לאלו שהיו כבר בפולין..

Me 4eVer

New member
לאלו שהיו כבר בפולין..

אתם יודעים אם הם עושים בעיות במלונות לאנשים שהם שלושה בחדר? זו בעיה להכניס מיטה/מזרון נוסף?

jisack

New member
אז ככה..

את צריכה מ-ר-א-ש להודיע לראש משלחת שלך בדרך כלל הראשי משלחת עושים בעיות..הם דורשים שיהיו זוגות כי החדרים הם זוגיים אבל יש לפעמים מצב שנותרו חדרים של 3 פשוט תדברי עם האחראי על המשלחת

Me 4eVer

New member
לאחראי הודעתי!../images/Emo13.gif

הבעיה שהיא אמרה לי שיכול להיות שנצטרך לישון על שמיכה או משהו כזה, ושהיא לא יודעת איך זה שם..

גל1234

New member
אין בעיה

לפחות במלונות שאנחנו היינו , חזרתי היום לפנות בוקר אגב , היה מסע מדהים בכל אופן אפשק 3 אבל די עדיף 2 כי בד"כ המיטה השלישית מתקפלת ופחות נוחה

jisack

New member
כמו שכבר אמרו פה

אין בעיה מיוחדת שם וזה לא כזה משנה מיטה מתקפלת או לא.. בדרך כלל מוסיפים עוד מיטה לפי מה שאני ראיתי..לחברות שלי היו 3 בחדר למישו פה יתמזל המזל להיות במלון נובטול בקרקוב? מלון מדהים חבל על הזמן! כל אחד מקבל מיטה וחצי ענקית עם מזרון עבה אמבטיה מדהימה אם למישהו היה את המזל להיות שם..חבל על הזמן :)

אני הייתי בנובוטל בקרקוב

מלון מדהים! אחלה מיטות ענקיות יכולנו לישון אפילו 2 במיטה! הם היו פשוט מדהימים!!! האמבטיה הייתה טובה! האמת שאהבתי את נובוטל מכל המלונות שהיינו בהם!!!! באמת מלון מדהים!

jisack

New member
מבחינת אוכל..

זה היה המלון עם האוכל הכי סביל שם שלא תצפו בפולין לאורחת גורמה בדרך כלל נותנים צ'יפס ושניצל ארוחת בוקר זה לחמניות ואתם יכולים להוסיף חביתה ריבה חמאה נקניק גבינות וקנקן מיץ

L i T a L 1

New member
חביתה לא מבושלת ../images/Emo11.gif

נקניק מגעיל
וריבה אני לא אוהבת
אני ארוחת בוקר וצהרים (בגל שהכנו סנביצים) אכלתי לחמניה (שפעם הייתי קפואה פעם מיובשת מרוב חימום אבל לחמניה...) עם שוקולד השחר

jisack

New member
ארוחת צהריים?!

חוץ מהימים של המחנות השמדה..כי זה היה נסיעות ארוכות ומבודדות מכל מקום..ארזו לנו לשלשוה ימים האלה ארוחת צהריים אבל ככה סתם ביום שהגענו לפולין וביקרנו בורשה והגענו לקליף סנטר נתנו לכל אחד מהמשלחת 60 זלוטי שזה היה אמור לשמש לכל השבוע לארוחות כי האוכל שם ממש ממש זול..אז אכלנו צהריים כל הזמן בחוץ.

L i T a L 1

New member
גם אנחנו קנינו ארוחת אבל רק 3

פעמים וקיבלנו 45 זלוטי כדי לקנות וכל שאר הימים הכנו סנביצ'ים בבוקר לכל שאר היום

miamor17

New member
חזרתי מפולין לפני שבוע ו........

(שעת סיפור) אחד הדברים הכי זכורים בלילות זה המבצע הצבאי כדי לישון בחדר אחר. בדרך כלל זה תמיד 2 בחדר, ולנו לרוע מזלנו דחפו מישהי ממש מטומטמת. עכשיו, אני בכלל לא מהילדות האלה שמדביקות תויות על כל אחד, במיוחד במסע הזה אני ממליצה להתחבר עם כמה שיותר שחשבת שהם הכי לא הטיפוס שלך. אבל אם הייתם מכירים את הילדה, הייתם מבינים שמדובר בילדה הכי דוחה, אגואיסטית, טיפשה וחסרת טקט שקיימת בעולם שיצאה לטיול רק כדי להנות. בקיצור, אחרי שהתפנה המסדרונות מאדם וממורים סחבנו את התיקים הקטנים והכריות לחדר אחר של 2, וישנו 4 במיטה אחת. תאמין לי שלעובדי המלונות, לפחות לא באלה שאנחנו היינו אצלהם, ממש לא אכפת מה אתה עושה עם פיג'מה וכרית במעלית ב12 בלילה. עם המיטות הסתדרנו כי כל מיטה 2 בדרך כלל מתאימה ל2 (אלא אם כן יש לכם בעיה מסוימת) אם אתם מתכננים מראש להיות חדר של 3 אז תודיעו חודש לפני הטיסה (אם לא מאוחר מידי) כי אחר כך לא יסדרו לכם חדר. וכמו שכבר אמרו, המיטה הנוספת והשלישית לא הכי נוחה בעולם.

miamor17

New member
תיקון

התכונתי שכל מיטה במלונות שמיועדות למשלחות בדרך כלל מתאימה ל2 אנשים.. הן די רחבות וישנו 2 במיטה אחת לא 4 במיטה אחת

Pukipsey007

New member
אנחנו היינו 3.. לא בעיה.

כמובן, להודיע מראש..המיטה הייתה נוחה. ברוכה הבאה

PaNDa BoY

New member
אין בעיה 3, במקרים מסויימים אפילו

עדיף. אל תחששי ממיטה לא נוחה וכל השטויות שמסביב. את אותם הטבות שמקבלים הזוגות מקבלים גם השלישיות.
לעיתים קרובות מעדיפים זוג, רק בגלל השיקול הזה..ו"נתקעים" עם אדם שאתם לא כ"כ מתחברים אליו. בגלל זה עדיף להיות בחדר עם עוד 2 שחברים שלך, מאשר עם עוד 1 שפחות. אפילו אם ראש המשלחת יעשה בעיות (והוא עושה בעיות) אין שום סיבה לוותר בעניין הזה. מסע משמעותי.

tuty fruty

New member
לנו לא עשו בעיות

אבל תדאגו להחזיר כל מה שלקחתם מחדרים אחרים כי אז תצטרכו לשלם על זה לא משנה אם בחדר אחד יש מזרון מיותר בחדר שחסר משהו משלמים והרבה כסף

למעלה