לאמא מילד
שלא באשמתו.

rabbi1

New member
לאמא מילד../images/Emo122.gifשלא באשמתו.

לאמא היקרה! אמא אני מבקש ממך סליחה על זה שניתקתי את הקשר בינינו, תדעי לך שזה לטובתי ותתפלאי לשמוע שזה גם לטובתך. אני לא רוצה לדבר איתך כל עוד בעלך עדיין חי, כי אני לא רוצה שהוא יגלה שאנחנו בקשר ושאני לא מדבר איתו, אז הוא ימרר לך את החיים. אם היית מתגרשת ממנו הייתי מדבר איתך וגם מבקר כל יום, אבל בחרת כנראה להישאר ליד הבנזונה. ואת יודעת שזה הדבר הנכון לעשות, עדיף לפרק את הקשר הזה מאשר שיימס לבד, ואז לא ישאר לך כלום, לצערי. את יודעת עמוק בלב שאני כבר לא יכול לסמוך עלייך, כי כל יומיים שאת נכנסת לקריזה מטורפת את מדברת ולא יכולה לשמור כלום בבטן, אני אוהב אותך אמא, ואני שונא את בעלך. אני מחבק אותך אמא, ואני בועט בבעלך. אני מנשק אותך אמא, ואני יורק על בעלך. ילד חבול שלא באשמתו. אני יודע שבחיים אפילו לא תדעי שכתבתי לך את המכב הזה בפורום אבל בכל זאת כתבתי.

ה מוזה

New member
היי רבי ..ברוך הבא ....../images/Emo142.gif

לאהוב זה גם לדעת לקבל את ההחלטות של אותו אהוב או אהובה המכתב הוא שלך. הרגשות הם שלך. הזעם הוא שלך ..אך אם תרפה מהם תעשה לעצמך קודם טוב יותר .. ולאמא שלך שבוודאי אוהבת אותך באותה מידה שאתה אוהב אותה .. גם אתה תעשה צעדים ותקבל החלטות שאולי לא יהיו מקובלות עליה ..אבל כשאוהבים מישהו תמיד נמצאים לצידו כשטוב לו וכשרע לו ..ואולי אם תהיה לצידה יהיה לה קל יותר בתוך הקשר הנוכחי שלה .. מקווה שתמצא את הדרך לקבל את דרכה לסלוח להבין את אמך .. הערה אחת ,בקשה אחת : בקשתי זאת גם בהודעת המנהלת שימוש בשפה בוטה לא יתקבל פה , להבא נא לבחור בשפה שונה . ברוך הבא אלינו

למעלה