לאלו שיוצאים לא מעט

צלשלספק

New member
אפרופו לצאת...

יצא לי להיות בסינמה סיטי החדש בירושלים...בהחלט שוקק חיים, מלא ילדודס מתבגרים ולא מעט מקומות מעניינים לאכול בהם. מהקולנוע עצמו התבעסתי, האולם (מספר 1) היה מסריח בטירוף, אנשים אוכלים שם חופשי אוכל סיני וכל מיני שיט וכנראה לא ממש מנקים העובדים שם אח״כ ומהסרט עצמו (משחקי הרעב, עורבני חקיין פרק 1) ציפיתי ליותר, חרף זאת שהיה קשה להתרכז כי בקושי נשמתי...חחליותר אקשן ומתח מרתק כמו 2 הקודמים ולא לסרטוני תעמולה ופרומו לפרק הבא, גם איך ש״חתכו״ את המעבר הלאה, בנק׳ כזו אנמית...מקווה ש״בין כוכבים״ (interstellar) יהיה יותר טוב, אני בונה עליו להמשך השבוע או שבוע הבא :)

העיקר

שיש סינמה סיטי בירושלים אני אוהב את ראשלצ וגלילות !

העלתי את הלינק בכדי שאלו שמחרטטים או רוצים רק סטוץ ולא אומרים אמת וחבל להשאיר אדם פגוע בסביבה

צלשלספק

New member
בעסה, שבתי הקולנוע לא פתוחים בשישי בערב.

נעזוב את המקומות לאכול (שיהיו סגורים, כשרות וכו׳), אבל סרט בקולנוע בשישי בערב... מזל שיש את רב חן שפתוח בשישי. הבנתי שהיו על זה מחלוקות עם החרדים או הדתיים לפני שפתחו את הסינמה, נראה שהם ניצחו...

אין ספק

שמי שחילוני מרגיש לא הכי הכי בגלל המקומות הסגורים!גם כשלא שמרתי שבת תמיד ימי שישי היו דחוסים במסיבות ,ועברתי לימי חמישי וזה יותר כיף פחות אוכלוסיה בעייתית ועוד

אין על האוירה בירושלים ,חודש הבא באות כמה ידידות טובות מחול למיסה בירושלים ואז אני שורץ בבתי מלון והופך לשבוע וחצי מדריך טיולים בעיר:)

FrankBlack

New member
תישן טוב

לפני בין כוכבים. כמעט שלוש שעות עם מושגים ודיונים באסטרופיזיקה פה ושם.
מה שכן, סרט טוב ומרשים מאוד ויזואלית (כרגיל אצל כריסטופר נולאן), אבל נוטה קצת לקיטשיות פה ושם.
במיוחד מעצבן איזה שיר\דקלום שחוזר על עצמו באובר דרמטיות.

dori78

New member
כשהכל ברור מראש אין בעיה.

הבעיה מתחילה כשאדם לא מצהיר מראש על כוונותיו, משלה את הצד השני ופוגע.
התופעה של תביעה על פגיעה מינית כנקמה היא פסולה לחלוטין בעיניי וחבל לי שאין עליה עונש.
יחד עם זה, מי שלא יודע כיצד להתנהל או בוחר במודע לשקר כדי להשיג משהו, עדיף שיישאר בבית...

זה נכון לנשים וגברים כאחד, שהרי גם נשים בוחרות לעתים באפשרות של קשר מיני מזדמן.
וזה נכון לדעתי לכל תחום אחר בחיים.
בדיוק היום שמעתי על מישהי, שהתחילה תהליך הכשרה בעבודה, תהליך שאמור לקחת חצי שנה,
כשהיא יודעת שהיא בהיריון ולא תוכל לסיים את תקופת ההכשרה באופן תקין לפני היציאה לחופשת לידה.

נכון חכמה

מי שישר מכבדונוהג בכבוד האדם לא מסתבך!
מדובר כאן על לשקר לסבך אדם עם משטרה וכתם בחייו למרות שהוא פגע או הבריז או לא יודע,מסכים שצריך להכניס אולי בחזרה על רמאות ושקר,אבל לשקר ולגרור אדם לתלונה ולמשפט ולקחת עורך דין זה כבר מוגזם לדעתי

יש בעיה בארץ וחבל שזה כך שגבר רוצה סקס והוא נאלץ לחרטט בכדי להשיג!אם זאת למרות שאישה רוצה סטוץ אפילו מתמשך,עדיין מבנה נפשה ואישיותה יכול לזמן למשל שיתיחסו אליה לא הכי הכי נכוןאו מכבד אפילו באקט עצמו.

גם אם היא רוצה סקס ,יש לקלוט את אישיותה ולדעת מה היא צריכה שם ,כי באופן טבעי היא נקשרת במהלך הסטוצים זה בא לאט לאט !לכן בקשרים הלא מחייבים שלי זה מוסכם וגם ברור שלא תהיה התאהבות ועושים הכול כדי לא להקשר לכן הסיום קמפגשים הוא מוקדם יחסים בגלל הטבע האנושי.

לפעמים יש שקרים לבנים ולפעמים לא תמיד משקרים במכוון מנסים לערבב יותר ולהרויח לתועלתי,היא התחילה תהליך כנראה שהכשרה הייתה חשובה מאשר לחכות לפעם הבא בעוד חצי שנה ,אז אמרה אספוג ואנסה אך אומרים והעיקר לא לפספס

גם המנהלת שלי משקרת במצח נחושה ועושה תרגילים וככה זה הבני אדם גונגל חברתי

ניר רז1

New member
משפחה מאוחדת!

רק לא לפרק משפחות!!
הסטוצים האלה לא לנשואים ונשואות-אח"כ המשפחות נהרסות...

למעלה