לאלו בתי קולנוע אתם אוהבים ללכת?

MonicaF

New member
לאלו בתי קולנוע אתם אוהבים ללכת?

אני מהמרכז ואוהבת ללכת ליס פלנט קניון איילון.
אבל פעם אהבתי ללכת לסינמה סיטי.
הצפייה האחרונה בסינמה סיטי היתה נוראית. גם איכות ההקרנה (חשוך, אור בלתי מובן מרצד באחת הפינות של המסך) וגם האולם היה מלא ילדים למרות שגיל צפיה מינימום הוא 12. אני מניחה שבגלל המבצע של 1+1 המקום הפך להמוני ונראה מבפנים כמו תחנה מרכזית ישנה של סרטים.
חבל, כי פעם אהבתי לבלות שם.
אז נשארתי עם יס פלנט איילון.
על אלו בתי קולנוע אתם ממליצים? והאם אתם מקפידים לראות בתלת מימד את הסרטים הזמינים בפורמט זה?

MxIxAx

New member
אני רגיל לקולנוע של קניון ערים בכפר סבא

הוא נוח ושכונתי ביחד, בדרך כלל יש בסרטים בו הפסקת טבע

MonicaF

New member
מה זו הפסקת טבע?

והאם הוא איכותי? ז"א איכות הקרנה טובה, הוא נקי, לא נותנים לילדים להיכנס אם הגיל המותר גדול עליהם, מאווררים את האולמות - שכחתי לציין שביום שבת בסינמה סיטי נכנסנו לאולם מסריח דל בחמצן. כאילו הם מעוניינים כמה שיותר הצגות ביום, לכן בקושי יש מרוח זמן בין הצגה להצגה ולא מתאפשר איוורור הולם.

MonicaF

New member
אוקי

agamkedem

New member
הגלובוס שלנו הוא פשוט קולנוע רע

היצע הסרטים, איכות ההקרנה - אפילו פופקורן ראוי לשמו אין שם.

MxIxAx

New member
הרגע חזרתי ממפלתו של סמאוג בקניון ערים

זה נחמד ללכת לסרט שיש באולם פחות מעשרה אנשים ביחד איתך, אני עדיין מעריך את אופי הקולנוע שמחזיק סרטים בקניון הרבה זמן

MonicaF

New member
מחר אבדוק את הקולנוע בכפר סבא

בקניון ערים.
אבל לא תלת מימד. מרוב שאני הולכת לקולנוע לאחרונה, הזכרון טרי, אני יכולה להשוות במספר תחומים.
בינתיים יס לפנט איילון =

NomadSoul

New member
סינמה סיטי בגלילות

דווקא ליס פלאנט איילון הפסקתי ללכת מסיבה דומה לשלך - הייתי בסרט בו חבורה של ילדים הפריעו בצורה נוראית, מבוגר שהעיר להם זכה ל"שתוק, למה מה תעשה לי", והסדרנים לא עשו דבר בעניין.
אז אני משערת שזה עניין של מזל.
אני אוהבת את הסינמה סיטי בגלל שאפשר להכנס עם קפה מבחוץ לסרט (מעולם לא התחברתי לפופקורן...). כיום גם איילון מאפשר את זה, אבל סינמה סיטי היו הראשונים אצלם נתקלתי בכך, ויש שם אחלה קפה, אז זה הפך להרגל.
מה שכן - כמעט לא הולכת לתלת מימד. ברוב המקרים התלת מימד לא מוסיף הרבה, ודי מקשה על הצפייה. החוויה הטובה היחידה שהיתה לי בתלת מימד לאחרונה היתה בחו"ל, סטאר טרק בתלת מימד IMAX HD, שהיה בהיר, חד ומאוד מהנה.

MonicaF

New member
מעניין

ולא נתקלת עד היום באיכות הקרנה ירודה?
בלשון המעטה, ירודה.
כאילו הכל חשוך ומשהו מרצד באחת הפינות של המסך.
ממש הוציאו לי את החשק.

לגבי שמירה על שקט, זה באמת ביש מזל. אבל להכניס ילדים מתחת לגיל המותר? כדי למלא אולמות?
שמחה בשבילך שלא נתקלת בבעיות כאלה עד כה בסינמה סיטי גלילות.

