לאלון ברמן

ronilush

New member
לאלון ברמן

היי אלון אולי תוכל לשלוח לי לאימייל את הקובץ שהם שלחו לך? שלחתי להם בקשה ונראה לי שהם כבר לא בעניין. מתי קיבלת מהם אתה? עוד ראיתי שהניסוי שלהם אמור היה להסתיים בסוף יולי. ועובדה מעניינת - שהם חיפשו למחקר שלהם אנשים שמאליים.(אני למשל) בכל מקרה אשמח אם תוכל לשלוח לי את כל הקובץ כדי שאוכל גם להחזיר אליהם פידבק כפי שהם מבקשים מאוד יפה בדף ההסבר. ביי רוני

עשית משהו לא נכון כנראה

לא מזמן שלחתי להם שוב אי מייל וקיבלתי את הקובץ, הם אל סיימו עם זה, אתה צריך לשלוח אי מייל לכתובת - "[email protected]" ובכותרת של ההודעה תירשום בדיוק אבל בדיוק ככה - "send nosex2.pdf" רק בלי המרכאות כמובן ... אתה תקבל מהם ממש תוך כמה דקות תשובה אוטומתית עם הקובץ, אם קודם לא הצלחת כנראה שרשמת משהו לא נכון או שינית, הזיהוי שלהם של המכתב שלך הוא זיהוי אוטומתי ולכן אתה חייב לרשום בדיוק כמו שכתבתי לך בלי שום שינוי או תוספת, גם אל תיכתוב שום דבר בגוף המכתב !, רק את הכותרת שאמרתי לך. וכמו שאמרתי זו היהת טעות שלי ... זו כנראה לא שיטה חדשה ליציאת חלומות צלולים אלא רק ניסוי שהם עושים ... אבל אם בא לך להשתתף ולעזור להם אז למה לא, הם ישמחו ! אלון

ronilush

New member
תודה

בינתיים כבר קיבלתי מהם. זו שיטה די משונה לא? הבנת מה העניין עם הנחירים של האף? למה צריך לבדוק איזה נחיר יותר פתוח? בכל מקרה שווה ניסוי.

כמו שאמרתי זו לא שיטה לחלום צלול

בהתחלה חשבתי באמת שזו שיטה חדשה ליצירת חלומות צלולים אבל אחר כך תיקנו אותי כאן בפורום וראיתי שבאמת זו לא איזו שיטה ליצירת חלומות צלולים, זה בסך הכל איזה ניסוי שהם עושים כדי לראות אם יש לתנוחה במיטה כשישנים השפעה על תדירות של החלומות הצלולים שיש לך. ואין לי מושג בקשר לבדיקה של הנחירים והאף אבל תוכל לשלוח להם אי-מייל ולשאול אותם בקשר לזה. אלון

למעלה