לאלו שנוסעות לטוסקנה...

רחלילי

New member
לאלו שנוסעות לטוסקנה...

היה כאן שרשור... לפני כמה שבועות. מי נוסעת? מצאתן טיסה טובה? מתי נוסעים ? אנחנו בינתיים סגרנו רק על מקום ומתעתדים לסוע לפני ראש השנה ועד לאחרי יום כיפור. מחכים עדיין לטיסה שווה.

בילבי.

New member
הי, גם אני נוסעת לפני ראש השנה 3/9

טיסה של אלעל נחיתה ברומא וחזרה ממילנו 379 דולר לכרטיס(לא כולל מיסים) והנה אתר שמצאתי עם דילים בטוסקנה (גם דיברתי איתו בטלפון) יש תמונות, ומאוד מפורט... (אשמח לשמוע ממך אם יש לך טיפים לטיול) רילקס

רחלילי

New member
אנו נוסעים באותו לילה

אבל יותר בבוקר של ה-4/9 נוחתים ברומא חוזרים אחרי שובעיים מורונה. משלמים על כל כרטים 395$ כולל מיסים לא כולל ביטוח. ישנים שבוע בטוסקנה ולפני כן כמה ימים בעיר ואחרי כן כמה ימים בעיר וזהו לכמה זמן אתם נוסעים?

בילבי.

New member
וואו, כמעט על אותה טיסה אה?

נוסעים לשבועיים וחצי. 3 ימים רומא -משכירים רכב (עד סוף המסלול) כמה ימים (?) טוסקנה+פירנצה+פיזה - ונציה (יום או יומיים) - אזור האגמים כמה ימים (?) - מילנו (יום אחד) וחוזרים משם.

רחלילי

New member
אם את רוצה שמות של מקומות

לישון בהם בטוסקנה כתבי לי מסר פשוט עשיתי קובץ וורד עם מקומות וכתובות ברשת של מקומות יפים שאהבתי הבעיה היתה שרובם תפוסים לספטמבר ומתוך המעטים שיש להם מקום בחרנו את המקום בו נישן שיש להם עוד מקום פנוי לדירה של זוג . אם זה יעניין אותך כתבי לי.

בילבי.

New member
כן כן ! מעניין אותי. תשלחי לי במסר.

אני לא הצלחתי למצוא מקום שאפשר להשכיר לפי ימים ולא לפי שבוע. באיזה תאריכים אתם שם? שאני אדע אם לחפש אותך...

shimritzv

New member
אני חזרתי מאיטליה שבוע שעבר.

היינו בירח דבש והיה מדהים. נחתנו ברומא ומשם המשכנו לטוסקנה, פיזה,פירנצה, לאורך החוף, עלינו לאאואסטה (ליד הגבול עם צרפת) האגמים, ונציה ,ורונה וטסנו ממילנו. חבל שנגמר כל כך מהר. אם תרצו עזרה , אשמח לעזור.

Ronnie*

New member
אנחנו נוסעים ביום שישי הבא,

ה- 30 לחודש, לשבועיים. רחלי, לקחנו את הדיל שסיפרתי לך עליו בזמנו - טיסה + רכב לשבועיים. יש לנו כבר מלון בפירנצה, אם זה עוזר - אבל הוא לא מאוד זול ואין לנו המלצות ספציפיות עליו (מלבד סוכנת הנסיעות). המסלול הוא: נוחתים בוורונה ולוקחים רכב - ונציה - פירנצה - מעט טוסקנה - פיזה - שוויץ (אינטרלאקן ולוצרן) וחזרה לוורונה/אזור האגמים (תכנון שאפתני, נקווה שנספיק). וגם אני אשמח לקבל טיפים מועילים...

shimritzv

New member
אז כמה טיפים..

את רומא אנחנו לא כל כך אהבנו. היא נראית כמו תל אביב ישנה. אז הגענו לרומא בצוהריים ולמחרת לקחנו את הרכב והמשכנו בטיול. לגבי טוסקנה- זה תלוי בתכנון שלכן. אנחנו לא הזמנו שום דבר מהארץ חוץ מהמלון ברומא , משום שלא רצינו לקבוע לנו כמה זמן נהייה בכל מקום. פשוט זרמנו.כך שיצא שטוסקנה,שהייתה אמורה להיות העיקר בטיול שלנו , לא היינו בה יותר משלושה ימים. מה שהיה הכי כייף זה החיפוש אחרי מקומות לינה בערים הקטנות יותר.זה בהנחה שמתחילים את החיפושים לא מאוחר מדי ,כי אז צריך להתפשר.אבל אוגוסט זה חודש קצת יותר עמוס. אנחנו גם תיכננו להיות בצינקו טרה כמה ימים. אבל אז גילינו שאי אפשר להיכנס לעיר עם רכב והיינו צריכים להשאיר אותו במרחק של כמה ק"מ, ולרדת עוד כמה ק"מ אל תוך העיר.אבל הערים שם מקסימות. כך שאני ממליצה לארוז מזוודה קטנה ולרדת לעיר ,הם ליד הים . (אנחנו חשבנו על זה רק אחרי שהגענו למטה...). לגבי רכב - הנהגים האיטלקים ממש מטורפים. הם נוסעים 150 במקומות שאנחנו פחדנו לסוע 50. באוטוסטרדות, למי שלא יודעת, צריך לשלם אגרות.אך בסוף שמענו שאפשר לקנות איזה כרטיס תייר. אני לא יודעת כמה זה משתלם , לנו זה היה מאוחר מדי כשגילינו את האפשרות. הכי אהבתי את סטרסה ואת איזולה בלה באגמים. אם יהיו לכן שאלות ספציפיות,אשמח להמשיך לעזור. מה שבטוח אתן תהנו שם...

שמופית

New member
עוד קצת טיפים........

אני דווקא מאוד מאוד אהבתי את רומא. הייתי בה פעמיים והרגשתי ממש בבית - קל לנווט והכל נראה לי מוכר משום מה. ההמלצה שלי היא דווקא על כפר קטן ולא מוכר בשם קולודי (או קולודני... אני כבר לא זוכרת). אם אתן מתכננות יום טיול לכיוון פיזה (ואני ממש לא חושבת שכדאי לוותר על פיזה, אפילו שלנו בשעתו המליצו לוותר), הכפר נמצא בין פיזה לפירנצה. למעשה זו טירה מדהימה שבנוי על צלע הר ולידה גנים יפהפיים
הגאווה של קולודי היא פינוקיו (בובת העץ), הסיפור נכתב ע"י בן הכפר שעבד בטירה. בכל מקרה, שיהיה לכם הכי כיף בעולם ותהנו !!! (שמופית, שנמאס לה כבר שההודעות שלה יוצאות יותר מפעם אחת
)

nikit1

New member
יש פירוט של המסלול שלנו עם לינקים,

טיפים ותמונות בפורום טיולים למי שמעוניינת

Ronnie*

New member
תודה לכן על הטיפים...

פולה - קראתי את הפירוט בפורום טיולים, נראה שהיה לכם טיול מקסים
אני בטח אציק לכן בשאלות נוספות בהמשך...

למעלה