אחלה שאלות - תודה על השיתוף
היי, אני אשמח שוב לדעת את השם שלך (ושוב בהזדמנות זאת, תשתדלו בבקשה לכתוב את שמכם הפרטי בסיום כל כתיבת הודעה), בכל אופן, לגבי השאלות שלך: כמה כללים חשובים לגבי העמידה: 1. הבסיס צריך להיות שהרגל הקדמית שעל הגלשן תהייה ישרה והרגל האחורית תהייה מעט כפופה. 2. הגב צריך להיות ישר וזה אומר שצריך להכניס את הישבן פנימה, הידיים צריכות להיות ישרות, חשוב לשים לב גם למרחק של הידיים מהבר כי אם הבר רחוק מדי מהגוף אז מן הסתאם הידיים לא יוכלו להיות ישרות וכתוצאה מכך הגב יהיה כפוף ואז גם הרגליים ואז כל הבסיס משתבש, זה כמו פרמידה, אם הבסיס לא נכון הכל לא מתחבר בסופו של דבר. 3. טיפ חשוב: כדאי להתרגל מההתחלה שהידיים יהיו צמודות וקרובות למרכז הבר ויש לכך סיבה, הסיבה היא: כאשר לומדים לחדד (לעלות לרוח) יותר קל לעזוב יד אחת מהבר בגלל שברגע שיד אחת עוזבת את הבר כל החלק העליון של הגוף בעיקר המותניים מופנה הצידה, כלומר אין משהו שיכול לחסום אותו מלהסתובב הצידה ואז כל החידוד נעשה הרבה יותר קל, ולכן המשמעות של הידיים חשובה בגלל שאם הידיים יהיו רחוקות אחת מהשנייה ואז נעזוב יד אחת מה שיקרה זה שהמצנח יעבור לצד השני מה שלא צריך לקרות וצריך להגיע למצב שהוא יציב ולכן כדאי ללמוד מהתחלה להתרגל לידיים צמודות במטרה ללמוד את ההיגוי של הבר גם ביד אחת והכל עניין של תרגול. - אם ההסבר לא היה ברור אז אני אשמח לחזור על זה שוב.... 4. חשוב לדעת שברגע שמתחילים לגלוש ועדיין לא יודעים לחדד, אני יודעת שהרבה מתחילים מנסים כבר לעלות לרוח לפני שהם יורדים מהרוח- הכוונה בשפה פשוטה בתור מתחיל לא לחשוב על לחדד, קודם כל לתפוס מהירות גם אם תצטרך לחזור הכל ברגל כמה פעמים ורק אחרי ששולטים בכל הנ"ל אז להתחיל לחשוב על לחזור לאותה נקודה. אתה בשלב שאתה כבר חוזר לאותה הנקודה (מחדד)? חגית עוז