לאלוני............

lbendror

New member
לאלוני............../images/Emo91.gif

הריי יועץ כלכלי כמוך למד באוניברסיטה והיום נותן טיפים למשפחות אשר באות לעזרה דרך התוכנית או באופן פרטי הטיפים שאתה נותן אני רוצה להגיד שהם נכונים מאוד אבל הדרך שבה אתה כאדם כלכלי חושב היא אחרת מאשר אדם נגיד ממוצע אשר סיים ביה"ס הולך לצבא וממשיך רק בגיל 23-24 את החיים כאשר האינטלגנציה הפיננסית שואפת לאפס אני רוצה להגיד שגם אני הייתי ככה ועד שקראתי על ספר שנקרא "אבא עשיר אבא עני" מצורף לינק קראתי את הספר כאשר הייתי מובטל וכך היה לי זמן לחשוב ופשוט הפכתי את דרך המחשבה שלי ב 180 מעלות הספר נתן לי לשאול אילו דרכים יש לכסף שיעבוד בשבילי ולא אני בשבילו או בשביל הגופים הבנקיים . מומלץ בחום שאלה שלי שבטח הרבה אנשים רוצים לשאול- משרד החינוך נותן לנו מידע אפשר להגיד מינימום שבמינימום אבל כל מה שקשור לאינטלגנציה הפיננסית 10 אחוז מחפשים איך לעשות כסף ו 90 אחוז מחפשים עבודה אני פונה לאנשים כולם ולפיני גרשון אשר אני מאוד מעריך את העזרה שלו אז אני מבקש שיפתח גם פורום חתימות למשרד החינוך שמתחילת כיתה י' תלמידנו יתחילו ללמוד קורס פיננסי אשר יילמד איך לתת לכסף לעבוד עבורנו ואיך אפשר לתת לאדם לחשוב אחרת על כסף מקווה שהדבר יצליח שבת שלום

אלוני.

New member
../images/Emo51.gif

ראשית אתה מניח הנחות מסויימות שלא בהכרח נכונות. לעצם העניין, קראתי את ספרו של קיוסאקי, ספר נחמד- שווה קריאה כהשקפת עולם, לצערי קראתי גם את ספרי ההמשך הבנאליים (מן אובססיה לקרא כל דבר) נתקלתי גם במשחק cash flow שהוא מוכר בתמורה ל 2004 כמדומני. בית חרושת יפה לכסף. אני לא חושב שכל האנשים נולדו עם אוריינטציה עיסקית, אבל חשיבה כלכלית כדאי שתהיה כדי לשרוד. מסכים עימך שראוי שיהיה חינוך פיננסי בישראל כחלק ממערכת החינוך, אולי מייד כשיסיימו ללמד מתמטיקה ואנגלית

../images/Emo124.gif חינוך לחיים

מעניין איך בסוף מגיעים לחוסר ידע! כמו בפורום בין כרכור לסינגפור, גם כאן בולט מאד חיסרון בהכשרה נכונה לחיים. אנחנו רואים שרב האזרחים נופלים בשל חוסר ידע.גם שם הוצע להכיל תוכנית מכתה י' להכין אזרחים למצבים בחיים האמיתיים, איך לזהות בעיות ולבחור דרך פתרון מתאימה, לדעת לחשב סיכון מול סיכוי,לא חסר מה לכלול בתוכנית כזאת.מעניין שמשרד החינוך אדיש לכך, עדיף שעורי תנ"ך וסוציולוגיה ,לעשות גרף זכאים לתעודות בגרות, להעביר אותם לצבא ואחר כך שישברו את הראש.הם פשוט לא מבינים שהשתנו הזמנים.גם לשכת התעסוקה-פג תוקפה, במקום להציע ולהדריך אנשים שנפלו, הם מקבעים חיי בטלה. היום כאשר אתה נכנס לבנק אתה צריך לדעת הכל לפני שיסבכו אותך, אתה הולך לרופא כדאי ומומלץ לדעת מה יש לך לפני שיתנו לך טיפול לא מתאים. וסליחה לכל המומחים שמבטיחים חיסכון ללא תמורה, מעט מתנדבים בחברתנו לייעץ מנקודת מבט הנפגע/הנזקק, בסוף תמיד מופיע אצל היועצים, "אם יש חיסכון- תשלמו!"עסק זה עסק, זכותם אבל חשוב לזכור כלל בחיים:אין דבר כזה חינם!!