NomadSoul

New member
לא, לא נתקלתי באיכות ירודה ששמתי לב אליה,

אבל ייתכן שזה היה רק באולם ספציפי בו לא הייתי, ואולי זו תקלה שכבר טופלה.

NomadSoul

New member
כן, בהחלט, בסינמה סיטי ראשון נתקלתי פעמיים

לא זוכרת אם ממש הוציאו מהאולם או רק הזהירו, אבל ההפרעות נפסקו.

מיכאל ג

New member
רק יס פלאנט

באזור המרכז אין אף בית קולנוע עם אותה נוחות מבחינת שיפוע האולם, גודל הכסאות והמרווח בין שורות.
אפשר להמנע מילדים ע"י בחירת היום והשעה המתאימים.
תלת מימד רק אם אני שומע שהוא ממש ממש טוב.

subatoi

New member
בעיקר סיס"י, בגלל ההנחה של "בהצדעה".

אבל לפעמים יוצא גם י"פ.
ילדים מופרעים יש בכל מקום, וגם מבוגרים שמלחששים יש בכל מקום. סיס"י הוא אמנם מקום המוני, מסחרי ו"דביק" (מילה ששמעתי פעם על המקום ומאז אימצתי, כי היא כ"כ נכונה לגבי שני המתחמים), אבל המחיר מנצח, מה לעשות.

עוד לא ראיתי תלת שבאמת היה שווה את זה. גם אם יש חוויה קצת שונה במהלך הסרט, היא לא נשארת איתי אח"כ ברמה שאני אומר "וואלה, היה שווה". אולי אם תהיה לי אפשרות להשוות תלת מול דו אשים לב לזה יותר טוב, אולי זה משרד את החוויה ברמה לא כ"כ מודעת, אבל עוד לא יצאתי מסרט שאמרתי "באמת חייבים". לא אווטאר ולא הוגו ולא כח משיכה, אף אחד מהם לא זכור לי כ"וואו" בהקשר של התלת. שוב, אולי הוא השפיע, אבל קשה לי לשים על זה את האצבע, ולכן אני נמנע ממנו ככל יכולתי. לא שווה ת'כסף.

g l o r y

New member
או, זו שאלה מעניינת

פעם הייתי הולכת לרב חן באיילון. אז כשעוד לא הייתה קומה שניה. ראיתי את הסרטים הראשונים שלי שםף ביליתי שם שנים מאושרות ויש לי משם המון זכרונות. הבעיה שהמקום כבר לא קיים.
אז עברתי לרב חן בקניון הגדול. נחמד שם, ופעם גם היו שם סרטים טובים. גם משם יש לי זכרונות.
ואז הגיע יס פלאנט. בהתחלה התרגזתי. כי כל כך אהבתי את איילון הישן. אבל אז התרככתי והיום אני הולכת רק לשם, כי שם הסרטים הטובים יש להם תלת מימד. גם ההנחות שהם נותנים לחיילים ולכרטיסי אשראי מסויימים נחמדות. אבל אני הולכת לקולנוע פחות ו]חות בשנים האחרונות. פשוט אין לי זמן. זה נעשה בילוי עם אח שלי בעיקר, והוא משרת כרגע.

שום דבר האמת. יש אחד שהוא מעין VIP

כלומר כולם - בכל האולמות ובכל המושבים - יושבים על כורסאות טלויזיה של ממש ואפשר להזמין אוכל של מסעדה עד לכסא. יש תפריט, מלצרים והכל. אבל הבית קולנוע הזה הוא במרחק 40 דקות נסיעה מהבית שלי וזה בקניון הוא רק במרחק של 10 דקות.
הקולנוע בקניון מרווח מאוד, כל האולמות גדולים עם מסכים ענקיים וכסאות מאוד נוחים שאפשר להזיז אחורה כמו כסאות במטוס. ויש גם איימקס. איימקס של AMC לא טוב כמו איימקס רגיל, אבל בשביל איימקס רגיל אני צריך לנסוע גם חצי שעה וההבדל לא כזה שווה את זה. שאלו, עניתי. אין שוויץ.

MonicaF

New member
לא יודעת להבדיל

בין איימקס כזה או אחר.
אני אפילו לא יודעת איזה סוג איימקס יש בסינמה סיטי גלילות ואיזה יש באילת.
טוב
לא משוויץ, בכל מקרה מה שתיארת נשמע יותר טוב מאשר בתי הקולנוע שאני מכירה.

למעלה