לאלו שרצו לראות תמונה של המיני-מכתב

handlessman

New member
לאלו שרצו לראות תמונה של המיני-מכתב

מדויד... אז כרגע אני לא יכול לצלם תמונה שלו, כי המצלמה אצל אבא שלי שבדיוק נסע לחופשה באיטליה (הוא זכה בה בלוטו!!!) כשהוא יחזור ביום שישי השבוע אני אצלם ואשים פה את התמונה - רק תזכירו לי, זה בשבילכם לא בשבילי... ענבל - מה עם הכסף של הכרטיס שלי? החזירו לך בסוף? ועוד משהו - שמתם לב שהממשק של כתיבת ההודעות השתנה? (ז'תומרת לא זה של התגובה המהירה, אלא הוספת הודעה רגילה או פירסום נושא חדש)

popikon23

New member
אני אזכיר לך עומריקי!

למרות שעד יום שישי ההודעה הזו עוד בטח תהיה בעמוד 1 למעלה... אנחנו רדומים פה
אני עכשיו רואה את השינויים בממשק. יש עוד שינויים כמו בחיפוש שעכשיו הוא מאוד לא נוח והיה על זה רעש גדול בכל הפורומים חוץ מבפורום הישנוני שלנו. דרך אגב יש עוד משהו שרץ עכשיו בכל הפורומים, אני אנסה לחפש את זה ולשים פה קישור.

popikon23

New member
זה אחד

אז יש קישור לסקר, ואני יעתיק לכם את מה שכתוב בהודעה: יש סקר של Sky News אם הפעולה של ישראל מוצדקת או מוגזמת, זה חשוב שהיא תצא מוצדקת, Sky היא אחת מתחנות הטלוויזיה הגדולות בעולם ויש לה השפעה על דעת הקהל ועל המנהיגות בהרבה מקומות בעולם. יש לבחור את התשובה "Yes" כמובן ותעבירו את הסקר! http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003515,00.html

popikon23

New member
ועכשיו הבנתי את

הרעיון של: מחרוזת תווים המופיעה בתוכן ההודעה

handlessman

New member
פפיייי

כמה תגובות כבר יש שם!!! התעייפתי באמצע... לא נראה לי שאני אתלה, אבל בטוח יהיו הרבה כאלה שכן...

popikon23

New member
וזה סקר נוסף- תצביעו!

http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html או יותר נכון: הסקר. נו עומריקי, גאה בתלמידה שלך?

handlessman

New member
חחחח

עכשיו גילית??? טוב, תמיד יש פעם ראשונה... הרי הוא לא מבחים הין ה"סקר" השונים... היית עושה שהמחרוזת תווים מתוכן ההודעה תהיה "סקרר" או משהו כזה

handlessman

New member
וואי...

אם מה שכתוב שם נכון, ושאכן יש לחברה הזאת השפעה בעולם, אז זה יכול מאוד לעזור... יצרתי מכתב שרשרת כזה עם קישור והכל והפצתי אותו באייסיקיו ותכף גם במסן... אם אנשים באמת יכנסו אז זה יכול להצליח בגדול!

handlessman

New member
וווואייייייייייייי...

האחוזים של ה"NO" בסקר עלו... בטח רוב האלה שהצביעו YES היו ישראלים, עכשיו גם הלבנונים והפלשתינאים גילו את הסקר והם מפציצים... (תרתי משמע) לא טוב, לא טוב... רגע, אבל בעצם - איך הם יכולים להצביע בסקר אם אין להם מחשב??? (קרדיט לרונן)

handlessman

New member
אני לא ממש מחפש הרבה בחיפוש...

אז גם לא שמתי לב כל כך לשינוי בממשק...

למעלה