לאלישוע, מוקדש לך באהבה

לאלישוע, מוקדש לך באהבה

ובאמונה מלאה!!!!!!!!!!!!!!! כי באמת דברים שרואים מכאן לא רואים משם....
לקחת את ידי בידך ואמרת לי בואי נרד אל הגן לקחת את ידי בידך ואמרת לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד רוח בי קמה רוח שרה והזמן כאילו עמד ואני עוד זוכרת כל טעם וריח את חלקת השדה לאור הירח קול התן מן הואדי וכובד הפרי בבוסתן דברים שרואים משם לא רואים מכאן הייתי לבדי ודרכי אבדה לי ובאת, באת לי בזמן הייתי לבדי ודרכי אבדה לי דברים שרואים משם לא רואים מכאן נתת לי יד הראת לי דרך להרבה דברים הבאת חיוך יפה כמו פרח וכוח להאמין ואני עוד זוכרת את השיר ששרת את החלק הטוב מכל מה שאמרת הי מלאך ושטן התשוב לעצור את הזמן דברים שרואים מכאן לא רואים משם בביצועה של יהודית רביץ

מרפאה דנה בשירים !!!! שיחקת אותה

בגדול אני מצטרף בקול שני אם אפשר זה ממש ממש ממחיש בעיני את הפער הקיים לפעמים בין מה שקורה פה לבין כל מיני כאלה שלא רואים את הדברים מכאן ומשם ובכל מקום ואליהם שלוחה אהבתינו וכל אחד בדרכו ישוטט בבוסתן החלומות שלו ויאכל מפירות העצים שניקש סקל השקה ועבד אלישוע !!! הכל בסדר, אנחנו איתך !

אם רק היו לי מילים להסביר לעוברים

מה ההומיאופתיה עשתה לי....תאמין לי שלא היו יותר ספקות אני באופן אישי שמחה למה שהתרחש כאן היום!!! רק חיזק את אמונתי בדרך ובבחירות שלי!!!!

הבה

ונעשה סדר בבית. איך נעשה שלא יחזור מקרה כזה על עצמו. מה שאני חושב זה שבנוגע להודעות שחשודות כהזמנה למלחמת עקרונות, לא כדאי להכנס. אם תשימו לב לשרשור עניתי בשתי הברות וזהו. אחר כך ומתוך כוונה טובה, ותודה מקרב ליבי על כך, אתם יודעים כולכם שאני אוהב ומוקיר כל אחד מכם, אך האש לובתה. יתכן שגם שתי הברותי היו מיותרות. מה דעתכם בטרם אפצח בסטפיסגריה.

גלי ר

New member
הודעות שלא כדאי להיכנס

אלישוע אהוב כל כך נכון ההזמנה הזו לכולנו להודעות שלא כדאי להיכנס אליהם ומצבים שלא כדאי להיכנס אליהם. גם בפורום וגם בחיים. אולי הפוטנץ שנתת לי התחיל לפעול ובגלל זה לא נכנסתי. זו לא היתה חשיבה אלה פשוט התעיפתי מלקרוא את האנרגיות ההן. ורציתי לצאת משם, אז יצאתי. זה היה עצוב לקרוא. חוסר אמונה פנימי שמוצא הד בחוסר אמונה חיצוני. עולם שבו אי אפשר יותר לסמוך על חוקרים במחקרים מדעיים על תהליכי ריפוי קונוונציונלים כמו גם אלטרנטיבים. מחקר שמוצא שחוקרים משקרים ומעלימים מידע. והכל קורס. כמו בחברות שבהן הכלכלה קרסה ואנשים חוזרים לסחר חליפין, כשהאמון במידע שמספקים לנו קורס נשאר לנו לעשות בדיקות בעצמנו ולראות מה עבד בשביל חברים ומכרים שלנו. וזה מה שנשאר, להאמין - במה שעובד.

גלי ר

New member
../images/Emo168.gif שאלה קטנה לאלישוע

ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד רוח בי קמה רוח שרה והזמן כאילו עמד אמרת לדנה "ניגנתי במיוחד עבורך". זו הגדולה שלך שאתה יכול לנגן לכל אחד - במיוחד עבורו. ויש לי שאלה קטנה: כתבת בכרטיס האישי שנגינה היא אחד מהתחביבים שלך. על איזה כלי אתה מנגן? גלי

פורט טאופיק ../images/Emo140.gif

תודה אהובה. אנסה גם אני. שיר על המאבק שקורה בתוך כל אחד מאיתנו. הדילמות בין כוחות האור והחושך שבתוכנו. מי יתן והאור ינצח ויכתיב. שעת לילה מאוחרת, כולם מזמן כבר הלכו לישון רק שאול ער קודר, מרים לדוד טלפון אולי תקפוץ אלי יה דוד, נפשי אגם שחור תביא איתך את הגיטרה, כי בין אצבעותיך אור דוד בא מיד, רגוע מתיישב ומכוון את המלאכה היטב יודע, עוצם עיניים מנגן 10 אצבעות לדוד, קצה כל אצבע קרן אור. כשהוא פורט על המיתר, הזמן זורם לו לאחור. שאול מבפנים קרוע, קרבות בתוך ביטנו חולם, הוזה ומקנא, מכור לחברו דבר מה אפל נופל, השד חוזר להשתולל סכין נזרקת באויר, פתאום יש בין השניים קיר. דוד מתחמק משאול אבל שאול לא מוותר דוד שוכח וסולח גם כששאול מתקשר בוא שוב לנגן לי דוד קח אותי לכוכבים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים מאהוד בנאי הגדול

גלי ר

New member
המוזיקה והזמן

אלישוע, תודה על השיר המקסים. שמתי לב לקשר בין השיר שלך לבין השיר שדנה שלחה לך: ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד רוח בי קמה רוח שרה והזמן כאילו עמד ובשיר שאתה שלחת לנו: 10 אצבעות לדוד, קצה כל אצבע קרן אור. כשהוא פורט על המיתר, הזמן זורם לו לאחור. איזה קסם היא המוזיקה. שהזמן נעצר וזורם לאחור. תודה אהובים.

למעלה