לאלו שכבר התחתנו מה דעתכן?

TIFS

New member
לאלו שכבר התחתנו מה דעתכן?

אני וחבר שלי מתחתנים בקיץ בקיסריה ושוקלים לעשות חתונה הפוכה. ז"א קבלת פנים, אוכל, חופה וריקודים. חבר שלי די סגור על זה ואני עדיין מתלבטת. נכון לא צריך להחליט עכשיו אבל אשמח לשמוע בעד ונגד. נכון שכך כולם יהיו בחופה (כי זה קצת רחוק,זה גם מקורי וישר אחרי החופה פשוט לא מפסיקים לרקוד. מצד שני נראה לי למתוח קצת יותר מידי את האנשים. ועד אותו הרגע של החופה (בערך ב- 22:00) הארוע יהיה קצת שקט. בכל אופן מישהי הייתה בארוע כזה מה דעתכן??

קארין ב

New member
אני הייתי בארוע שבו החופה

היתה ב-22:00 וזה היה איום ונורא. אנשים לא רגילים לזה ורק לשבת ולאכול ולקשקש עד 22:00 זה ממש משעמם. לדעתי - אל תעשו את זה.

ניקול3

New member
לא רק שהיינו, אלא גם עשינו כך../images/Emo70.gif

זה ייצא ממש נפלא. קבלת הפנים החלה ב-19:30, עם מזנון פתיחה. לאחר כשעה התחילו להוציא את ארוחת הערב (בופה). כולם אכלו והיו מבסוטים (בעיקר אלו שהגיעו מרחוק ונתקעו בפקקים). ואחר כך כשכולם רגועים ועל בטן מלאה התכנסנו לחופה שהייתה בערך ב-21:30. יישר אחרי החופה התחילו הריקודים עם כל השמחה של אחרי החופה
דרך אגב, הקינוחים והקפה הוגשו לאחר החופה, במקביל לריקודים (גם בבופה). ועוד נקודה חשובה, אנחנו התחתנו בגן, כך שהאווירה הייתה מאוד קלילה ולא דרמטית, כך שזה התאים. אולי זו גם נקודה למחשבה. בקיצור, לנו זה ייצא ממש מוצלח. יחד עם זאת אולי זה קשור לזוג - אנחנו מראש החלטנו שאנחנו לא רוצים שכל הערב יהיה סביב האוכל. הייתה ארוחה כולם נהנו, וקדימה למסיבה
מה שתבחרו שיהיה לכם המון
ו

הילית*

New member
לא לטעמי !

לדעתי זה מה שיפה בחתונה, שמתחילים מההתרגשות (כולל התרגשות שלכם כמובן) שאתם עוד מסודרים ומצוחצחים ורק אח"כ מתפרעים. זה לדעתי הסדר הנכון...

רחלילי

New member
הייתי במשהו טיפה דומה

שבו המנות של ההתחלה שבדרך כלל הן ממש כלום ורק מעוררות תיאבון, אז שם המנות הללוכללו שלושה מזנונים מאד מאד עשירים במיני מאכלים (סיני לסוגיו, איטלקי לסוגיו, וישראלי לסוגיו). נהיינו מלאים מהמנות הללו. אחכ היתה החופה ואחריה הגישו עוד (!!!) מנות עיקריות שלא יכולנו לגוע בהם כי היינו מפוצצים מהמנות של הפתיחה שכללו כמובן גם דגים לסוגיהם, בשר בסוגיו ועוף בסוגיו השונים בנוסף לסלטים ותוספות מדהימות). במקביל למנות העיקריות היתה המסיבה עצמה ולבסוף קינוחים. והיה סבבה.

ניקול3

New member
עוד נקודה למחשבה.....

אנחנו היינו נוכחים בקבלת הפנים, ולכן לא היתה אווירה של שיעמום, או שקט. אם אתם מתכוונים לעשות "כניסה מרשימה" היישר לחופה, מבלי להיות בקבלת הפנים, אז באמת זה עלול להיות קצת ארוך מידי לאורחים, שהרי באו כדי לראות אותכם. לגבי עניין ההתרגשות בהתחלה, אז דווקא יפה בעייני שמחכים לחופה - זה מגביר את ההתרגשות
וכשזה מגיע זה ממש כיף

לדעתי לא

האורחים פשוט לא יבינו מה רוצים מהם, וכל האורחים הרחוקים יותר יאכלו וילכו. לדעתי אתם תפספסו את כל העניין.

עוד דבר - כדאי לך לעשות חיפוש מתקד

בפורום חתונות תחת "חתונה הפוכה" כי היו כמה שרשורים עם דיונים על זה.

למעלה