לאלו ש...

aniviel

New member
לאלו ש... ../images/Emo36.gif

נתתי להם את הכתובות של השחקנים - כבר שלחתם להם מכתבים
אני שולחת מאוחר יותר היום ל... בילי בויד דומיניק מונאגהן אורלנדו בלום אנדי סירקיס וג'ון רייס-דיוויס ושבוע הבא אני רוצה לשלוח לסיר איאן מק'קלן ולמירנדה אוטו. אם יש מישהו שמעוניין שעוד כתובות, אתם מוזמנים להודיע לי
כמו כן אם אתם רוצים כתובות של שחקנים לא משר הטבעות אתם יכולים לשלוח לי מסר ואני אנסה להשיג לכם. נכנסתי לעניין דיי קשה בזמן האחרון... לא נורא זה כיף
לירון

aniviel

New member
מפורומים...

אני לא מפרסמת אותם כאן, תגידי לי של מי את רוצה ואני אשיג לך

shlox

New member
ומתי שולחים לשון אסטין?

דיק בלאק אם אני מפספס את זה.

פרפר15

New member
שו אסטין

מחר אני הולכת למורתי לאנלית ליבדוק שגיאות כתיב ואני מאמינה שמחר בערב אני הלך לישלוח

פרפר15

New member
שון* ושאלה

לירשום על הפורום בTAPUZ או לירשום תפוז באנגלית

פרפר15

New member
הנה יותר מפורט

dear saen........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................you heve meny fenws in israel like furom lord off the ring in tapuz.co.il או ......in furom lord off the ring in orange

aniviel

New member
לא שולחים בסוף כל הפורום ביחד..

כל אחד שולח למי שהוא מעוניין אם הוא מעוניין
אם אתה רוצה אני אתן לך את הכתובת של שון. הוא מחזיר תשובה הרבה פעמים.

aniviel

New member
כל מיני שטויות...

המכתב לבילי שכתבתי הוא ממש אישי... אבל בשאר כתבתי שאני מעריכה אותם ובלה בלה.. אני מאוד נחמדה במכתבים לעומת בדרך כלל
חח

maglor

New member
אם תוכלי

לתת לי את הכתובות של: ג'ון ריס דיויס, אנדי סרקיס, ברנרד היל, ו-ויגו מורטנסן. תודה.

aniviel

New member
לויגו, כמו שכבר הזכרתי...

אין כבר כתובת. ברגע שהוא יצלם סרט חדש אני אוכל להשיג את הכתובת של אתר הצילומים... ואת הכתובות של השאר אני אשלח לך במסר עוד כמה דקות + כמה טיפים מאוספי חתימות מסורים

למעלה