לאלו מכם שכבר נירפאו, ובצורה טיבעית

LucidGuess

New member
לאלו מכם שכבר נירפאו, ובצורה טיבעית

אני מתאר לעצמי שיש כאן כאלו שכבר הצליחו להרפא מהמחלה ובלי עזרה של רופאים ורפואה קונבנציונאלית, אלא רק בכוחות עצמם, אשמח לישמוע בקיצור או בפירוט איך שנוח לכם, איך בדיוק עשיתם את זה, באילו שיטות השתמשתם ( דמיון מודרך? מדיטציות? חלומות? תזונה שונה? ספורט? ) ומה היתה השתלשלות העניינים עד לריפוי המלא. הנושא מסקרן אותי מאד ונשמע מעניין
תודה, ורפואה שלמה לכולם. Lucid

LucidGuess

New member
מה, אין כאן כאלו אנשים?? ../images/Emo12.gif

ה ק פ צ ה !! מה, אין כאן אף אחד שנרפא בצורה טיבעית מסרטן?? או שסתם אתם מתעצלים לענות לי? Lucid

LucidGuess

New member
אל תגידי דברים סתם....

יש דווקא יש לידיעתך, את לא מעריכה מספיק את הכוח של הגוף שלך אבל יש לו יכולות ריפוי עצמי מדהימות! ראיתי בשנים האחרונות לפחות 3 תוכניות בטלוויזיה על הנושא הזה, והראו בהן מקרים מדהימים של חולי סרטן עם גידולים ממאירים בבטן בגודל של אשכולית, כבר לא היתה שום אפשרות לטיפול או ניתוח והרופאים נתנו הערכה של עוד חודש חיים. אבל האנשים האלו לא וויתרו, הם התחילו בתרגילים של מדיטציה, דמיון מודרך ותזונה נכונה, ותוך זמן קצר הגידול נעלם לגמרי מהגוף! הרופאים שטיפלו בהם והתראיינו לתוכנית סיפרו שהם היו המומים לגמרי כשהביטו בצילומים וראו שאין שום זכר לגידול! ויש עוד הרבה דוגמאות, כמו הספר "כוחו של התת מודע" בו מחבר הספר כותב על גידול סרטני שהיה לו ביד לפני יותר מ - 30 שנה, והוא ריפא אותו לגמרי באמצעות דמיון מודרך ומחשבות ריפוי שהופעלו על האיזור! חבל שאת לא מאמינה בזה, זה יכול ממש אבל ממש לעזור, חבל שהרבה אנשים לא מודעים לאפשרות הזאת וסומכים רק על הרופאים. Lucid

יש כאלו מקרים

זכורה לי כתבה בעיתון, על בחור ישראלי שריפא את עצמו בעזרת שיטה שפיתח בעצמו, סיפור מדהים. אני עצמי הייתי מוכן לנסות הכל אבל לא על חשבון רפואה קונווציונית הרי שם ההצלחה והנסיון הגדולים ביותר. כאחד שרוצה לחיות לא מוכן לוותר גם אם יודע שהטיפול קשה מתיש וכואב. אני גם מוכן לנסות הכל כמובן שרוצה לראות קבלות והוכחות כי הדבר עובד! לא תאוריות, לא בודדים, רק אחוזי הצלחה גבוהים אצל מספר רב של חולים.

למעלה