לאלון גל גם בטלביה חושבים כמוך ,אתה דפוק לאללה.
Z zed246 New member 13/1/01 #2 אתה מוכן להמשיך ולפרט? כמו שאמרתי אני קודם לאלון גל, שיש דברים שצריך להסבירם לפני שאומרים אותם כי אחרת הם חסרי היגיון. אז בבקשה ממך - הסבר והדגם.
אתה מוכן להמשיך ולפרט? כמו שאמרתי אני קודם לאלון גל, שיש דברים שצריך להסבירם לפני שאומרים אותם כי אחרת הם חסרי היגיון. אז בבקשה ממך - הסבר והדגם.
Z zed246 New member 13/1/01 #4 תגידו לי, זה ימשיך כך? אחד אומר אמירה סתומה על השני, השני מחזיר לו באמירה סתומה אחרת, אני מעיר על כל העיניין. אולי תפרטו? אולי תסבירו? תנמקו? משהו!!! רק אל תמשיכו באמירת דברים ללא שום משהו שיתמוך בהם מאחורה.
תגידו לי, זה ימשיך כך? אחד אומר אמירה סתומה על השני, השני מחזיר לו באמירה סתומה אחרת, אני מעיר על כל העיניין. אולי תפרטו? אולי תסבירו? תנמקו? משהו!!! רק אל תמשיכו באמירת דברים ללא שום משהו שיתמוך בהם מאחורה.