לאמא הכי הכי

m i c h a l i

New member
לאמא הכי הכי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לאמא מזל טוב ליום הולדתך... ה... ( לא חשוב כמה... גם ככה את נראית פחות) מאחלת לך את כל הטוב שבעולם לפחות (!) הלוואי שיכולתי לקנות לך את כל מה שחפץ לבך... על כל הזמן הזה שבו את לצדי ... צוחקת איתי בלילות מול המסך הקטן הזה... יודעת להרגיע אותי גם שלא תמיד מגיע לי מקווה שהשנה הזאת תהיה טובה יותר לשתינו נשיקותתת ומזל טוב משתי הבנות שלך... כן, גם לנסיכה את כמו אמא כי את לא נראית סבתא בכלל באהבה מאתנו מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא. מילים:יוסי אזולאי

Road R unner

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

מזל טוב עד 120 הרבה אושר ועושר מיג..מיג..

m i c h a l i

New member
אחחחחחח איזה כייף

תבוא כל יום
מיג מיג גם לך מותק אוהבת אותך מלאאאאא

../images/Emo65.gif מזל טוב לאמא הכי... ../images/Emo77.gif

יקרה של מיכלי, מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו. עד מאה כעשרים

../images/Emo49.gif לאמא הכי הכי

לקחת לי את השיר שרציתי לכתוב בשבילך... אז ישר לאיחולים לאישה המקסימה מאחלת לך ליום הולדך שפע ברכות ואיחולים... שתמיד תהיי מאושרת ושמחה ומי ייתן וכל אשרת תרצי יתגשם אמן

m i c h a l i

New member
מה זאת אומרת לקחתי?

יש פה גם שיר בשבילך
לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה. את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שיחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, ומה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה. זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו, בשבילך בשבילך. את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם, ומה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה... מילים: לאה שבת

כל היום..

דיקלמתי את המילים של השיר אמא כדי לכתוב לה אותו אז לקחת לי... תודה על השיר המקסים אוהבת אותךךךךךךךךךךךך

לאמא המקסימה של MICALI../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

לאמא המקסימה של מיכלי באמת מקסימה מאחלת לך: המון אושר ובריאות המון המון ברכות קטנות וגדולות וכל מה שתקחי על עצמך לעשות שיצא הכי טוב שאפשר ותמשיכי לעשות המון כייף בחייך שיהייה לך הצלחות רבות היסוסים מעטים וכשלונות אפסים ושתמיד תזכרי שהכי חשוב לאהוב ושילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב המון המון מזל טוב לירי

m i c h a l i

New member
ללירי המקסימה לא פחות ../images/Emo24.gif

זה ממנה לא ממני... חחחחחחח תודה מכל הלב על הברכות מואאאה

למעלה