לאלו שבאמת רוצים תשובות והבהרות

shiloah

New member
לאלו שבאמת רוצים תשובות והבהרות

לאלו שבאמת רוצים תשובות והבהרות, ולא רק לנגח ולהשמיץ את הוועד והיו"ר: למי שבאמת מעוניין בתשובות לשאלות שהוצגו, שברובן בהחלט רלוונטיות, מומלץ לפנות לעמותה ולבקש פגישה עם חברי הוועד ו/או דרור, שבה תוכלו להעלות מחדש את השאלות שהצגתם ואחרות, ואנו נשתדל לענות ככל שאפשר, ולהבהיר את המצב בו אנו נמצאים כעת. אני יכול להבטיח לכם שמפגש כזה יתקיים בהקדם במידה ואכן יתבקש, ומומלץ להעלות במרוכז ומראש את השאלות העיקריות המטרידות את כולנו. קל מאוד לעמוד מהצד ולהטיח השמצות, אבל חבל שהדבר לא נעשה בהוגנות ובגלוי, ולעיתים בחוסר אחריות, ובהתעלם לחלוטין מכך שדרור, הוועד, וכולנו ביחד הקמנו בסופו של דבר פרוייקט מצויין למרות קשיים עצומים שהיו, וחלקם עוד לא הסתיימו, ובסה"כ הכוונה כעת הינה לנסות ולקדם את סיום התהליך תוך התחשבות בנושאים שטרם נפתרו. בכל מקרה, וכפי שנאמר, במידה ותהיה פניה לפגישה בנושא, נשמח להפגש ובהקדם. כמו כן, כל מי שמעוניין לדבר באופן אישי עם חבר וועד כלשהו, יכול לפנות לעמותה וייענה בהקדם האפשרי בהתאם. אני באופן אישי לא כל כך נגיש לאינטרנט, ולכן ניתן להשיג אותי באמצעות העמותה בטלפון. בברכה, דודי מימון – חבר וועד העמותה.

shelavb

New member
../images/Emo51.gif לדודי מיימון,חבר הועד ושכן

של כולנו שעלה והבהיר כמה דברים חשובים. דודי, חבל שאנחנו עדיין לא יודעים מיהם שאר חברי הועד שמייצג את כולנו ומקבל את ההחלטות החשובות ביותר עבורנו. ועד זה הינו ציבורי ונשמח אם תציג את המידע הזה כאן על מנת שנוכל ליצור איתם את הקשר ולקיים מפגש של נציגים עם הועד.

tifani123

New member
על מה תודה ???

אדון/גברת SHELAVB אולי תואיל להסביר גם לנו מה בדיוק התבהר לך מהעדכון של חבר הועד - מר דודי מיימון, השכן של כולנו... אחרי כל רצף התכתובות, השאלות הסתומות, הערפל מכיוון ועד העמותה כפי שבא לידי ביטוי בפועל ובפורום, מחובתו של דודי ליזום כנס משתכנים מעבר לאחריות שרובצת עליו כמו על כל חברי הועד לכנס את העמותה אחת לשנה ! מרגיזה ההתנשאות של דודי במיוחד לאחר כל הדאגות שעולות משאלות המשתכנים בכותבו "לאלו שבאמת רוצים תשובות והבהרות" ומוסיף "אני יכול להבטיח לכם שמפגש כזה יתקיים בהקדם במידה ואכן יתבקש" אז אם עדיין לא הבנת מר דודי היקר - אנחנו מבקשים לכנס את העמותה לפני מועד התשלום !!!

Amuta

New member
דודי אתה בטח צוחק

דודי - משפט כמו "לאלה שבאמת רוצים" פשוט מעלה גיחוך. נראה לך שאנחנו משחקים . כל חברי העמותה רוצים כנס ודוח כספי מפורט של כל כספי העמותה כולל הכספים לקניית המגרשים ובנית הבתים ולא רק אלה ששימשו להוצאות שכר וכלליות .לא רוצים פגישת "מריחה" אישית עם חבר וועד או דרור . עכשיו זה מספיק ברור לכם או צריך שבית משפט יסביר לכם זאת. תפרסם תאריך לכנס ושלח דוח מרואה חשבון כמן שצריך -בלי סיפורים יותר. אם חברי הוועד לא מסוגלים לתפקד במנהל תקין אז קומו ולכו ותנו לאחרים לבצע את העבודה.

דודי,אני מזמינה אותך לענות בכתב

ולכול " למי שבאמת מעוניין בתשובות לשאלות שהוצגו" וגם לאלו שרק "רוצים לנגח ולהשמיץ" על שאלה אחת פשוטה : למה לא מכנסים אסיפה של המשתכנים להסביר ? שנינו , והאחרים שהיו נוכחים בפגישה בביתי בזמנו, יודעים שפגישות לא פורמליות זה קשקוש (זה המילה הכי עדינה שהצלחתי לגייס). אז בבקשה ,שאלה פשוטה ,שלא תסגיר שום מידע שעלול לפגוע בעמותה. למה לא לכנס אסיפה לפני שדורשים תשלום נוסף? למה אתה, אישית וכחבר וועד, חושב שתשלום נוסף זה לא עניין שצריך לתת עליו הסבר למי שמשלם ולמי שאתם מיצגים?

למעלה