת המושחתת חברה לראש ממשלה מושחת, שמרה על האתרוג, וכל זה בשם שנאת החינם שיש להם כלפי האידיאליסטיים האחרונים במדינה הזו. כן, אני מאושר מאוד היום! סוף סוף אלוהים שמע את תפילותינו!

liorm3

New member
תפסיקו להשתמש בשמו הקדוש

של אלהוינו, לא הכל תלוי ונגרם מלמעלה. מה גם ששרון כבר לא יצא מזה.

למעלה