לאלו שמהססים אם לעבור אחרי גיל שנה

רותי ע

New member
לאלו שמהססים אם לעבור אחרי גיל שנה

מפורמולה לחלב פרה- העיצה שלי-להמשיך עם פורמולה. עכשיו כשעידן לא ממש בקו הבריאות אני מברכת את ההחלטה להמשיך לתת לו פורמולה (והוא עכשיו בן שנתיים וחצי). בגלל שהוא לא כל כך בסדר הוא לא אוכל כמעט כלום כבר שבוע. אבל לפחות הוא שותה קצת פורמולה ואני יודעת שהוא מקבל דברים טובים דרכה. וגם ביום יום-הפורמולה בבוקר ולפני השינה היא מעין "השלמת הכנסה" גם אם התפריט אותו יום לא היה כל כך מאוזן.. וחלב פרה הוא הרבה פחות טוב ולא רצוי לשתות אותו בכמויות גדולות.

מיכל153

New member
גם אצלי זה "השלמת הכנסה" ושלי כבר

לא בת שנה אלא שנתיים ושבעה חודשים. היא כידוע לא אוכלת טוב, אוכלת גם מעדני חלב, אבל רק כמה ביסים כמו מכל השאר. אין ספק שבפורמולה יש כל מה שצריך הגוף. אצלנו זה צמחי. ביי מיכל153

anat30g

New member
גם אנחנו שנתים ו4 עדיין עם פורמולה

החבר´ה שלי אוכלים טוב מאוד. התאומים אוכלים הכל הכל הכל.... הם גם שותים מידי פעם חלב שנשאר בכוס של הגדולים - אבל מעדיפים בפירוש את הטעם של הפורמולה.

אחד לא צריך לבוא על חשבון השני

אריאל שותה 2 בקבוקי פורמולה ביום - בבוקר ובערב. חוץ מזה היא אוכלת קורנפלקס עם חלב, שותה שוקו או משקה וניל, אוכלת מעדני חלב. אני לא מבינה למה זה צריך להיות או זה או זה .

Yarik N

New member
אצלי בבית הילד הוא הבוס

קצת מתוך עקרון ובעיקר בגלל שאין לי כ"כ ברירה. האוצר (היום בן שנתיים וחודשיים) אחרי שהיה נהנה משני בקבוקים של 33 מ"ל כל לילה של פורמולה, התחיל לפני כחודש להכניס את הבקבוק לפה , לטעום , להוציא ולומר "לא טעים", "אבא, שוקו" עברנו למטרנה פרימיום שלב 3 בטעם שוקו שהחזיקה מעמד בדיוק שבוע, עד שבאה אחייניתי בת ה-14 לעשות לו בייבי-סיטר וכשהקטן ביקש שוקו, היא הכינה כמו שרק ילדים בני 14 יודעים (חלב ו 120 כפיות שוקולית....) מאז גם המטרנה "לא טעים". היום לצערי הוא לא מוכן לטעום פורמולה בכלל, ובגלל החסרונות השוקו ברורים עברנו למשקה סויה בטעם שוקו.... בינתיים "טעים".

iris & ben

New member
פורמולה-מצטרפת להמלצת רותי

ואני אפילו נותנת לבן פורמולה צימחית (הוא מקבל גם בקבוק חלב ניגר) ואז כשהוא מקורר אני בשקט מורידה מוצרי חלב בידיעה שהוא מקבל הפורמולה הצמחית את מה שהוא צריך רק בריאות

ogr

New member
יו, איזה מזל שנכנסתי לאתר הזה...

פתאום אני מרגישה בסדר שאני נותנת לקטנצ´יק שלי בן השנתיים ו-3 בקבוק רמדיה בבוקר ואחד לפני השינה, עד עכשו שמרתי את הסוד מפני העולם פן ילעגו ליכי הוא אוכל ממש הכל וטפו-טפו-טפו בכמויות יפות. עכשו אני שמחה ורגועה, גם אתם נותנים...

רותי ע

New member
אז תישארי ותגלי שהרבה מהצרות

והשמחות שלנו משותפות..

למעלה