לאלי

ליצמן

New member
לאלי

אני מאד אוהבת לקרוא את הדברים הנכתבים כאן אך ישנה נקודה לא ברורה, אתה מפנה אנשים לאתר של האגודה להומאופתיה וכותב כי שם ניתן למצוא הומאופתים, כאשר נכנסתי לאתר אותו אתה מציין הופתעתי לראות שאתה לא חבר בכלל באגודה. ושאלתי היא - הכיצד? למה אתה לא מופיע ברשימת האגודה להומאופתיה? מצפה לתגובתך.

../images/Emo140.gif ידעתי שהשאלה הזו תגיע מתישהו

תמיד אהיה חבר של האגודה. רשום או לא רשום, זו המשפחה השניה שלי. הייתי שותף להריונה וכשנולדה הייתי נוכח בחדר. למעשה ברוחי מעולם לא התרחקתי ממנה ממש. אבל היו לי סיבות משלי להתרחקות הפיזית. הוצאתי עצמי "לגלות" על מנת לבדוק עם עצמי אי אילו דברים. לא רק ממנה התרחקתי אלא גם מבית הספר שבו לימדתי ומקליניקת הסטז'רים שהנחיתי באהבה רבה. לפעמים צריך להתרחק על מנת לראות טוב יותר. אולי לא הייתי יכול לכתוב היום את מה שאת אוהבת אילו לא הלכתי לדרכי. אני מקווה שאת מכבדת את זה. בכל מקרה אני בדרך הביתה. ברוכה הבאה. התענוג כולו שלנו. אלישוע.

אם אומר

שכן, יקומו עלי שכן זוהי סוגיה שעשויה לעורר ויכוחים והתנגדויות. ולא מתאים לי. זה מפחיד אותי כל חובת ההוכחה הזו. ואם אומר שלא, זה לא יהיה נכון. ובכלל מה זה כבר משנה, אנשים בימינו כבר לא מאמינים כמעט לכלום. אולי יגיע זמן מתאים לכך. סימנים רבים מצביעים עליה. אז נאמר ונסתפק באולי. בכל אופן כבר סיפרתי לכם עליה. אומנם לא נקבתי בשמה המפורש אך היא מאוד קרובה ללב וראויה לכל אדם. היא הדבר הכי ראוי לאדם. אין בה חשש ואין בה מתום. אני עדין בודק על עצמי ועל קרובי ועל מטופלים. יום אחד אשתף יותר. לעת עתה איני רוצה לחצות את הקווים, או "להסיט" אחרים. אני מעדיף לעשות זאת בעצמי, ולקחת את האחריות לכך עלי. וכל דבר בעיתו.

ADH2003

New member
הרמדי הטובה

ביותר היא אהבה
מי לא מסכים איתי???

אהבה

אהבה אכן יכולה לרפא הרבה אבל אם מתאהבים באדם הלא נכון והוא גורם לנו צרות צרורות אז הבריאות מתדרדרת והאהבה לא יכולה לרפא זאת

noati

New member
למה?

למה זו לא אהבה? אלא אם כן מדובר כאן בסוג אהבה אחד בין איש לאישה.... אהבה היא המרפא להכל... בשבילי לפחות מדובר בכל סוגי האהבה. עצם הרגש הזה,הצורך הזה בלאהוב ולהיות נאהב ויש אנשים שאפילו או במיוחד החלק הזה בחייהם הוא הפגום או יותר נכון הפגוע,החולה. אהבה היא מילה שמכילה בתוכה המון רגש אחד שאפשר לתת אותו בכלכך הרבה אופנים ודרכים לכלכך הרבה אנשים. מה זה אומר להתאהב באדם הלא נכון...אנחנו שולטים באהבה שלנו או לא? וערב טוב לכולם\ן

אהבה ../images/Emo23.gif

חשבתן על כך שמרכז האהבה נחשב לנמצא בלב ? ואילו באנגלית לאהבה קוראים LOVE יעני שיבוש של הצליל LEV. או שמה להיפך. מעניין לא ? מצד שני הצליל אהבה מכילה את המשמעות "אהיה ב- " = להיות מוכל, בתוך, זה העובר שמהרהר על הוויתו בעודו בבטן אימו וממלמל לעצמו ובאנגלית LOVE = לאהוב, לאוהב, לאהובה, לאהובי, להווה ( להיות ), להביא, לבבי. סתם מוסיקה.

noati

New member
קראתי וקראתי שוב

אוהבת את משחק האותיות אבל האם לאהוב זה לא להכיל אחר בתוכך? כשאוהבים אותי אני מוכלת כשאני אוהבת אני מכילה לא?

