לאלוני- בזעם!!!

igul

New member
גם מוסלמי גם פלסתיני וגם גאה?

אם אתה מוסלמי פלסתיני ולמרבה הפלא גם... גאה - ברור שאתה מוכרח להיות גם עוד משהו. מפגר כמובן. התגאית בלינץ? התגאית בזה שהם כתבו על קרבן לינץ ``אללה עכבר``? אמנם אלהים שלכם שותה דם בבוקר ושלנו רק קפה אבל בסוף הוא מקבל את העצבים. (גם להיטלר היו בהתחלה שנים יפות) אגב מה ההבדל בין מוסלמי פלסתיני גאה לבין מוסלמי ירדני גאה? השפה? הדת? המשפחה? או אולי ההבדל הוא שבאלו ירה חוסיין כדורים חיים לראש ובאלו ירו בינתיים רק גומי.

ירמיהו

New member
עראפת נומרו דואה......

יעני עראפת מספר 2 ...... את ההפלצה הזו כבר שמענו..................... תשמיע הפלצה חדשה.......................

uhatotah

New member
לאלוני- בזעם!!!

למה הורדת את ההודעה שלי ל-MS2001? בגלל שאני יהודי זה נחשב לדבר רע אם אני קורא לו אפס? הוא קרא לי אפס ראשון ואני רק השבתי לו, לא ראיתי שאת ההודעה שלו הורדת...

igul

New member
הערבי הזה נאו-נאצי.

הוא באופן שוטף מכנה את שרון נאצי ואינו נמחק. ולערבי אני אומר שוב: בארועי סברה ושתילה שרון הואשם רק בזה שהיה עליו לצפות שערבים ירצחו ערבים. אין אחד שטוען ששרון וצה``ל השתתפו במסיבת הטבח הסגורה שלכם. באופן כללי כדאי שלא תרקוד על דם היהודים. היטלר לא גמר טוב. גם הערבים לא גמרו ולא יגמרו טוב. איפה אתם ואיפה העולם. לא בושה? כל כך הרבה אתם ושווים כל כך מעט.

ms2001

New member
ערבי מוסלמי פלסטיני גאה

ומי שלא מוצא חן בעיניו שישתה מים המלח

avissar yossi

New member
ערבי פלסטיני גאה????

אתה לא ערבי כאה אתה ערבי טיפש אם אתה חושב שאתה יכול להפחיד מישהו עם הקללות שלך ערבי גאה שהוא ערבי חכם יודע בתוך לבו שמי שהרג את הפלסטינים בסברה ושתילה היו ערבים נוצרים. והדגש על המילה ערבים. ומי שהרג את הפלסטינים באלול אל אסווד (ספטמבר השחור) היו ערבים ירדנים ומי שלא נתן לפליטים להשתקם וסגר אותם במחנות פליטים היו אחיכם הערבים המצרים סורים לבנונים ומי שגרש את הפלסטינים ממדינות המפרץ היו ערבים סעודים ומי ששולח את הילדים של עזה למות מול הכדורים זה ערבים שאת משפחתם שמרו בטוניס. וכמו שארמר לי פעם כמאל חסן עלי מי שהיה ראש ממשלת מצרים אתה יהודי ואל תתעסק בעסקים של ערבים אני לא מתעסק בנושא רק מזכיר לערבי פלסטיני גאה שיש לו ולעמו הרבה יותר שונאים בקרב ערביי העולם מאשר בקרב היהודים שיושבים בישראל

למעלה