ספרים משכילים אותנו...

בעקבות כניסתי לתחום ה-MLM לפני שנתיים, התחלתי לקרוא ספרים כלכליים ושיניתי את השקפתי : אני ממליץ מאוד לקרוא את סדרתו של קיוסקי, שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד, מיליונר ברגע ועוד...מומלץ!

סנטימנט

New member
Multi Level Marketing

ובעברית: שיווק רב שכבתי (שר"ש). הנה קישור למאמר שמסביר את הנושא. לשם ההבהרה, אינני עוסק בתחום השר"ש, אם כי, בהיותי מתחום הפרסום, אני מודע לפוטנציאל הגלום בשיטת שיווק זה. לצערי, לא גיליתי בארץ חברות שר"ש המוכרות מוצרים שאנשים באמת צריכים...

yifa

New member
חברת mlm עם מוצרים יומיומיים

שלום סנטימנט אכן שיווק רב שיכבתי הינו בעל פוטנציאל אדיר. עד לאחרונה היו רק חברות שלא כל אחד רוצה את מוצריהם כמו (מוצרים אורגניים, מוצרים השומרים על איכות הסביבה, תוספי מזון ועוד.) כיום יש בארץ חברה חדשה שהחלה לפני חודשיים המתבססת על מוצרי הצריכה השוטפים היומיומיים של הבית: סבון כלים, גוף, שמפו, כביסה, רצפה, שימורים, מוצרי הנייר למטבח ועוד. הם גם מתאימים את התקופה למוצרים שיהיו. למשל, חודש אוגוסט יהיו גם מוצרי כתיבה לקראת שנת הלימודים הקרובה. אשמח לתת לך פרטים נוספים אם תחפוץ. החברה הוכיחה עצמה עד היום כרצינית מאוד ואף מוכנה להודות בטעויות ולהשתפר. חברה המכירה בערך לקוחותיה. אני נמנת על חברה זו וכבר הרוחתי כסף על ארגון צרכנים גדול תחתי. אני בהחלט ממליצה על החברה. פרטים: 02-9994578

ספרים מומלצים

בעקבות כניסתי לתחום ה-MLM לפני שנתיים, התחלתי לקרוא ספרים כלכליים ושיניתי את השקפתי : אני ממליץ מאוד לקרוא את סדרתו של קיוסקי, שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד, מיליונר ברגע ועוד...מומלץ!

הספר

שלום, גם אני קראתי את הספר הזה אבל אני לא חושבת שאני יודעת איך לפעול שהכסף יעבוד בשבילי אין לי ראש כלכלי שיודע איך לעשות כסף וכן אני שומרת על מקום עבודתי כי המצב קשה. אני חושבת שאנשים שיש להם כסף בצד שחסכו ויש להם הכל יכולים לרכוש עוד רכוש כדי שיוכלו להתפתח. הלוואי שכן יכולתי לחשוב כלכלית ולהתקדם עם זה.

סנטימנט

New member
"אבא עשיר אבא עני" - חשוב ../images/Emo70.gif

בשנה וחצי שעברו מאז שקראתי את הספר, הרחבתי את ההשכלה הפיננסית שלי בצורה חסרת תקדים. קראתי המון ספרים, השתתפתי בקורסים וסדנאות, ויצרתי קשרים עסקיים חדשים. זו טעות לחשוב שניתן לעשות כסף רק מכסף. להיפך! העסקאות הרווחיות ביותר הן לעיתים עסקאות בהן היזם/המשקיע לא היה צריך להוציא שקל מכיסו. כיצב זה ייתכן, את שואלת? עלייך להרחיב את השכלתך הפיננסית בכדי לדעת... גם אם את עובדת במשרה מלאה וטרודה בהישרדות היום-יומית, המצב רחוק מלהיות מייאש. ההתחלה יכולה להיות בצורה של קריאת ספרים. ספר לא עולה הרבה, וניתן לקרוא ספר או שניים בחודש בקלות. אחרי שתקראי כמה ספרים בסיסיים (אשמח להמליץ), אני מניח שזה יעשה לך חשק להמשיך וללמוד. בשלב זה ניתן להשתתף בהרצאות למיניהן (רובן לא עולות כסף) או להירשם לקורסים בנושאי השקעות, שוק ההון, נדל"ן ועוד. קורסים עולים כסף אבל (לדעתי) התמורה שהם נותנים שווה כל אגורה. בהצלחה!

