לאמא הטובה בעולם!!!

לאמא הטובה בעולם!!!

מכתב שנכתב מילדה לאמא <האמא אישה מוכה> אני אוהבת אותך, לא בגלל מה שאת-אלה בגלל מי שאני כשאני איתך. אין אדם שראוי לדמעותייך- ומי שבאמת ראוי להן- לעולם לא יגרום לך לבכות. אם משהו אוהב אותך לא כמו שאת רוצה- אין זה אומר שאת לא נאהבת על ידו בדרכו שלו. לעולם אל תפסיקי לחייך גם כשאת עצובה, אל תבכי כשמשהו נגמר- תשמחי בגלל שזה קרה, אולי את עוד סתם אדם בעולם- אבל בשבילי את כול העולם, אני מאחלת לך הרבה בריאות ומזל לכול חייך. אוהבת אותך מאוד ביתך....

magy

New member
מרגש אותי כשאת כותבת לה

כל הסימפטיה שלי מופנית אל שתיכן.....בעיקר אליה............ תימכי בה...........היי בשבילה......... היא זקוקה לכל פרור של אהבה בעולם הזה........וכל רוך אפשרי..... והייתי ממליצה מאד.....למרות שאין זה הפורום המתאים....... גם לטיפול - ייעוץ.......

ה מוזה

New member
"בגלל מי שאני כשאני איתך "..../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה ילדה של אמא , כונפה . המשפט שרשמת "בגלל מי שאני כשאני איתך " פשוט היפנט אותי . כל נכון , רשמת תורות שלמות , פילוסופיות שלמות במשפט אחד ברור . היא המראה שלך , הבבועה , היא בריכת המים שבה את מביטה ..בדמות המשתקפת בה . ואת אוהבת את מה שרואה שם - אם כך אוהבת את אימך אז בוודאי שתדעי לאהוב כך את עצמך, אמא נתנה לך מתנה יקרה .. שמרי עליה ועל אימך .. אם תרצי יש סיוע רחב ומודעות עצומה לנושא נשים מוכות . פני אלי במסרים הפרטיים אם תרצי . היות ושמת את זה בסוגריים הבנתי שחשוב היה לך יותר להתייחס לקשר המופלא שלך ושל אימך . שבת של קסם

zivadina

New member
"בגלל מי שאני כשאני איתך"

צודקת מוזה, זה משפט נהדר, ותודה לך ילדה של אמא שהבאת אותו לכאן. אני מאחלת לך שתמיד תהיי על יד האנשים שגורמים לך לראות את עצמך ואת החיים שלך באור חיובי, ולא תוותרי כאמך האהובה. תעמדי על זכותך להיות נאהבת בכבוד וללא השפלה, ותהיי ערה מיד בהתחלת כל קשר שלא ילך לכוון ההשפלה, כי לפעמים אנחנו מעתיקים את הטעויות של הורינו במקום ללמוד מהן. בהצלחה בכל מערכות היחסים שלך.

אופה3

New member
כל הכבוד לך על המכתב הזה,

אוהבת אותך בגלל מי שאני שאת לצידה, תמשיכי לאהוב אותה, תמשיכי לגרום לך לחייך, תצליחי בחייך, ותעמדי על כך שתאהבי אותה ותעזרי לה, ואולי אפילו תתני לה את המכתב הזה, שמאיר את חייה. שיהיה לך כל טוב, ותמשיכי להיות ילדה נהדרת כזאת עם כמה שזה קשה לפעמים ואם את צריכה עזרה, בקשר אליה, תפני אלי,אני פה בשבילך חמודה, לא מגיע לה הסבל, וגם לך לא, ואני מאמינה שכל מי שפה יעזרו לך. שיהיה שבת שלום וכל טוב האופה

למעלה