לאם החד הורית מת"א עם שתי בנות

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

אגם10

New member
התרגשתי מאוד

התרגשתי מאוד להיכנס ולמצוא את כל הברכות האלה ,אתם חשובים לי מאוד.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

ורסנו1

New member
מכונת כביסה

למסירה מכונת כביסה עובדת -דרוש תיקון באזור כרמיאל

אגם10

New member
תודה רבה וענקית לדורי

על שדאג ועזר והחזיר אותנו היום הביתה, ותודה לכל מי שהיה לו אכפת הבת שלי חזרה היום הביתה להמשך טיפול בבית , יקח קצת זמן אבל תודה לאל .

prettybaker

New member
יש לי בגדי ילדים - בעיקר פעוטות

שהעבירו לי הערב - בגדים מתוקים ובמצב מצויין. מי צריך??? לאן להעביר??

01751

New member
תודה ענקית לקלרה !!!

תודה שדאגת לנו ללחם !!! לשבת תודה ענקית שהגעת בזמן שהייה תודה על הכל כבר אין לי מילים להודות ה' יתן לך כח והיכולת להמשיך לתת ולהעניק . אלפי תודות וישיר כוח גדול

הרבה תודה

לנירה 63 ולמרגנית 2 על העזרה ולכולכם פה מקווה שגם אני בעתיד הקוב יוכלה לעזור כמוכם תודה רבה

prettybaker

New member
באור יהודה יש את הפריטים הבאים:

ואני מצטטת לפי המייל שהיא כתבה לי: "יש ספה, מיטת נוער כורסה, מזנון ויטרינה וארונית צמודה לו. הכל ישן ולא מדהים אבל כשאין זה עוזר. הספה נפתחת למיטה זוגית- מזרון בעובי מלא ועוד מזרון דקיק היום אנחנו מחזירים מפתח אז אם יש מישהו שרוצה תודיעו מהר שנוציא את זה משם ונשים בבניין שלי מתחת למדרגות נדמה לי שיש גם תנור חימום על גז- אנחנו גדלנו עם כאלו בבית ועם נפט אז נראה לי שמיש והאבנים שלו במצב מצויין! אז בטווח שאפשר למצוא לזה שימוש, אני לא שומרת אותו כי אני לא אוהבת " היום זה ה- deadline כי היא מחזירה מפתח לבעל הבית.

אגם10

New member
מכל הלב למיכלית

מיכלית יקרה, המון תודה על האכפתיות והלב הרחב.

jole

New member
לאם החד הורית מת"א עם שתי בנות

היא לא מסודרת לחורף עם הבנות מבחינת בגדים (טרנינגים, מכנסיים, סוטשרטים, סוודרים...) הבנות: מידה 12 ומידה 14 והבית קר כקרח. היא זקוקה לרדיאטור או מפזר חום אנא החליטו מי מטפל במשפחה וקחו את זה על נקי מפה.

prettybaker

New member
התנורבאבן יהודה במצב מצויין

לי יש בחיפה גם תנור גז במצב מצויין

sarav55

New member
זקוקה נואשות לתנור חימום

אם אפשר צריך אולי שינוע לכיוון של ירושלים

למעלה