לאליתית

לאליתית

אני בן 30 כבד שמיעה ואני רווק פנוי וזה יותר גרוע ממך משום שאני כבד שמיעה וכל בנות שמועות לא מעוניינת בחרשים אלא רק בשומעים ורק בגלל משקפיים את חושבת שאת מכוערת זה לא נכון לאמא שלי ולאחותי יש משקפים ואמא שלי נשואה ואחותי תפוסה ואז אל תקלקלי את אגו שלך חבל ממש

לאליתית יש פתגם שאומר :

אל תסכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו כלומר מה שבפנים יותר חשוב מבחוץ אני בטוח שאת בחורה נהדרת בעלת לב נשמה ויום אחד משהו ירצה אותך דעי לך שהיכר5תי אחת בת 26 שהיא מרכיבה משקפים ועבדה במקומות מכובדים כלומר שהיא חכמה ויכול להיות שגם את

wildflower**

New member
מה זה השטויות האלה? ../images/Emo15.gif

אז מה אם היא מרכיבה משקפיים? אפשר לחשוב!!!! מה אתם עושים מזה כזה עניין גדול????אני לא מבינה... משקפיים זה דבר יפה מאוד.. ויש אנשים שתאמינו לי שעדיף להם עם מאשר בלי. וחוץ מזה כל הדיבורים האלה על זה שהיופי לא משנה בכלל. אתם משקרים לעצמכם! החברה שלנו נהפכה להיות כזאת שטחית שבא לי להקיא מלהסתכל על אנשים בעולם הזה~! ברור שהמראה החיצוני משנה.... לדעתי...האופי הוא הקובע........באמת! אבל גם המראה החיצוני חשוב אין מה לעשות! ומה שאני יכולה לייעץ לאילתית זה לא לשים על אף אחד.... אני ידועת שזה קשה....אבל...צריך לשים רק על עצמך... ואת צריכה לאוהב את עצמך.. זה הפתרון! אוהבת בר

אלתית14

New member
דיברתם פה עלי או שזה סתם

הדימיון שלי? כי אני אלתית, ויש לי משקפיים.. מהאילתית שתוהה...

לורן*

New member
האמת,

עשיתם מאילתית איזה קונפה..עם מישקפיים וכו´.. ראיתי תתמונות שלה ולדעתי היא נראת ממש חמודה (ואני לא אומרת סתם) וזה ככה עם או בלי משקפיים.. חוץ מזה..תמיד יש עדשות...

המרחפת

New member
דרור, באמת....

"יותר גרוע"? רק בגלל שאתה כבד שמיעה? שומע לא שומע זה לא מה שישנה את העובדה שאתה תפוס או רווק....

למעלה