פרטים נוספים

הי, האם תוכל להמליץ על ספרים נוספים על הרצאות וקורסים, היכן ניתן למצא פרטים ואיך להשתתף בקורסים ובהרצאות. תודה.

סנטימנט

New member
דבר ראשון - Cashflow club

היכנס ל- www.cashflowclub.co.il זהו מועדון cashflow הישראלי, המבוסס על ספריו של קיוסאקי. באתר המועדון ישנם פורומים בנושאים פיננסיים מגוונים וכן מאמרים מצויינים. המועדון מקיים קורסים האמורים להנחיל השכלה פיננסית לכל אותם "עכברים" הנמצאים במירוץ היום-יומי. המועדון מקיים גם מפגשים, בהם משחקים במשחק ה-cashflow (משחק מדהים לדעתי!) ומחליפים רשמים ועצות בדרך ליציאה ממירוץ העכברים. לגבי ספרים להתחלה: - לפרוש צעיר לפרוש עשיר / רוברט קיוסאקי (ספר ההמשך ל"אבא עשיר...") - קונים נדל"ן / יהונתן שטיינברג - לגלות את הנדל"ן באמריקה / עדי גורל - הבורסה למתחילים / שלמה סימנובסקי אלה ספרים שיפתחו לך צוהר לעולם הפיננסי, ילמדו אותך את המונחים הבסיסיים ויראו לך שאפשר גם אחרת.

sheqma

New member
לתת את הנשמה ואת הלב...

שלום וברכה לך... אין חלומות בלתי אפשריים, ישנה רק הראייה המוגבלת שלנו לגבי מה אפשרי. YOOO...אנשים יוצרים מהפך והצלחה. אזרחים למען אזרחים הינו גוף הפועל ומתפתח כבר שנה וחצי פלוס ומוביל דרך חדשה לצאת מהמיתון האישי שלנו ללא קשר למצבנו הכלכלי והתעסוקתי, עניין של החלטה אישית ואחריות לגרום למהפך. אני מציע ומזמין אותך ואחרים להתעניין ולראות שאפשר גם אחרת. צרכנות נבונה משולבת עם השכלה פיננסית פ ש ו ט ה זו הדרך לשנות כיוון וליצור ש פ ע בחיים. אומרים שהראש הוא כמו מצנח...עובד הכי טוב כאשר הוא פ ת ו ח! אני עדיין מקווה ומצפה שתהיה התייחסות בתוכנית עסק משפחתי לכיוונים של צמיחה ושגשוג כלכלי חוץ מקיצוצים וצימצומים ששבענו מהם למרות שאינני מזלזל בהם כלל. אשמח להראות לך ולאחרים דרך חדשה ליצור ש פ ע, ס י פ ו ק וחדוות עשייה ועזרה אמיתית לזולת...תודה. [email protected]

lbendror

New member
תשובה לצוללן

אז א' נרשמתי לעיתון גלובס פשוט מחקתי את שאר העיתונים כי מדור הכלכלה שלהם הוא חצי דף וכל מה שמדברים שם הוא בשפה כך שכולם יבינו אבל הבנת המשמעות משאירים בשביל אנשים אחרים. ב' לקחת עוד ספרים לקריאה מה ההבדלים בין סיכון לסיכוי האם שאלתם את עצמכם מהו הסכום סך העמלות בשנה שהבנק גובה ממכם אז תשובה בסביבות 1500 ש"ח הופיע בגלובס מה עוד שבכדיי להחזיר את העמלות צריך לחסוך כל חודש 4000 ש"ח מינימום למשך שנה בכדיי להחזיר את סך העמלות חישוב 4000 שח כפול 12 = 48000 %3 (בערך ריבית שנתית)/ 48000 =1440 שח אז התשובה שלי תמשיכו לקרוא ספרים וגם יש את הפורומים השונים

מצליחה

New member
הצלחה

אין סיבה שתבטלי את עצמך מראש. ברגע שאת מציגה את עצמך כמישהי שאין לה ראש כלכלי את בעצם סוגרת לך אפשרויות הקשורות לכסף. כל אחד יכול להרוויח כסף מתוך יכולותיו וידיעותיו הבסיסיות.אל תרימי ידיים ללא סיבה

למעלה