לאלישיה המדהימה!

yanivtr

New member
לאלישיה המדהימה!../images/Emo65.gif

מזל טוב! את הזמרת הכי מדהימה ומרתקת שיש! אני מאחל לך שיהיו ללך הרבה חוויות חיוביות בחיים, שתמשיכי להצליח כמו שאת עכשיו, ולעשות מוזיקה טובה! תמשיכי להיות נחמדה כמו שאת! עוד שנה עברה, אבל את נשארת אותו דבר! תמשיכי לצחוק! ולקחת את החיים בקלילות! שיהיה לך המון אושר (עושר כבר יש לך
) תמשיכי להיות נחמדה ונאמנה למעריציך כמו שאת כיום! את עוד צעירה, וחיים ארוכים לפניך! אני מאמין ויודע שתתקדמי עם קריירת המוזיקה שלך ותצריך קלאסיקות שלא ישכחו! את תראי איך הזמן יעבור ויהיה לך עוד דיסק ועוד דיסק עד שתהייה מדונה הבאה! אני מאחל לך שתעברי כל זה בלי שום בעיות מיוחדות, וגם אם יהיו אני מאמין שתתגברי ולא תתיאשי! מזל טוב!!!! חולההה , שרוף, מתתת עליך- המעריץ #1 שלך- יניב!!!!!!!!

את בת 20 היא 24 איך היא הילדה שלך!!

טוב נו,אם אני האבא שלי עצמי(אני עדיין לא מעכל את זה)הכל הגיוני!!!

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו אור הרגת אותייייי אני מתה עליך, אתה האור של החיים שליייייייייי אני מתה חולה גוססת עליך ילדון שליייייי ובעלי....חחחחחחחחח

../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifהרסת אותי

ה-ר-ס-ת א-ו-ת-י עם הברכהההההה(אני מקווה שאני לא מתה)

yanivtr

New member
מדהים! פשוט מהמם!

ילדה, יש לך כישרון.... ואני מצטער ששמתי לב לזה רק עכשיו|

למעלה