לאלוהים:

לאלוהים:

פורסם ב16 בינואר 2004, 23:42 היי, אלוהים. רציתי לבקש ממך כמה דברים: * שיהיו לי חיים טובים! * שאני תמיד אהיה מאושרת! * שיהיה שלום עולמי. (קיצי, הא? חח אבל באמת אני רוצה שלום.) * שיהיה לי הרבה-הרבה מזל טוב! * שיקרו לי רק דברים טובים! שכל הצ´אקרות שלי יהיו מאוזנות! ושיהיה לי איזון של ויטמינים ומינרליים בגוף! שההילה שלי תהיה לבנה ומטוהרת ורק-רק טובה! שאני אהיה מאוזנת מבחינת ין ויאנג (חח אני לא יודעת כל כך מזה... אני רוצה לדעת מזה ין ויאנג!) בקיצור, אלוהים: אני רוצה חיים טובים, מלאים אושר. אני להיות תמיד מאושרת ושמחה! אלוהים אני אוהבת אותך!!! ושלא אהיה עצובה ומדוכאת- שאהיה רק שמחה! ----------------------------------------------------- ולכל מי שיודע רייקי/הילינג: * פיתחו לי את צד ימין ושמאל בראש (מבחינת הריכוז, הזיכרון, היכולת, פונטציאל). * אזנו לי את הצ'אקרות. * טהרו לי את ההילה. * שילחו לי הגנה מאנרגיות שליליות. * שילחו לי הגנה מרגשות שליליים. * שילחו לי: בריאות, עושר, אושר, פרנסה, שמחה, רוגע.[ * חזקו לי את המערכת החיסונית. * אזנו לי את כמות הויטמינים והמינרליים בגוף. * שילחו לי מזל טוב והצלחה בחיים. * תבריאו/חזקו כל איבר ואיבר בגופו. * חדדו לה את חמשת החושים+ החוש השישי. * תזינו לי את השער, והעור בויטמינים שיראה טוב! (זה לא קשור, זאת סתם.. תוספת!!!
) * ובקיצור תבריאו אותה!!! * תגרמו לי להיות שמחה ובריאה!!! * שפרו לי את הראייה. * טטהרו אותי מדברים שליליים ומלאו אותי רק בדברים טובים! * טטהרו את לי את הבית ואת החדר!!!! שמי: זוהר לוין. אמא שלי: אילנה. ת"א. (תעשו לי רייקי מרחוק!!)

../images/Emo42.gifכתוב על כך בספר הזהר

"וברא אלוהים את העולם והמליך עליו את האדם" ולכן מבחינתו הכל כבר מזמן נברא בשלמות. כל השאר נמצא בידי המלך העולם שהוא אדם. אני מאכל לך אילנה כל טוב ואושר אינסופי אך הדבר הזה נמצא בידיים שלך. עת לעשות:)

תשובות מאלוהים

1.רוצה חיים טובים? מה זה חיים טובים עבורך? באיזה תרבות את? לפי איזה ערכים של "טוב" את חיה? טוב עבורך זה אתגרים או נוחות? אי אפשר להבין מהבקשה שלך מה את רוצה. 2. רוצה תמיד להיות מאושרת? את רוצה שזה יקרה עבורך או שאת רוצה שתוכלי לעשות את זה מבחירה? אם זאת האפשרות השניה.. אז זה זמין לך כעת ואת מזומנת להתחיל להיות מאושרת. 3.שיהיה שלום עולמי? אבל האם את מודעת מחירים הכבדים שהמון אנשים ישלמו כשיהיה שלום? 4.שיהיה לך הרבה מזל טוב? כל דבר שקורה לך הוא ביטוי של מזל טוב, רק שלפעמים אין לך את הפרספקטיבה הנכונה לראות מה טוב בזה, תביני את הנתון הזה, וראי תמיד איך כל דבר שקורה מאפשר עבורך משהו מדהים, ואז כל חייך הם אוסף של ביטויים של מזל טוב. 5.שכל הצ'אקרות יהיו מאוזנות? בשביל מה לך? מה זה יתן לך? 6.ויטמינים/צ'אקרות/הילה/יו יאנג/, את מדברת על בריאות? מעולה, קיבלת. מעכשיו מתחיל תהליך ריפוי כללי של הגוף. זכרי זאת. 7.לא רוצה להיות עצובה ומדוכאת? טוב את לא חייבת, אבל את מפסידה.. חצי שלם מהסקאלה של החוויה.

למעלה