לאלישי פורן שלום

לאלישי פורן שלום

יש לי שאלה אלייך מדוע לקחת את התמונה של לוריסה שסרקתי הפצת את זה בכל פורומים ללא אישורי אני הייתי מאשר לך אבל לקחת תמונות ללא שום אישור ואני לא אוהב נשמע שאני פרייאר ,וכאילו שמנצלים אותי כי לי אסור להשתתף בבמסיבות שמוקפות בחתיכות ואתה לוקח מה שמתחשק לך תחשב בי קצת חוץ מיזה התמונה זה הייתה מיועדת לפורום של להמרחפת הנפלאה ושמתי את זה אצלך במקרה כדי לבדוק איך יגיבו חרשים

וגם... התפלאתי נורא

שהפורום הזה לא רק בחסות פורטול תפוז גם בחסות פורוטול goop (תסכלו למעלה איפה שיש סמל תפוז ,יש סמל גם של GOOP)

LordNor

New member
פורטלים תפוז וגוף מאוחדים כבר

הרבה זמן. מעניין שגילית את זה רק עכשיו

שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif - קצת מסקרנת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

האם הפורום של תפוז יעלה בתשלום בעתיד?? למה אני שואל , כי היום פורסם בכתבה בעיתון שתם עידן חינם באינרנט למשל MSN היא התיה הראשונה שתהווה תשלום ,למשל בהוטמייל ,שבו אני משתמש מדי יום יום יש לי המחשה(סרקתי אותו להוכחה) אבל אנילא דואג ,אני אמצא פתרון לשימש באיימייל אינטרנטי בחינם למשל אעבור איימייל אחר ,

LordNor

New member
לא נראה לי שהפורום של תפוז

יעלה בתשלום. מכיוון שהפורומים הם אלה שמביאים גולשים לתפוז ומכאן תפוז מתפרנסת. אם זה היה עולה כסף אף אחד לא היה נכנס לכאן. אלא יעדיפו את הפורומים בחינם ויש הרבה כאלו. אז אני מניח שאין סיכוי שהם ייקחו כסף עבור שימוש בפורומים. ובהצלחה במציאת איי מייל חדש ובחינם!

תודה לך על שאחלת לי על הצלחה../images/Emo8.gif

השאלה מהיכן הכסף להפעלת פורומים לשרתים , האם העובדים מהנהלת פורמים פועלים בחינם והשאלה השנייה האם המרחפת & black_magic מרויחות משכורת מיזה אם הן והשאר מתנדבות ,אז זה בסדר ואם תפוז מתפרנסת דרך פרסומות ,זה כבר סיפור אחר מבין וכל שוב דרור חביה נ.ב נחכה לתגובה של המרחפת & black_magic

לפחות מגיע להן מזל"ט...

למנהלות המרחפת & black_magic ולכם מגיע מזל טוב על בחירה מקום הראשון היום ברשימה המעודפים של פורומים כל כבוד לכם על מאמצים ההודעה נמצא בעמוד השער של תפוז ברשימה המעודפים בהמשל בהצלחה דרור חביה נ.ב. עוד גישה לפורום מאתר עולמי שנקראת msn israel

אך אתם לא בפורום מומלצים

ואני רוצה שאתם בתור ציערים תהפכו את הפורום לאחד ממולצים ברשת כמו לשל בפורום פורומים מומלצים: אקטואליה תמיכה טכנית מתכונים להיות הורים תלונות וקיטורים אז תעשו למעניכם מאמץ בשביל זה דרך אגב אני בן 31 ,ואין לי מה לחפש כאן ,רק רוצה לעזור לכם שהפורום שלכם תהיה מוצלחת תראו את דינוש ,כל הזמן מביאה נושאים ,וגם את תשפכו כל מיני נושאים אז שתהיה לכם ההצלחה דרך אגב המעודפים =זה אני בחרתי בו (ביקרתי בפעם אחרונה) בתור כייף להיות בו , מתוך עשרות פורומים כל שוב הצלחה דרור חביה נ.ב. הודעות מוקפצות רק בתנאים הבאים

למעלה