זה הומיאופתיה. זה נע לשני הכיוונים

את גם מכילה וגם מוכלת. אבל אפשר לומר שהאהבה היא גם אנוכית משהו, ועל זה יש לעיתים הרבה מצוקה. האוהב רוצה לחזור את הרחם. להיות מוחזק, מוכל. ולא תמיד איכפת לו מה מצב הכלי. זו נקראת התאהבות, סוג של פתולוגיה. מה ההבדל בין אוהב למאוהב : האוהב נמצא, נוכח, הווה, להיות במצב. המאוהב נמצא במצב של שאלה ( מה אוהב, מי אוהב.. ) עשיה ופעולה, מפעיל התניה. זה יוצר מתח. כי שאלה, עשיה ופעולה קשורים באופן ישיר למניפולציה. האהבה לא סובלת מניפולציה היא רוצה זרימה תדירה ומאליה. אבל מה אני כבר יודע.

היום בבוקר בייגלה שלי נדרס.

ליווינו את הילדים כמידי בוקר אל בית הספר. בדרך הוא עושה את שלו. ברוב טיפשותי הוא לא היה קשור ופתאום נעלם. ששב מצאתי אותו עומד באמצע הצומת רץ לקראתנו. ואני מבחין בסכנה רץ לקראתו אך מזדה ירוקה מקדימה אותי ופוגעת בו עם הפגוש ועלה עליו עם הגלגל הקדמי ואחר כך האחורי. וצעקתי לו בכל ריאותי , עצור, אך הוא הסתכל עלי חייך ודהר לדרכו. מיד אחרי שהגלגל האחורי חצה אותו הוא קם והתחיל לרוץ ואני אחריו, קורא לו מבוהל בייגלה בייגלה. הרגשתי שאני מאבד את בני. הרמתי אותו על ידי מנשק ומחבק אותו, והוא מתנשף בקושי, מבוהל. הילדים היו מבוהלים ומודאגים. הורדתי אותו על הרצפה לראות מה יעשה והוא מדדה את עצמו כשיכור. ואנחנו איתו דואגים. בסוף הגעתי איתו חזרה הביתה מתפלל שרק יחיה. בייגלה תחיה. לקחתי מיד מה שכל הומיאופת יודע שתריך ותרשמו בפניכם ותרכשו בהזדמנות קרובה מבית מרקחת הומיאופתי ACONITE 30 CH ( אחר כך אסביר את מהותה של הרמדי ). טחבתי לו סוכריה אחת לפה כל 10 דקות ומהר מהר החל להתאושש. נשימתו נרגעה חזרה חיוניות לעיניו. אחר כך אני ובני הגדול עשינו לו טיפול באהבה בנשיקות וחיבוקים. ועכשיו הוא שוכב לו במנוחה מתאושש. הוא כבר מנענע את הזנב. והכל בסדר ברוך השם. אני חושב שחוץ ממזל ו- ACONITE רק האהבה הצילה אותו ממוות. איזה שיעור.

אהבה היא ההתחלה. אחר כך מצטרפים

אליה דברים נוספים. אהבת אם לילדיה היא האהבה הכי טהורה. היא נוצרת מבראשית ואינה תלויה בדבר ואינה מציבה תנאים וגבולות. ולא נאמר כבר פעם כי אהבה תציל ממוות?

ואם אין אהבה לא מצתרפים

למי שצפה בהרצאת הוידאו של יוסף רווס, הוא נגע בנושא האהבה שעומדת בראש כל הפירמידה של הקיום. אהבה היא נקודת החיבור שבין השקע לתקע.

למעלה